Şimdi Ara

Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (860. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.386
Cevap
159
Favori
617.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
159 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 858859860861862
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lifeless. kullanıcısına yanıt

    O kadar kısa sürede 83000 mis gibi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Braveheart_44 kullanıcısına yanıt
    105 lvl oldum 1 saatten kısa sürede. 45 lvl civarıydım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lifeless. kullanıcısına yanıt

    Şimdi onlar düşünsün  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hilenin gözünü seveyim. Amelie tarafımca hiç zorlanmadan tekte alınmıştır. Yok sağ kaç yok sola kaç yok şu itemi kullan falan da yok hiç uğraşmadan bam bam bam

    Hemsick Cadısı da asurvivor adasından elenmiştir.

    Hile gibisi var mı beee



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifeless. -- 28 Aralık 2022; 20:40:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Hile yaptım boss kestim diye de yazmayın bir zahmet.

    Konuyu bayağı sulandırdınız.

    O hardcore oyuncular o güzel atlara binip gittiler.
    Oyuncunun hilecisine,
    Oyunun glitchlisine kaldık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 29 Aralık 2022; 12:28:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bismillahirahmanirahim..!

    Başkalarına niye hile yapmıyorsunuz mu dedim? Hileyle güçlenip PVP'ye mi girdim? Ben bir oyuncuyum mu dedim? Kendi zevklerini başka insanlara dikte etmeyi marifet sananlardan mıyım yoksa?!

    Hayır, sadece kendi halinde zaman geçiren bir adamım. SİNGLE bir oyunda HİÇ KİMSEYE ZARARI OLMAYACAK ŞEKİLDE hile yapıp beğendiğim bir oyunu tamamlamaya çalışıyorum. Kime ne zararım oldu ki şu mesajla muhattap olmak zorunda bırakılıyorum? Sulandırmakmış... Son 3 - 4 gün içerisinde konuyu rahatsız ettiğimizi ve konunun içeriğiyle alakasız şeyler konuştuğumuzu ifade eden 3 kişi oldu. Hile yaptığımı dürüstçe söyleyebilmem konuyu sulandırmaksa o diyaloglar sulandırmak değil miydi? Niye değildi, o sohbet eden kişilerden biri de siz olduğunuz için mi?!

    Geçen gün bossu kestikten sonra bana "multi zevkli değil miydi?" diye sorduğunuzda "evet zevkliydi tekrarlayalım" demiştim. Ama sadece nazik olmaya çalışıyordum. Aslında sıkılmaktan bayılmak üzereydim. Eğer böyle nezaketsizce konuşuyorsanız demek boş yere nazik davranışım telafi etmiş olayım.

    Bu arada yardımınız ve bossu kesitiğiniz için her şeye rağmen tekrar teşekkür ederim. Herkes kendine yakıştırdığı şekilde hareket eder. İyi günler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Lifeless. kullanıcısına yanıt
    Oyunda zorda kalmış birisine tüm iyi niyetiyle vakit ayıran,sizin için vaktini ayıran insana; birlikte oynadığımız zaman için "sıkıntıdan bayılmak üzereydim" diyecek kadar terbiyeden uzak bir insana yazacak pek bir şeyim yok.

    Yazdıklarımı görmek istemiyorsanız blokla geç.

    Konuya tek başıma 525 mesaj atmışım.
    Neyin konuyla alakalı neyin alakasız olduğunu kimseden öğrenecek değilim.

    Burada yardım isteyen insanlara hilesiz hurdasız dürüst bir şekilde fikir verip,yön göstermeye çalışan biriyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 29 Aralık 2022; 2:5:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk nezaketsizliği ben yapmadım. Hatta size karşı tam tersini yapmıştım. Altı üstü bir oyun için aniden kabalaşabileceğinizi görünce gösterdiğim nezaketi yüzünüze vurdum. Yani kabalık kolay bir şeydir onu anlatmaya çalışıyorum. Biraz nazik olun. İnsanlarla o dille o tonda konuşulmaz ayıp denen bir şey var. Öyle bir yazmışsınız ki cinayet işlediğimi zannettim. Kime ne zararı var yahu yaptığım hilenin?

