Şimdi Ara

Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (862. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17.381
Cevap
159
Favori
617.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
159 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 860861862863864
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HarleyDavidson kullanıcısına yanıt
    Kestiniz mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maxime Foulquiertwitter
    “I decided to remake Bloodborne from scratch on Unreal Engine 5 since Sony doesn't want to do it #Bloodborne #UnrealEngine #UE5 #3D #blender”
    https://twitter.com/MaximFoulquier/status/1629098568928600066
  • Maxime Foulquiertwitter
    “https://t.co/Uer3dbGnFY”
    https://twitter.com/MaximFoulquier/status/1630208997503401985
  • SnowBerr kullanıcısına yanıt

    ah bir gelsede. tekrardan gece gündüz oynasak bu efsaneyi.

  • Fromsoft'un Dark Souls Remastered'da yaptığı gibi hiçbir bug ve glitchi temizlemeden çıkartacağı Remake ya da Remastered'a karşıyım.

    Çıkarmasın daha iyi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu yeni bir TV'de HLG HDR açarak oynayınca sağlam oluyor. Geçen sene çektiğim fotoğrafları atayım.


    Fotoğrafları spoiler içine alamıyoruz. Oyunda ilerlemeyenler için mekan spoiler'ı olabilir. Hızlıca kaydırıp geçin:









    Son fotoğraflardaki sahneler akıyor. Sahne karanlık, Ay ise büyük ama TV'nin %10 peak parlaklığını düşürtmeyecek ölçülerde olduğu için, parlaklık göz alıyor. "Algılanan kontrast" zirve yapıyor.


    Bu arada, PS5'in kendisinde de Auto HDR var. Ama sadece, TV'de DTM (dinamik ton haritalama) açıkken yüksek parlaklık veriyor. DTM ise Bloodborne gibi karanlık oyunlara iyi gitmiyor. Sahnenin geneli fazla aydınlanıyor.


    HLG HDR ile, DTM kapalıyken de ışık kaynakları parlıyor. Fotoğrafları DTM kapalıda çektim.


    HLG HDR, LG'de gizli menüden açılıyor. TV menüsündeki görüntü modunun üzerine gelip 1113111'i tuşlayın. EOTF kısmından HLG'yi seçin. Tabi düzgün çalışması için konsolun SDR modunda olması şart.


    Sony'de HLG normal menüden açılıyor. Samsung'ta nasıl bilmiyorum. HLG ayarı yoksa, Auto HDR10+ falan vardır.


    HLG HDR, HDR desteklemeyen bütün oyunlarda kullanılabilir. Ayrıca, HDR desteği problemli olan yeni oyunlarda da daha iyi sonuç verebilir.



    Fotoğrafları LG G1 OLED'ten, iPhone 13 PM ile çekmiştim. Fotolarda, gölge ve ışık kaynağı detayında kayıplar oluyor, ama yeterince iyi.
    Tabi fotoların anlam ifade etmesi için OLED ekranlı bir telefonla bakmanız gerekir  Veya en azından, yüksek kontrastlı bir LCD'den bakılmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 16 Mart 2023; 22:29:47 >




  • Castle Bravo kullanıcısına yanıt
    Spoiler takan mı kaldı ki? Millet bir elinde telefon bir elinde oyun kumandası baka baka ilerliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyuna dün başladım. Sezgi puanı almıştım ama dün yanlışlıkla harcadım ve 0 oldu. Avcının rüyasındaki kız ile karakterimi geliştirmeye devam edebilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahbap_ A kullanıcısına yanıt
    Sanırım hayır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dün gibi hatırlıyorum ne ara geçti zaman, şahaser çıkalı 8 yıl olmuş.  


    The Game Awardstwitter
    “8 years ago today BLOODBORNE was launched on PlayStation 4 by @fromsoftware_pr”
    https://twitter.com/thegameawards/status/1639241401039994881?s=20
  • bari 8. yıla özel bir patch vs çıkarsalar. kuruduk gittik beklemekten.

