Şimdi Ara

BMW 3 serisi (F30) (1181. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.307
Cevap
512
Favori
4.418.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11791180118111821183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aHusky kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum Line'larda standart getirir mi distribütör, yoksa getirmez mi?

    Ben 5 serisine yakıştıramadım. O aracın ağırlığına çok hafif kaçmış o ilk çalıştırmadaki elektronik cümbüş. 3 serisi daha genç bir model, belki daha uygun olur. Ama ben çok tercih etmezdim şahsen. Klasik göstergeler çok hoşuma gidiyor...
  • Aynı görüşteyim.
  • Merhabalar, bu araçtan almayı düşünüyorum. Hangi donanımlar olmazsa olmazdır, neleri tercih etmeliyim ? Sanırım özel sipariş verilemiyor şu an. 122.500 liralık araçtan düşünüyorum tek eksiği gelişmiş gösterge paneli ve müzik sistemi. Bir üst paket sportline plus için 134.100 lira fiyat aldım. Ancak bayiden çıkarken ikinci el araçları gördüm. 105-110 bin civarında 2013 model line'sız araçlar mevcut. Acaba ikinci ele mi yönelsem? İkinci elde garanti uzatma diye bişey varmı? varsa koşulları nelerdir?

    Çok soru oldu ama bir hevesle yanlış karar vermek istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • !!!!!!!!!!!!!!!!BMW ŞİKAYET!!!!!!!!!!!!


    Arkadaşlar Ağustos ayı üretimli Bmw 320 ied Sportline Plus donanımlı aracım 20 Eylül 2014 günü bayiden teslim alınmış, yola çıkar çıkmaz 'DİREKSİYON TİTREMESİ' sorunu farkedilmiş, hemen vakit kaybetmeden satış danışmanı Mahmut ÖZEL aranmış durum hakkında kendisine bilgi verilmiş, 2 gün sonraya servis randevusu alınmıştır.
    22 Eylül2014 günü Araç Borusan İstinye şubesine, Bmw bayisi olmayan bir yerde yaşadığım ve izinim kısıtlı olduğu bilgisi verilerek, şubeden ayrılınılmıştır. Buna rağmen; araç ancak 1 gün sonra servise alınmış, 1 haftayı geçen tamirde ve yaklaşık 250 km de verilen araç 650 km de alınmış, lastiklerin, direksiyon kutusunun değiştirilmesine rağmen sorun çözülememiştir!
    Yetkili servis yetkilisi ile yaptığımız görüşmelerde araca uygulanabilecek herhangi bir tamirin kalmadığı tarafımıza beyan edilmişir. Bunun üzerine müşteri ilişkileri danışmanı Adile SÜMER Hanım a aracın aynısı ile değişim talebi sunulmuş , gerekli kontroller sağlandıktan sonra;
    Araç Ötv muhafiyeti ile alınması bahane gösterilerek talebimiz red ile sonuçlanmıştır. Motorlu taşıtlar vergi dairesi ile yapılan görüşmeler neticesinde böyle bir değişim için herhangi bir hukuki engelin bulunmadı saptanmıştır!

    6 Kasım 2014 Günü Noter marifeti ile İlgili markaya İhtar çekilecek ve akabinde diğer yasal işlemler başlatılacaktır....



    Bmw almayı düşünen arkadaşları dikkatine....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniserdar -- 5 Kasım 2014; 14:44:12 >




  • yeniserdar Y kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun, bende 320i ED sportline almayı düsünüyorum. Bahsettiğiniz sorunun yeni üretilen araçlarda olmadığını okumuştum ancak yaşadıklarınız bunun aksini ispatlar nitelikte. Problemin, baskı balatayla %85 oranında çözüldüğünü okumuştum yine. Gelişmelerden bizi haberdar ederseniz sevinirim.
  • Teşekkür ederim... Sorun kesinlikle devam ediyor!!! ben 2 kere mahkeme kararı ile araç değişimi yaptırdım bunuda değişireceğime eminim....

    Siz siz olun bir BMW alırken test edemiyorsanız almayın... elinizde titreyen bir direksiyon bütün sinirlerinizi yıpratacaktır...
  • yeniserdar Y kullanıcısına yanıt
    Daha önce neden araçları iade ettiniz? Hangi markaların hangi modelleriydi, onlarda nasıl bir sorun yaşadınız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aHusky

    Daha önce neden araçları iade ettiniz? Hangi markaların hangi modelleriydi, onlarda nasıl bir sorun yaşadınız?

