Şimdi Ara

blizzard artık çöptür (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
5.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Wow kismini bilmiyorum ama yeni mmo şart bencede evet.
  • Konu başlığındaki eleştirilere aslında çoğunlukla katılıyorum.
    - WoW için: lvl 60'a düşürme konusunu ben de sevmedim. 130 lvl olsun ama lvling ve ilvl olayını zaten sıkıştırma yaparak dengeleyebiliyor. Önceki paketlerde bunu gördük. Ayrıca WoW'da yapılacak farklılık neredeyse kalmadı gibi. 15 yıl olmuş dile kolay. herkesi tatmin etmek gerçekten zor. Ayrıca global olarak bakarsak MMORPG'ler ölü durumda neredeyse. WoW harici öyle süper büyük kitleye halen sahip olan bi MMO-RPG yok.
    - Diablo için: eleştirilere katılmıyorum. grafik olarak oldukça farklı 3. oyuna göre. build/talent sistemi neler getirir bekleyip göreceğiz.
    - OW 2 için: kesinlikle haklısın. yani takip ettiğim kadarıyla OW zaten güzel bir kitleye sahip. esport olarak da fena değil. neden OW2 düşündüler ben de anlamıyorum.
    - SC için: zaten uzun zamandır Dünyada strateji oyunları demode durumda. fazla güncelleme almaması normal.




  • 1-WoW ve WoW:Classic (BWL de kolay gelirse bırakacağım Phase 3 'ü beklemedeyim)
    2-HS (evet Pay to Win kabul fakat kendine has bir zevki var)
    3-HOTS (Sırf MOBA'ya farklı bir başarılı fikir getirdiği için bile oynanır be)

    oyunlarını oynuyorum ve beğeniyorum
    Yılbaşı indirimlerinde almayı düşündüklerim:

    4-Kesin Diablo III
    5-Kesin Wc3 Reforged tabi DOTA'sı olacaksa.
    6-Belki Starcraft II

    7-Overwatch 'ı beğenmiyorum oynamayı da düşünmüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 22 Kasım 2019; 17:56:13 >
  • Her yıl açılan Blizzard kaka WoW çöp konusu. Sevmiyorsanız salın gitsin diyecem ama her sene aynı konuyu açtığınıza göre oyunu da bırakamıyorsunuz nedense.
  • wow loreu hergün retcon yiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apakk kullanıcısına yanıt
    ya bilader sen önce bi forumu haket de ondan sonra yorum yap. ya sev ya terket...
  • Her sene wow bitti konusundan bıkmadınız mı gerçekten? İstisnasız her sene wow öldü diyen birileri oluyor. Adamların sadece eu+us tarafında 10 m+ aktif oyuncu var redditte bunu hesaplamışlardı. Uzakdoğu kısmına hiç girmiyorum bile. İlla blizzardın batmasını mı istiyorsunuz anlamadim ki. Begenmiyorsan oynama kardeşim düzenli olarak her pakette 10-15 tane wow öldü konusu açılıyor. Merak etmeyin wow gercekten oldugu gun blizz yeni mmorpg oyununu duyurur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar zamanla wow a çok bağlanıyor. sonra kötü expansion çıkınca sevgilisinden ayrılmış gibi hissediyorlar . wow kakalama süreçleri bu insanlar için çok önemlidir. Bu süreçte tıpkı ilişki sonrası depresyon gibi kötü expansion sonrası da bu bireyler depresyona girer. Sonrası malum. soluğu forumlarda alıp başlık açarlar

    Şaka bir yana 20 li yaşlar da wow oynarken bizde öyleydik. ota bka sinirimiz bozulur her gelen nerf te başlık açardık. neydi o hatta wowturk falan forum vardı baya kalabalık olurdu. tabi yaş ilerleyip te evlilik-iş- çocuk üçgenine girince zaten fazla vakit ayıramıyorsun . haliyle yok kötü expansion mış , yok kötü patch miş falan sallamıyorsun açıkçası.

    son üç expansionı baz alırsak WOD berbat, LEGİON EFSANE, BFA rezalet olarak nitelendirip geçerim . blizzard çöptür falan çokta fifi. Daha iyisini yapabilen firma da varsa buyursun yapsın . gider onuda oynarız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 16 Mayıs 2020; 17:12:33 >




  • Allah aşkına acı bize aschill
  • Eskiden, eskiler iyiydi gerçekten ben hala wotlk oynuyorum. Fakat onlara da çok vurmamak lazım bir oyunu 15 sene devam ettirmek hele hele aylık ücret ile bunu başarmak kolay bir iş değil.
  • Bi bitmediniz 15 senedir ölemedi gitti bu Wow yahu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • blizzard hakikaten çöpün önde gideni olmaya devam ediyor.

