Şimdi Ara

Bluetooth Wi-Fi Alıcısı mümkün mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu günlerde forumda ilginç bir haberle karşılaştım. GPS modülü barındıran SIM karttın yakın tarihte üretime geçeceği söyleniyordu. eğer tatmin edici bir performans verirse yeni teknolojilerin kapısını aralayabilir.

    ancak benim kafamı kurcalayan sorun farklı. biraz vakit harcayıp google de derinlemesine bir araştırma yaptım "acaba düşündüğüm gibi bir teknoloji var mı?" diye, maalesef netice alamadım.

    mevzu şudur; günümüzde üretilen bir çok cep telefonu wi-fi alıcısı içermiyor ve kullanıcılar bu eksikliğin mağduriyetini yaşıyor. bunu gidermek adına ne yapılabilir diye düşündüğümde aklıma harici bluetooth GPS alıcıları geldi. bildiğiniz gibi cep tel ve GPS modüllü arasında bt (bluetooth) üzerinden data transferi yapılıyor ve harici olduğu için istediğiniz ortama taşıyabiliyorsunuz bu modülleri.

    sadede gelmek gerekirse, harici modüle GPS alıcısı yerine wi-fi alıcısı konsa ve cep tel ile modül arasında bt üzerinden data transferi gerçekleşemez mi? yani cep tel bt sayesinde harici wi-fi modülü üzerinden internete bağlanamaz mı? benzer frekans yapıları gereği bt ve wi-fi aynı anda çalışırken anlaşamaz mı? özetle teknolojik olarak mümkün olmadığı için mi bu tarihe kadar üretilmedi böyle bir cihaz ?

     Bluetooth Wi-Fi Alıcısı mümkün mü ?


     Bluetooth Wi-Fi Alıcısı mümkün mü ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikelaj -- 20 Temmuz 2007; 21:07:42 >







  • bu konuyu gerçekten ilgi çekici bulduğumdan ve şu ana kadar yorum yapılmadığından bir defalığa mahsus hatırlatma yapayım istedim.

    eğer teknolojik açıdan mümkün olsa böyle bir ürün ticari başarı elde edebilir mi sizce?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikelaj -- 20 Temmuz 2007; 21:17:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.