Şimdi Ara

Telefon yere düştü ekran bozuldu-YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
23.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asus Zenfone 6 yı yere düşürdüm , ekran berbat hale geldi, fiziksel bir hasarı yok, görüntü eski televizyonlarda bozuk gösteren kanallar gibi...aşağı yukarı titreme, enine boyuna çizgiler vs... Ekran parolasını bile zor çiziyorum elimle....Sorun ekranda mı yoksa telefonun kendisinde mi, ne yapmam gerekiyor yardım eder misiniz?



  • hocam büyük ihtimal cihazının ekranı içten kırılmış, anakartında problem yoktur tahminimce. eğer zenfonun sadece ekranı değişiyorsa iyi ama dokunmatik ve ekran beraber değişirse o zaman biraz pahalı olur.
  • Ekvator_44 kullanıcısına yanıt
    hocam tek dönüş yapan sen oldun ömrün uzun olsun, normal konuşmayı yapmayı becerdim, arama ikonu sağ alttaydı oraya dokununca açabildim(ekran sürekli hareket halinde olduğu için o ikon ortalara kayıyor normalde)...deneye deneye ikonları denk getirdikçe işlerimi görebiliyorum...telefonun şimdiki fiyatı 500-600 arası..seri sonu kampanyalarda 300-400 e denk geliyor bazen...bunu ben şimdi ne yapayım, kaça tamir olur, yeni telefon mu bakayım...ortada kaldım telefonsuz...
  • hocam şimdi teknik servis bir arkadaşa danıştım senin telefonunun ekranı dokunmatiğiyle beraber değişiyormuş ve ortalama 150-200 tl masrafı olur dedi bilgin olsun. şimdi benim sana tavsiyem şu, eğer telefonunda bahsettiğin problemden başka bir sıkıntı yoksa telefonunu güvenilir bir yerde yaptırmanı tavsiye ederim.

    ayrıca Allah sana da hayırlı uzun ömürler versin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ekvator_44

    hocam şimdi teknik servis bir arkadaşa danıştım senin telefonunun ekranı dokunmatiğiyle beraber değişiyormuş ve ortalama 150-200 tl masrafı olur dedi bilgin olsun. şimdi benim sana tavsiyem şu, eğer telefonunda bahsettiğin problemden başka bir sıkıntı yoksa telefonunu güvenilir bir yerde yaptırmanı tavsiye ederim.

    ayrıca Allah sana da hayırlı uzun ömürler versin



    zahmet verdim hakkını helal et hocam, dediğin gibi yapacağım, yarın bi ulus tarafına yolumuz düşecek heralde, bi o tarafları biliyorum, telefoncular var(ankara)...bu aralar yeni telefona bütçem pek müsait değildi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akrok

    Asus Zenfone 6 yı yere düşürdüm , ekran berbat hale geldi, fiziksel bir hasarı yok, görüntü eski televizyonlarda bozuk gösteren kanallar gibi...aşağı yukarı titreme, enine boyuna çizgiler vs... Ekran parolasını bile zor çiziyorum elimle....Sorun ekranda mı yoksa telefonun kendisinde mi, ne yapmam gerekiyor yardım eder misiniz?

    Telefonun iç kısmı kırılmış geçmiş olsun.Ama biraz pahalı olucak.Çünkü yeni iç cam ayarlıyacaklar sonra bahaneyle 250 300tl arası bir şey isteyecekler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun.
    Bu arada zenfone 6 300-400 e kadar dustu mu ya.
    Lan piyasayi takip edemiyom bi turlu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mobiluzman26

    Gecmis olsun.
    Bu arada zenfone 6 300-400 e kadar dustu mu ya.
    Lan piyasayi takip edemiyom bi turlu

    zenfone 5i 500tl diye biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim zenfone 5te de aynı sorun var. dış ekran zaten kırıktı şimdi iç ekran da kötü çizgiler var arkadaşın söylediği gibi. Sadece dış ekran 140 150 tl fiyat aldım. İç ekranla 200 falansa hala yaptırmak mantıklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.