Şimdi Ara

Bomba İddia: The Last of Us Part II 2020'nin Şubat Ayında Geliyor (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şubat çok mu erken. Daha sekiz ay var şubata.
  • Tamam özenerek oyun yapıyorsunuzda 7 yıl nedir kardeşim? İlk oyun 2013 te çıktı bu 2020. Üçüncü oyun olursa 2027 galiba

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 2021 olur o, bu durumda ps5 ne olacak acep

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • open world olayı metro exodus'u güzelleştirmişti bence.

    göreceli bir open world oynanışı çokta fena olmayabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

    Açık dünya yapacak kadar kekoca bir işe girmez bu adamlar. Beğenmeyen gitsin Assassin Creed oynasın, rahat bırakın, bari burayı zehirlemeyin.

    No online
    No coop
    No open world

    Başarılı oyunun formülü bana göre budur...
    Para yapan oyun formülüde bunun tam tersidir.
  • Zaten sıkıntı da bu, resmen paradoks gibi bir iş. Oyuncular kolay tüketilen ama uzun süreli yapımlar istiyor single player olarak, zaten çoğunluk online competitive multiplayer ve coop multiplayer oyunlar üzerine yoğunlaşmış, firmalar da oyuncuları bu şekilde yoluyor. Yoksa oyun multiplayer olmuş, coop olmuş temel mesele değil, temel mesele bu öğelerin yolmaya müsait olması. Kalitesizlik, bağımlılık, cep düşmanı oyunlar gibi kavramlar da bunlardan dolayı büyüyor. Adam abonelik sistemi getiriyor ama sana kıl, tüy toplayacağın ve büyük zaman ayırman gereken içi boş oyunlar yapıyor.

    Özü itibarı ile bu tip işlere karşı olmasam da, sonuçları itibari ile kesinlikle kalitesizliği getirdiği için karşıyım. Teknik manada açık dünya oyunların rafine senaryo deneyimi sunmaları da neredeyse imkansız. Kopuk bir hikaye zemininden ortaya efsane bir oyun çıkmaz, sadece çok uzun süre oynanan açık dünya bir oyun olur, o kulvarın lideri GTA 5. Adamlar 2013'te çıkardı oyunu, hala en çok oynanan, izlenen oyunların başında geliyor. Ancak Last of Us gibi hikaye odaklı bir oyun, bir yol hikayesi sizi açık dünyanın içine atmaya kalktığı anda kendini bitirir...




  • Uncharted 4 yaptılar sonra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CD Projekt Red gibi piyasayı sallayan bir firma varken ve Cyberpunk gibi efsane olacak bir oyun çıkacağı yılda bu oyuna yılın oyunu demek saçma değil mi? Git bak Witcher 3 17 tl'ye satılıyor yıllar yıllar önce Ps2'de çıkmış olan Shadow of Colossus bile 179 tl'ye satıyorlar. Bırakın bu işleri de sizleri ve cebinizi düşünen kaliteyi uygun fiyata satan firmalara rağbet edin, rağbet edin ki piyasada gerçek oyuncu dostu firma sayısı artsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 7 Temmuz 2019; 13:53:35 >
  • Days Gone ve Metro Exdous bu türdeki açık dünya oyunlara iyi birer örnek. İkisine de şu anki last of us'ı tercih ederdim.
  • Cyberpunk Vs Last of us arayada bir Ghost of Tsushima girecek off of fena bir yıl olacak, bu senenin goty'ı belli ama 2020 tahmin etmek çok zor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir sürpriz olsa da şu Elden Ring de 2020de çıksa ya.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çıkışının üzerinden 1 yıl geçmiş oyunun standart fiyatıyla çıkışının üzerinden 4 yıl geçmiş bir oyunun en indirimli dip fiyatını karşılaştırmak gerçekten adilce.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aliemr

    Çıkışının üzerinden 1 yıl geçmiş oyunun standart fiyatıyla çıkışının üzerinden 4 yıl geçmiş bir oyunun en indirimli dip fiyatını karşılaştırmak gerçekten adilce.
    Playstation Hits listesine git bir bak kardeş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

    Playstation Hits listesine git bir bak kardeş.

    Alıntıları Göster
    Anlamadım hocam ne görmem lazım Playstation Hits de
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

    Öncelikle doğru düzgün olgun bir insan gibi yorum yaptığın için size teşekkür ederim. Malum son zamanlarda bazı fanboy tipleri buraların yeterince seviyesini düşürmüş. Diğer taraftan bu oyunun tüm mekaniklerine bakarsan tamamen açık dünyaya müsait bir oyun olduğunu anlarsın. Dying Light, Witcher 3, Rdr 2, Legend of Zelda daha aklıma gelmeyen yığınla efsaneleşmiş ya da ortalama üstünde olan oyun var üstelik Last of Us teması buna çok uygun bir tema bu oyunu koridor mantığıyla yapmak Ferrari alıp devamlı 60'la gitmeye benziyor.

    Alıntıları Göster
    Bırak arkadaş yeter artık ne doyumsuz insanlarsınız. Ubisoft yapıyor her sene 3’er 5’er sizin aradığınız açık dünya oyunlarını.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kapalı dünya olsun :)) ulen ne adamlar var harbiden açık dünya istiyomuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    hocam bu arkadaşa cevap vermeye bile gerek yok herkes biliyor zaten trol olduğunu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    Elden Ring sanırım 2021'de gelecek daha yapacak çok işimiz var demişlerdi bende George Martin olduğu için bekliyorum oyunu ilginç bir şekilde ilgimi çekmeyi başardı trailer, 2020'de çıkarsa eyvah eyvah müthiş bir sene olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Açık dünya gibi oyun dünyasındaki bir mucize kadar iyi olan türe kekoca diyen tipler var. Bir de onlara 9- 10 artı atanlar. TLOU serisi elbette açık dünya olmasa daha iyi ama en basitinden Gta serisi nasıl bir açık dünya bakın. İleride de Cyberpunk. Eskiden de Witcher 3, Rdr 1, 2 ve Spider Man . O zaman bunlarda kekoca berbat oyunlar. Bir oyunu savunmak için rezil rüsva oluyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manhunt Three -- 7 Temmuz 2019; 16:1:27 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Manhunt Three kullanıcısına yanıt
    Mesajları iyi okumuyor veya anlamıyorsun demek ki, TLoU için açık dünya, evet kekoca bir tür olur. Bahsettiğin oyunlar içinde bunu güzel yapan oyunlar da var, kötü yapanlar da. Bana göre RDR 2 kötü bir oyun mesela, her neyse bunlar şahsi fikirdir.

    Bu kadar içerleyecek ne yazdım merak ettim, verilen artılara takılma...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.