  • Oyuna yeni başladım, 4 boss kestim şu ana kadar. Keyif alıyorum epey ama hikaye ve olaylar karmaşık geliyor, ilk oynayışta düşünmeden mi oynamak lazım. Tavsiyelerinize açığım. Mesela Amelia kestikten sonra ana merkede kiliseden çıkınca birisi vardı, konuş seçeneğini gördüm ama arkadan vurmuş bulundum, canı çok yüksek kesemiyorum sürekli öldürüyor beni, bunun gibi aşağı kısımlarda 2 kişi daha var onlar da aynı şekilde güçlüler. Kimler nedir anlayamadım. Pederi öldürdükten sonra broşu bulmuştum ama kıza teslim edemedim, sattım mı ne yaptım hala bilmiyorum karıştı orası. Bunun gibi şeyler. Hata yaptığımı düşünüyorum. Kestiğim bosslar şunlar:

    Cleric Beast
    Father Gascoigne
    Vicar Amelia
    Blood-Starved Beast



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siradanbiradam_ -- 26 Mart 2023; 1:34:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • siradanbiradam_ S kullanıcısına yanıt

    birçok kişinin ilk oynayışında başına gelen şeyler bunlar. souls oyunlarının özeti de diyebiliriz aslında  oyun birşey anlatmıyor, yol göstermiyor, görevleri takip edebileceğimiz bir rehber yok derken bu tarz şeyler olabiliyor. zaten from software oyunları daha çok gameplay'i ile öne çıkan yapımlar. çok ufak tefek detaylar hariç yaptığınız "hatalar" oyunun gidişatını pek etkilemeyecek. o yüzden çok da dert etmeyin derim.


    oyunu severseniz farklı silahlar ile tekrar oynamak isteyeceksiniz zaten. o yüzden ikinci, üçüncü tekrarlarda daha bilinçli oluyor insan. youtube'da emin çıtak var. detaylı rehberler hazırlamış. en kötü ona bakarak oynayabilirsiniz.


    hikaye için de benzer durum var. tüm detaylara hakim olmak istiyorsanız oyundaki her item'ın dökümanlarını okumalı, olayları kafanızda birleştirmelisiniz. yada daha basit bir çözüm olarak youtube'daki vaatividya gibi hesapların lore videolarını izleyebilirsiniz. ingilizceniz iyiyse sonsuz döküman, video var internette.


    özetle sorun sizde değil oyun böyle  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darth hede -- 26 Mart 2023; 4:47:54 >




  • darth hede kullanıcısına yanıt
    Sekiro dışında oynadığım 2. souls oyunu, sevmiyorum rehber falan okumayı keyifli tarafı bu gibi geliyor bana bu tip oyunların. kasmadan oynamaya devam o zaman, tadını çıkarayım 😁 diğer silahları denemedim, testere satırı müthiş geliyor hala onunla devam ediyorum ama 5. bile dönülür gibi geliyor:)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • siradanbiradam_ S kullanıcısına yanıt
    Doğru yapıyorsunuz hocam.🙂 Bu konu işin kolayına kaçan kimleri kimleri gördü. Herkesin kendi tercihi de bu tarz oyunlarda işin kolayına kaçıp rehber izlemek,oyunun hatasından yararlanıp abuk sabuk bölüm geçmek vs. bu oyun serisi için olacak iş değil.
    Hikaye olayını arkadaş çok güzel özetlemiş ki zaten Sekiro oynadıysanız bu firmanın nasıl bir hikaye anlatım şekli olduğunu anlamışsınızdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 26 Mart 2023; 11:32:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, her şeyi okuyup anlamaya çalışıyorum ama ilk oynayışta imkansız gibi duruyor. NG+ tekrar girdiğimde daha anlaşılır olur diye umuyorum her şey :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • siradanbiradam_ S kullanıcısına yanıt

    bu tür şeylere çok takılmayın hocam. oyunu 6-7 kez bitirdim ve inanın 5. bitirişe kadar sürekli yeni şeyler keşfettim. her defasından beni şok etmeyi başardı bu oyun. ilk başta nasıl istiyorsanız öyle oynayın. 2 ve 3. oynayışınızda zaten herşey değişecek 

  • Master Willem kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam, zaten buildim de iyi olmadı staminaya pek vermedim zorladı 😁 deneye dene öğreneceğiz artık bazı şeyleri:)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kutsal ay ışığı kılıcı var bende +10 yaptım arkana saldırıları yapıyor cıva mermisinden yiyor güzel hoş ama nedir tam olarak esprisi, en verimli nasıl kullanılır bunu hala çözemedim. Gerçi ne zamandır oynamıyorum, yeni yeni başladım tekrardan oynamaya.

  • Oyun gerçek bir efsane ama aradan geçen onca yılda yakınından geçebilecek ne bir oyun çıktı, ne bizim oyunlara eskisi gibi ulaşabilme durumumuz kaldı, her şeyin tadı yıldan yıla kaçıyor böyle

  • 
Sayfa: önceki 860861862863864
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.