Şimdi Ara

!! BORPOWER!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
13.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TheGate

    yağ katkıları arabanızın garanti dışı kalmasına sebep olur!!!! dikkat edin bu konuya


    sıfır araç için bunu kullanmanın yararı olurmu yakıt-performans olarak?

    garanti dışı kalması kesinmidir?
  • Arkadaşlar aracım( 1.2 benzinli) 35000 km da iken kullanım talimatlarına uyarak Borpowerı kulllandım. Kullanmadan önce çok inanmıştım fakat tamamıyla hayal kırıklığına uğradım. Ne ses azalması ne çekişte artış ne de yakıt sarfiyatında azalma (hatta bir miktar artış oldu) farketmedim. Ses azalması ve diğer olumlu ifade edilen etkilerin tamamıyle psikolojik(placebo etkisi) olduğuna inanıyorum.
  • yüksek km deki araçlar için önerilen bir ürün diye biliyorum yağ eksilten araçlar için falan iyi sonuçlar elde edilebilir deniliyor ama ne kadar doğru bilmiyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: toz-koparan
    quote:

    Orjinalden alıntı: TheGate
    yağ katkıları arabanızın garanti dışı kalmasına sebep olur!!!! dikkat edin bu konuya

    sıfır araç için bunu kullanmanın yararı olurmu yakıt-performans olarak?
    garanti dışı kalması kesinmidir?

    kullanmadan önce mutlaka aracınızın yetkili servislerini arayıp sorun
  • COROLLADA motor yağ katkılarının kullanılması kesin. tav. edilmiyor
  • 70.000 kmden fazla kmsi olmayan araçlarda bence kullanmaya gerek yok.Ama kmsi yüksek olan ve hiç revizyon yapılmamış motorda kullanılması faydalı olur diye düşünüyorum.Bu üründen önce motor-up diye bir ürün vardı.motor-up katkısını babam torosuna ve şimdiki aracı hyundai de kullanmıştı ve bu sene motorsilk adlı katkıyı da hyundai aracına koydu ters bir durum yok şuana kadar.
  • arkadaşlar benim 1.4 101 hp motor 5000 km de 1 lt yağ eksiltiyor, bu fazla mı, normal midir? bu nano katkılardan katmak gereklimidir...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: EagleGlance

    dizel araçlarda ses azalmasınıda sağlıyor!! kesinlikle öneririm

    valla helal olsun nasıl anladınız desibeli ölçüyormu kulaklarınız. Bumnlar ın hepsi faso fiso ve de para tuzağı. Bu ürünleri kullanacağıma düzenli bakım yaparım olur biter...
  • Aracım 42. bin km de, bu ürün hakkında internette yeteri kadarıyla araştırma yapmama rağmen satın almak için ikna olamadım, mesela benim CRDİ de turbo palleri de yağla ile besleniyor, bu sıvı o bölgede neler yapar? Palleri kalınlaştırmasın, yağ filtresini tıkayıp motoru elimize vermesin şüphelerim var.

    Birde dizellerde sesi azalttığı söyleniyor, ama dizelde ses sürtünmeden değil patlamadan dolayı gelir?
  • Ben kullanıyorum memnunum ama şüphesi olan kullanmasın.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: anchorman

    Aracım 42. bin km de, bu ürün hakkında internette yeteri kadarıyla araştırma yapmama rağmen satın almak için ikna olamadım, mesela benim CRDİ de turbo palleri de yağla ile besleniyor, bu sıvı o bölgede neler yapar? Palleri kalınlaştırmasın, yağ filtresini tıkayıp motoru elimize vermesin şüphelerim var.

    Birde dizellerde sesi azalttığı söyleniyor, ama dizelde ses sürtünmeden değil patlamadan dolayı gelir?



    Bende dizel sahibiyim, bende biraz araştırdım, ama çalışma prensibi itibariyle patlamaya nasıl bir etkisi var, teknik olarak anlayamadım, sadece 2-3bg güç artışı olacağından söz edebiliriz ama ileriye dönük motor için eksi yönleri ne olur bilen yok, özellikle yeni nesil turbolu dizellerde.