    Neyse uzatmayacağım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle bu yaptığın glich tam anlamıyla hile denemez alt tarafı kısa yoldan 60 lewel yapmışsın elden ringde rün çoğaltmak ve güzel bi farm yeri vardı ikiside aynı kapıya çıkıyor. izlenimlerime göre sen böyle keyif alıyorsun oyunlardan onun için tavsiyede bulundum zaten sonuçta karakteri hileyle ölümsüz yapmıyorsun oyunda ulaşılamayacak kadar yüksek damage vurmuyorsun madem buna hile diyoruz o halde diyelimki ben sana yardıma geldim kısa sürede 150 levele gelmeni sağladım bu şimdi hilemi oluyor. Bu arada amacım kimseyle tartısmak değil beraber oyun bile oynamişsiniz üzüldüm şahsen bu duruma




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Braveheart_44 -- 29 Aralık 2022; 15:33:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim dürüst olmadığımımı ima ediyorsun ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Braveheart_44 kullanıcısına yanıt

    Öncelikle şurada yazacağım kelimelerin olumsuz olanlarının tek biri size karşı değildir hocam. Glitch'i gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Gerçekten çok bunalmıştım farmdan vesaire. Şahsi olarak katlanabildiğim bir şey değil. Teşekkür ederim.






    Hocam ama bıktım ben bu souls oyuncularının kendini beğenmişliklerinden. Özellikle de oyuncu dünyasında böyle garip garip insanlar gerçekten tahammül seviyelerimin üzerinde sayıda. Kendime şurda efendi efendi oyunumu oynuyor, artık beceremediğim noktada hileye başvuruyorum ve hileyle güçlendirdiğim karakterle de online ve multi yoluyla herhangi başka gerçek bir insanın oyununa, zevkine hiçbir müdahalede bulunmuyorum. Tamamıyla kendime ait tek kişilik bir deneyimimde tercih ettiklerimden dolayı ben hayatında oyundan başka hiçbir şey bulunmayanlara açıklama yapmak zorunda olmamalıyım bence.


    Ki ben anlayışlı ve nazik bir insan olduğuma inanıyorum. Bir veya bir kaç kişi özelden veya genelden -hiç fark etmez- nazik bir dille bu konuda hilenin konuşulmasını istemediklerini, çünkü bu oyun ve hilenin birbirine taban tabana zıt olduğunu ve oyunun tüm manasını çökerttiğini (kelime kelime yazıyorum ki başkasının anlatmasına ihtiyaç duymadan ne yaptığımın bilincinde olduğumun anlaşılmasını istiyorum) söyleseler ben de efendi efendi kusuruma bakmayın der ve işin hile kısmını burada konuşmam ki artık konuşmayacağım da.


    Ama bu nedir ya? Beraber bir oyuna girmişiz, oyun oynamış sohbet etmişiz, gelip üstten bakan, kendi beğenmiş tavırlarla kırıcı kırıcı kelimelerle saygısız ifadeler kullanıyor. Ben bu ifadeleri sineye çekmek zorunda mıyım? Hani öyle bir girmiş ki kendimi utanç dolu bir suç işlemişim gibi hissetmemi bekliyor herhalde! Kendisine karşı tek kelime ayıp bir şey yaptığıma inanmıyorum. Oynadığım oyun ve oynayış tarzım eğer başkalarına zarar vermiyorsam onu zerre kadar alakadar da etmez, ona o kelimeleri kullanma hakkını da vermez. Kendisine tek kelimeyle ''SANANE'' demekle yetiniyorum. Eğer konuya etkisi konusundaki uyarısını nezaketle yapsaydı onu bile anlayışla karşılardım. Sabaha kadar oyun oynamaya ve hayatında başka bir şey bulunmayışına, '' 'Veteren Fromsoft'çu ''luğuna aynen devam edebilir...


    DH deneyimlerim konudaki üyelerin çoğunluğunun ondan taraf olacağını tahmin edebilmeme yetiyor. Buna rağmen geriye kalan herkesten özür diliyorum. Hileyi de konuşmayacağım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifeless. -- 29 Aralık 2022; 16:35:52 >




  • Beyler şu yaptığınız kendimi geçtim konu sahibinin hazırladığı rehbere saygısızlık ve halen uzatıyorsunuz.

