Şimdi Ara

Bmw ve km sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2008-2011 e92 m3 almak istiyorum birikimimi yaptım fakat bakıyorum türkiyede hiç alınacak gibi değil. Ya km si yüksek, ya kazalı yada euro bazında sattıkları için 5 katı parası ödemek zorundayız.Avrupa ülkelerindeki bmw m3 lere bakıyorum hem çok ucuz hem kazasız hemde düşük km li ama ordan almakta biraz sıkıntılı. Sizce 100 bin km den sonra e92 m3 alınır mı? Ben mi çok kafaya takıyorum km yi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e92v8 -- 26 Nisan 2018; 12:59:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bakımlıysa ve adam gibi kullanılmışsa alınır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Bakımlı ve adam gibi kullanılmış olduğuna emin olduğum 3 tane m3 var. üçüde euro olarak satıyor. ederi en fazla 340 bin ama euro olarak sattığı için 650 bin tl ediyor. birde şu sorum var mesela yüksek km li m3 aldım diyelim birkaç yıl kullandım rektefiye istedi. aracı rektefiye etmek daha mı iyi olur? (gerçekten kaliteli ustalık ve kaliteli işçilk ile tabi). yani diyeceğim araç 400 binde diyelim aracı rektefiye yaptıktan sonra ömrü ne kadar uzar? dezavantajı ve avantajı nelerdir?
  • e92v8 kullanıcısına yanıt
    Hocam herkesin bütçesi kendine göre o konuda bir şey diyemeyeceğim ama bana kalırsa bu arabalar ederinden çok, çok daha fazlasına satılıyor. Daha bunun m5'i falan da var.

    Benim araba için ayırabileceğim o kadar bütçem olsa alacağım tek araç ya hibrid S90 awd (0-100 4.7 saniye ve hibrid sayesinde çok az yakıyor) ya da v8 S80 awd olurdu. Hem performanslı hem de kaliteli konforlu üst segment araçlar bunlar.
    Tabii benim volvoya karşı bir sempatim var o yüzden başka marka düşünmezdim.

    Rektefiye konusuna gelince, kapsamlı ve düzgün yapılırsa ve tamir sonrasında başka bir problem yaşanmazsa (hararet falan) bir o kadar daha gider. Ama sürekli tapagaz kullanılırsa durum nasıl olur bilemiyorum, o motor hakkında pek bir bilgim yok.




  • nacker kullanıcısına yanıt
    Haklısın. Bide garip olan şey türkiyede m3 ün m5 den daha pahalı olması. Benim için hızlı araba o hıza çıkarken gürleyecek yoksa ne anlamı var o hızın. Bahsettiğiniz hybrit aracın sesi yok. Konfor açısından çok iyi fakat ben hiç haz etmiyorum sessiz araçlardan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.