  • Kısa vadede iyi olabilir ama seneye vurunca bir zararı olabilir. Çok iyi bişi olsaydı çokdann kullanmaya başlamıştı
  • hiç bir işe yaramıyor paranıza yazık ben yağ ve filtre değişiminde kullandım yakıtı kesinlikle düşürmedi çekiş içinde bir fayda görmedim değişimden sonra 1000 km yaptıktan sonra söylüyorum bunları bora karşı bir düşmanlığım yok ama benim aracımda işe yaramadı param boşa gitti yani onun yerine lpg alsam daha karlı olurdum herhalde
  • 2005 Model Starex Sv aracımız var. Bu hafta içinde yağ değişimi ve Bor Power uygulaması yapılacak. Bir kaç gün deneyelim. Bakalım sonuç ne olacak? Benim aynı zamanda Megane II Hb dizel aracım da var. Ona da uygulamayı düşünüyorum. Ama yağının değişmesine zaman var daha. Anamur'da yaşıyorum. Burada Hyundai bayisinde 85 YTL, Renault bayisinde de 60 YTL dediler. Bor Power standart ebatta mı? Minibüs ve arabaya aynı oranda mı katılıyor? Bunu bilen varsa yazsın bir zahmet...........
  • Bor kullanımında bor seçimi,araç,sürücü,usta, etkisi olduğunu düşünüyorum.Boru birçok araçta test ettik çok olumsuz olmasada olumsuz eleştirilerde aldık ama %80-85 civarında cevaplarımız olumluydu.İçiniz rahat olarak kullanabilirsiniz.Ayrıca bora verdiğiniz parayı 3000 km içinde yakıttan çıkarabilirsiniz.
  • Sıfır aracımda kullandım garanti dışı falan kalmadı.

    Aynı ürünün amerikadan ithal olanıda var neyi tartışıyoruz.

    Bul karıyı al parayı ?Nasıl bir alaka bu?

    Hayatımda kullandıgım en iyi yag katkısı.Zaten arabadan anlayanlar arabanın sesinden alt devirlerde toparlamasından katkının ne kadar işe yaradıgını anlayacaktır.
  • Amerikadan ithal bor katkılı motor yagı katkısı.

    Bizi taraflı bulan arkadaşlar hepsiburada.comdaki ürün ile ilgili onlarca yoruma bakabilirler.

     !! BORPOWER!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yadigar. -- 29 Aralık 2009; 11:53:19 >
  • NNT nin Bor katkısını kullandım net sonucları yazacagım tamamen objektif

    Arac 2004 model 206 hdi

    100.000 bakımından sonra kullandım.

    Castrol diesel magnatec ile birlikte kullandım.

    Ses: alt devirde aşırı azalma olmadı fakat ses daha tok bir hale geldi. Üst devirde kesinlikle azalma var.

    Performans: Son hız 173-175 arası iken aynı yolda (adana mersin otoyol) aynı yerde 178-180 civarına cıktı. Yuksek vites yuksek devir tepkilerinde iyileşme var sanki (tam net birsey soyleyemiyorum psikolojikte olabilir)

    Yakıt: 4,6 lt/100km yakarken yine aynı yol aynı km deneme sonucunda 4,2lt/100km ye kadar dustu. (4,6 litrede aynı yag ile 90000 bakımı sonrası yaptıgım denemedir.)

    Sonuclara bakınca bence kullanmakta zarar oldugunu sanmıyorum. Fakat sıfır araba icin gerekli oldugunu dusunmuyorum
  • Bu BOR konusu çok fazla medyatik olmaya başladı.

    Bir şirketten rüşvet ve irtikap nedeni ile atılmış beceriksiz 3-5 elemanın "(bundan sonra) ne iş yapalım?" sorusuna eniştenin emeklilik ikramiyesi, dayının denizkenarındaki arsası ve kayınvalidenin kolundaki bilezikleri paraya çevirmek suretiyle 30 dakikada kurulan şirketle piyasaya dalıp yağmasan da gürle hesabı asla ama asla gerçekleşmeyecek saçmasapan verim, yakıt ve ömür değerleri beyan ederek herkesin dünya kadar para yatırdığı aracına biraz daha para yatıracağını düşünerek ve bekleyerek aslı 5 TL'ye satılan kaydırıcının rengini ve evsafını değiştirerek BOR, BORON, BORPOWER, BORLITE, BORAX, gibi tematik isimlerle ve teknolojik adlarla, kimsenin anlayamacağı terminolojilerle 5 kolay taksit artı ulaşım bedeli ile beraber fahiş fiyatla sattıkları ürünler bunlar.

    Ve gereksizdir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Göde -- 29 Aralık 2009; 12:34:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kürsad

    eğer böyle birşey varsa niçin araçlar üretim esnasında uygulanıp fabrika çıkışlı satmıyor. araçları üreten mühendislerin haberi yok demekki onlara bu konuyu anlat belki ilgilenirler



    ben buna inanmıyorum arkadaş yok yakıt tasarrufu yok performans artışı bana göre insanların duygularıyla oynayarak hazırlanan para tuzağı


    Ona bakarsan araçlar üretilirken %15-20 arasında fazla tork ve beygir'i kaldırabilecek şekilde üretiliyor, Misal; Citroen 1.6 Hdi 110Ps araç chip tuning yapılarak yazılım ile 130-135ps sağlıklı değerler alabiliyor, Niye citroen üretirken 130ps diye satmıyor bu aracı, demekki birşeyler var değilmi ? Onları yapanda Otomotiv sektörü liderleri, onlarda kazanıyor öyle değilmi ?

    Edit : Bununla ilgili LINK acmıştım bakabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arınç -- 29 Aralık 2009; 12:48:29 >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.