Şimdi Ara

!! BORPOWER!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
13.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Az da olsa yakıt tasarrufu sağlıyor ve belki gerçek belkide psikolojik bir performans artışı.. Denedim, gördüm, şahsi fikrim budur..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRToX -- 29 Aralık 2009; 13:01:40 >
  • bu borun piyasada bir çok üreticisi var artık.motorsilk 444bor borpower borplus vs.. bunlardan en ekonomik ve en yararlı olanını bulalım.Artık faydalarını tartışmayalım çünkü faydası olduğu bariz bir şekilde ortada.
  • bor power koyarken açıklamalarda yağ değişiminde koyun diyor :) ztn o fark arabanızın yağı filtreleri değiştiğinden oluyor bor'un pek fazla bi etkisi olacağını sanmıyorum onun yerine!! mineral yağ yerine yarı sentetik weya tam sentetik yağ koyarsanız da sizin dedğiniz gibi motor sesi azalır kolay çalışır yakıt tüketimi azalır :) yağlama iyi olacağından dolayı çekiş artar :) şahsi tavsiyem motor yağına katkı konulmamasıdır
  • Bende bu katkılardan kullanmayı düşünüyorum ama ikna olmam lazım korkuyorum arabayha birşey olacak diye aracım 2006 TDCI focus yakıt tüketimi azalması ya da performans artışı umrumda değil motor sesini azaltsın yeter kullanırsamda bunun için kullanancam zaten...
  • bende aracıma bor koymak istiyorum . FAKAT FORUMLARDA OKUDUĞUM VE SONUÇTA EDİNDİĞİM KANAAT ŞUDUR;
    Bor satan firmanın üyelerinin yaptığı bu ürün müthiş yorumları ile yağ üreticilerinin üyelerinin bu ürün beş para etmez kullanmayın yorumları ve benim gibi arada kalan acaba kullansammı kullanmasammı diyen araç sahipleri .
    Aracım 120.000 km de motor ortanın altında hafif buhar yapmaya başlamış. Motorum bitmeden yani rektefiye aşamasına gelmeden motoru güçlendirmek istiyorum . Bor kullanmak mantıklı geliyor . aşınmış yüzeylere yapışıyor ve sürtünmeyi azaltıyor deniliyor. amacım aracım az yaksın çekiş güçlensin değil. motorun ömrü uzasın .
    SONUÇ:
    Yakın zaman içinde bor kullanıcam . Bunuda youtubede izlediğim bmw üzerinde ve birkaç araçta yapılan test ve beygir gücünde ki yükseliş oluyor. tabiki bundada bir dalavere yoksa tabiki . ama genede kullanma kanaatindeyim .özellikle yıpranmaya başlamış motorlar için öneriyorlar. inşaah faydasını görürüm .




  • Acaba diğer motorlu araçlara da faydası var mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MuTLu.

    Acaba diğer motorlu araçlara da faydası var mıdır?

    neden olmasinki.bu arada bu konuyla ilgili halen ortak bir karar oluşmamis anladigim kadariyla..enistemde 2005 palio vardi.elqzigda malatyaya giderken arabanin motoru yandi.kullanan teyzem anlamamis yag lambasi fln yanmis..enisteme tek sunu sordum borpower kattinmi diye odq evet katmistim dedi...ki bunu problemin motorun yanmasindan yag filtresinin vs tikanmasini ogrenmeden sordum.e sonra zaten nedenini biliyorduk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.