    chevrolet cruze ve opel insignia.. onlarda da teknik ve çözümlenemeyen sorunlar vardı
  • yeniserdar Y kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Bu direksiyon titremesi bariz birşekilde hissedilen birşey mi ? yani ozellikle anlaşilmasi beklenen bir hız araligi var mi ? Ben aracimda boyle birşey ile karşilaşmadim ya da dikkat etmedim. Tekrar bakmak istiyorum. Çok ciddi anlamda bir titreme mi mevcut serdar bey ? Birazdan yola çıkacagim bir test ediyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanut -- 5 Kasım 2014; 14:57:21 >
  • arslanut kullanıcısına yanıt
    Forumlardan okuduğum kadarıyla 60-120 aralığında hissediliyormuş.
    Birisi yazmıştı, emin olmak için cep telefonunuzun kamerasını size bakacak şekilde kadrana sabitleyin.60-120 arasi ara ara direksiyondan elinizi çekin, eğer bir titreme varsa telefonda izlerken net olarak görülecektir diye.. Bilmiyorum ne kadar etkili bir yöntemdir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arslanut

    Geçmiş olsun. Bu direksiyon titremesi bariz birşekilde hissedilen birşey mi ? yani ozellikle anlaşilmasi beklenen bir hız araligi var mi ? Ben aracimda boyle birşey ile karşilaşmadim ya da dikkat etmedim. Tekrar bakmak istiyorum. Çok ciddi anlamda bir titreme mi mevcut serdar bey ? Birazdan yola çıkacagim bir test ediyim.


    evet bariz bir şekilde hissediliyor.. ilk arıza varken 80 km de başlıyordu titreme ve direksiyonu sıkı tutarsanız görünmüyordu... sonra direksiyon kutusu ve lastikler değişince bir miktar düzeldi fakat bu seferde70 km de başladı şikayet...
    ayrıca sağa ve sola dönüşlerde direksiyonun içinde sanki ritmik olarak bir yalpaama hissediyorsunuz..
  • Arkadaşlar sizlere tavsiyem test etmediğiniz BMW yi almayın...
    daha önceki kullandığım 2012 model f20 kasa 116i aracımıda bu şikayetim yüzünden satmıştım... sorunu düzelktik dediler tekrar aldım fakat yine aynı sorun!!!
  • yeniserdar Y kullanıcısına yanıt
    Serdar bey, 0km bir araci nasıl test edebiliriz, var mı böyle bir şansımız?
  • Ben de bir daha kontrol edecegim birazdan. Siz Türkiye borusan i direk es geçin. Almanya ile irtibata geçin eger boyle bir imkaniniz var ise. Emin olun çok daha etkili olur.BMW bu ve almanlar. Bizdeki kayirma onlarda olmaz genelde.Daha saglam ilgilenirler. Yaşadigim için buna benzer bir olay biliyorum. Bu işi uygun şekilde yaparsaniz bayiinin bayiliginin alinmasina kadar yolu var ana merkez tarafindan.
  • valla orasını bilmiyorum işte. fakat şansınıza güveniyorsanız test etmeden alın güvenmiyorsanız sonrasında yapmanız gereken şeyler içinde beni takip edin:)
  • yeniserdar Y kullanıcısına yanıt
    Aracim kasim uretimli olup aralik sonunda gelecek, insallah yasadiklarinizi yasamam, kimse yasamaz. Gelismelererden haberdar edin bizi lutfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arslanut kullanıcısına yanıt
    Bu problemi yasayan cok fazla kullanici olmus gecmisten beri, bunlarin iclerinde almanyayla irtibat kuranda olmus. Genelde cozmusler problemi, serdar beyin dedii gibi direksiyon kutusu degismis, baski balans yapilmis, jant lastik degismis vs. Problemi cozumd kavusturmuslar diye biliyorum. Ama bayiliklerinin ellerinden alinmasi gibir birsey olacagini sanmiyorum. Bu arada araci alacagimiz satis subesinin servisi yoksa ne yapmaliyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeniserdar Y kullanıcısına yanıt
    Bilinçli tüketici olarak hakkınızı sonuna kadar aramanızı takdir ediyor ve destekliyorum. Sonuçarı burada paylaşırsanız bundan sonra benzer sorunları yaşayan kullanıcılar içinde yol gösterici olur.

    Ayrıca yabancı bir forumda okuduğum kadarıyla direksiyon titremesi sorununun kesin çözümü servotronic sistemin bir üst model direksiyon sistemine upgrade edilmesiymiş. Komple araç iadesinden daha hızlı sonuç alabilirsiniz. İsmi variable sport steering (VSS) yada active steering idi yanlış hatırlamıyorsam.
  • FrozenFlame F kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim... arkadaşlar sizlerden ricam benim bu iletimi paylaşarak bana destek vermenizdir... bugun benim başıma geldi fakat yarında sizin başınıza gelebilir...
    bu arada servis formeni teknik anlamda yapabileceğimiz hiçbir şey kalmadı dedi bana:S
  • Arkadaşın da söylediği gibi daha gelişmiş bir direksiyon sistemine geçiş yapmanız mümkün mü acaba? Arada fark çıksa bile verilmeye değer bence, yeni aldığınız aracı iade edeceğiniz düşünüldüğünde. Tabiki üreticiden kaynaklanan bir sorun onların üstlenmesi gerekiyor aradaki farkı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aHusky -- 5 Kasım 2014; 15:44:47 >
  • 
Sayfa: önceki 11791180118111821183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.