    Adam üşenmemiş her eşyanın açıklamasına kadar detay girmiş buna karşılık; "hile kullandım boss kestim hi hi hi" şeklinde çocuk gibi saçma mesaj atılması,şöyle böyle glich var kullan denmesi, lüzümsuz ve güzelim rehber konusuna saygısızlık.

    Youtube'da sabahtan akşama kadar istediğiniz oyunun glich,bug vs. izleyip hileyle istediğiniz oyunu bitirin beni alakadar etmez.

    Lütfen daha fazla uzatmayalım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lifeless. kullanıcısına yanıt

    Ya bırak şunu laf atıp sataşip bloklamak dürüstlükten bahseden birine çok yakıştı onu soyliyim aynen souls oyunu söz konusu olunca ille biri çıkar kendini kanıtlama derdine düşer kimene senin oyunundan konu ölmüş neyin sulandirması 50 sene olmuş konu açılalı senin nasıl oynadığın bana dert olmadıda bu arkadaşın içine neden dert oldu dürüstmüş onun içinmi gereksiz ve çok abartılı çıkışta bulunuyor sanane kim nasıl oynuyorsa oynasın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dodge yapmadan hileyle stratejisiz bodoslama boss kesince zevkli oluyor mu? Meraktan soruyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lifeless. kullanıcısına yanıt

    Kim kimden yana oluyorsa olsun senin yaptığın hile değil onu net olarak söyliyim saçmalığa bak sanki yüz kızartıcı utanılacak bir suç işlemişsin gibi tepki alıyorsun souls oyunlarında ne gibi tecrübelerin war diye sorsalar ilk sırada iki boss kesen kendini birşey sanıyor diye cevaplarım ve her kim kendini souls oyununda hardcore bilmemne diye övüyorsa bilki ilgiye övülmeye ihtiyacı vardır .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuomir kullanıcısına yanıt
    Hile yapmaya naşladığımdan beri oyun zevksizleşti. Bir anlamı kalmadı resmen. Ama öbür türlü de ben yapamıyorum. İlk oynayışım böyle olsun belki ikinci kez oynarsam hileyi bu kez olduğundaki gibi bodoslama kullanmam da sadece eksiklerimi kapatmak için kullanarak oyunu kendim için optimum zevkli hale getiririm.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lifeless. kullanıcısına yanıt

    hocam hileyi nasıl yaptığını bana özelden yazabilirmisin. normalde kullandığım karakter 300 küsür level fakat nette gördüğüm başka bir buildi yapmak istiyorum ama vaktim yok. belki hileyle denerim

  • Hile herkesin kendi tercihidir de ben keyif alınacağını sanmıyorum. Oyun bitti, DLC paketindeki Kos'a kadar ben yardım almadım bütün bossları kendim geçtim. Ki zaten yardım alacağımı da bilmiyordum o ayrı sonradan öğrendim.   ama iyi ki de öyle olmuş, amelia'yı falan ne kadar zor kesmiştim ama böyle olunca oyunun dinamiklerini de daha çabuk öğreniyorsun.


    Kısaca günün sonunda ben de hileyi karşıyım, pek bir anlamı kalmıyor gibi bence ama herkesin kendi bileceği iş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalel99 kullanıcısına yanıt
    Anlayana sivrisinek saz,anlamayana davul zurna az.

    Sırf bu tarz tartışma kovalayan,hakaret etmeyi marifet sanan insanlar yüzünden "Ülke ve Dünya gündemi" konularından uzak duruyorum.

    Bloodborne gibi bir konuda böyle insanlara denk gelmem kendi şansızlığım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 30 Aralık 2022; 10:59:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kalel99 kullanıcısına yanıt

    Hileye bende karşıyım ama açık açık ben oynayamadım kesemiyorum o zindan farmıyla 100 lewel oldum diyen birine burada hakaret edecek kadar alçalmam kimse kusura bakmasında bizde oynuyoruz yani bu oyunuda tüm souls oyunlarınıda aynen dediğin herkesin kendi bileceği iş


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 858859860861862
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.