Şimdi Ara

**BOSCH CONDENS 2300** Kullanıcıları (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.290
Cevap
23
Favori
168.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ckfkvövöfvlclf C kullanıcısına yanıt

    Kablolu termostat evin durumunu çok iyi yansıtmayan bir yerde olursa modulasyonlu olmasının hiç bir anlamı olmuyor maalesef ,modulasyonlu termostatı bu kadar yüceltmeyin, hem modulasyonlu hem on/off termostat kullanan biri olarak termostatın yeri gerektiğinde değiştirilebilmeli, kabloluda bu opsiyon doğal olarak olamıyor maalesef.

  • kir-pi K kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Kabloluda yer seçimi yanlış olursa modülasyondan sağlanacak avantaj yerine dezavantajlı duruma geçilebilir. Termostat petek, tv, klima gibi ısı kaynaklarından uzak, esinti olabilecek kapı yanı gibi lokasyonlarda ve evin dış duvarlarında olmamalıdır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aliboduroglu kullanıcısına yanıt

    Sadece bunlar yetmiyor, evin her odasının konumu birebir aynı olmadığı için mesela benim daha önce ev insaat aşamasında iken hattı çektirdiğim oda gibi kolay ısınıp geç soğuyan bir odaya takarsanız geçmiş olsun, eninde sonunda kablosuza geçiş yapıyorsunuz.

  • valla hocam ben anlamadım bu kombiden ama alırken umduğum kadar tasarruflu çıkmadı buda bir gerçek.Bu sene sabit 3.kademede biraz daha verim aldık en azından eşiminde farkeder seviyede daha iyi ısınıyoruz gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bosch 2300i kombiye sahibim şöyle bir problem yaşıyorum ısıtma devresi açık iken banyo sıcak su açınca sıcak su geliyor çeşmeyi kapatıp tekrar açınca belirli bir zaman sonra su soğuyor sıcak su gelmesi uzun sürüyor. Su aç kapa yaptığımda sıcak suyun soğumasını engellemenin bir yolu var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maktastur M kullanıcısına yanıt

    Tüm kombilerde yaşanan kronik diyelim,hidroforun varsa yapicak bişey yok ama geneli böyle ac kapalarda malesef.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hidrofor yok basınç sorunu yok acaba ayar vs vardır servis menüsünde diye düşündüm


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maktastur M kullanıcısına yanıt

    Kombilerin yapısı gereği böyle. Kullanım suyu açıldığında çok kısa bir süre de olsa brülör bir müddet sonra devreye giriyor bu arada tabi ki sıcak su eşanjöründen bir miktar soğuk su geçer, bunun önüne geçemezsiniz. bunun olmaması için ya harici boyler, ya da dahili boylerli bir kombi lazım.

  • Pekala brülör geciktirikemez mi ayarlardan


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yerden isitma net alan 120m2 ara kat icin kombi bakiyorum. Bosch grubu kombilerde wilo marka kademe ayari yapilan pompa kullaniyor. Bircok kombi de bu pompa yok. Bu pompayi kullanan da sayilj marka var. Benim ogrenebildigim kadariyla bosch ve warmhaus. Warmhaus malzeme kalitesi, kagit ustundeki verilerle acik ara lider. Hatta enerwa plusdaki pompa, bosch un kullandigi kombi ile ayni marka ancak daha ust modeli. Ama işte bir yanda bosch bir yanda warmhaus. Bulundugum ilcede bosch kombi servisi 2 tane, warmhaus un en yakin servisi 100km uzakta ve 1 tane. Hal boyle olunca warmhaus ile macera yasamak istemiyorum.

    Genel anlamda bircok kullanici bosch 2300i den memnun olsa da sizin gibi detayli inceleme yapan cok az insan var. Bircok mesajinizi okudum, gaz tuketimi hic de dusuk gelmedi. Suan demirdokum nitromix kullaniyorum (petekli) kisin max tuketim 6-7m3 (gunluk). Kisin 1-2 ayi boyle. Onun disinda 3-4m3 gunluk. (İskenderunda olmam nedeniyle tabi bu tuketimler). Simdi ben bosch 2300 alirsam bu degerlerin ustune cikarsam cok uzulurum. Cunku yeni ev yalıtımli, yerden isitmali. Acikcasi cok kararsizim. Son mesajinizdan 4 ay sure gecmis, eklemek istediginiz birsey var mi? Ne dersiniz bosch u almaliyim?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • sorumsuzadam kullanıcısına yanıt
    selamlar, benim ev yalıtım ve konfor şartları biraz değişik hocam.Size 2300 yerine 2200 24 kw alın derim.2300 e gerçekten gerek yokmuş.

    Genel anlamda güzel sorunsuz sağlam bir kombi warmhause da öyle ama satış öncesi ve sonrası tavırlarını beğenmiyorum zira servisleri de öyle.

    benim ev yalıtım sıkıntılı ama sıcağı seviyoruz salon kışın 26 derecelerde 🤣

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    2300 daha yeni model diye 2200 e hic bakmamistim. Yerden isitma oldugu icin dusuk sicaklikta kazan surekli yanmasi ve guclu pompasi olmasi benim icin onemli. 2200 ile 2300 un pompasi ayni sanirim. Arasindaki tam olarak farki da anlayamadim zaten

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Buderus gb122 aldim. Benimle birlikte 2 komsum daha buderus gb062 alacakken onlarda gb122 ye cevirmis. Ayni tesisatciya işi vermistik, ben secince o gb122 yi secti demis, o da ben de secim demis derken digeri de secmis. Umarim sikinti yasamayiz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sorumsuzadam kullanıcısına yanıt

    hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın bosch 2300 ile aynı .

  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.