    4,5 ay önce corruption sistemi getirdiler. koca koca guildler bis corrupted itemları gerçek parayla satın alıp world first yarıştırdılar aralarında. oyunu boe corrupted itemlarla pay 2 win'e çevirdiler.

    şimdi ise 4,5 ay geçti ve corrupted item vendoru getireceklerini açıkladılar.

    yani en başta yapmaları gereken şeyi content'in hatta ek paketin sonunda yapıyorlar. bunların yap bozları artık insanda sinir bırakmadı. küfür ede ede bir hal oldum.

    corrupted item'ların kırıklığına hiç değinmiyorum bile. yazıklar olsun gerçekten
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Ahahahaha
    En başta zor yaptıkları şeyleri sonra aşırı kolay yaparlar. Sırf sonradan gelenler hemen farmlayabilsin diye. Yazılı olmayan kurala dönüştü bu olay.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aschil

    Ahahahaha
    En başta zor yaptıkları şeyleri sonra aşırı kolay yaparlar. Sırf sonradan gelenler hemen farmlayabilsin diye. Yazılı olmayan kurala dönüştü bu olay.
    önceden zor alınıp sonradan kolaylaştırılan şeylere karşı değilim, geriden gelenlerin yetişmesine asla karşı değilim. bu legionda da vardı, aylarca legendary için uğraşıp sonradan vendorundan alabilme özelliği gelmişti son patch de.

    kızdığım şey şu, legion da legendaryleri gidip de ah'den satın alamıyordun. herkes eşitti ve bir şekilde şansa düşüyordu.

    boe bis corrupted itemlar ise milyonlarca golda, yüzbinlerce golda ah de sürekli satıldı. hala satılıyor. nyalotha world first yarışında guildler gerçek para kullanıp tüm raid takımlarına bis corrupted çektiler üzerlerine.

    yani bu kadar pay 2 win yaptılar ve tüm 8.3 contenti bu şekilde oynandı.


    şimdi ise corrupted itemlar için vendor geliyor. bu sayede herkes bis corrupted gearını kesin olarak alabilecek. şansa vs. kalmadan. bu en baştan olmalıydı.


    bu kadar açıklamayı birileri gelip "wow da her zaman sonradan kolaylaştırmalar gelir zaten" diyenler olur diye yazdım. bu çok farklı bir şeydi. legion da yaşananlarla mukayese edilemez. legion da asla böyle bir rezalet olmadı.

    ve hala birileri gelip bunları savunuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 20 Mayıs 2020; 2:39:31 >




  • Wow güzel oyun aslında ama oyun artık bana online bir oyun hissiyatı vermiyor. O kadar kocaman dünya var ama her çıkan ek pakette olaylar aynı işte sıktı artık. Paket çıkınca oynadığın ilk zaman efsane ama max level olunca her pakette sıkılıyorum ben. bir kaç dungeon var onları spamlayıp item kas sonra bir kaç bossluk raid var onu kesmeyece çalış filan sıkıyor beni. Bu shadowlands de mesela çıkınca ilk level kasma macerası efsane olucaktık hiyayei filan öğreniyorsun çok sarıyor ama max lvl olunca yok onu topla buraya honor kas raid gir.. Şuan mesela shadowlands çıkana kadar BFA da ne yapabilirim ki her hafta girip nzoth mu kesicem
  • Alarak kullanıcısına yanıt
    Hocam, oyunun haz veren kısmını atlamissiniz.
    Oyun rekabetçi yapıda. Bu sebeble oynanilabilirligi var.
    Evet +10 ilvl için tekrar Raid giriyorsunuz. Yalnız, her girdiğiniz Raid farklı oyun deneyimi sunuyor. Özellikle ilk girilen Raid , gerçekten de Raid yaptığınızı hissediyorsunuz.
    Boss için taktikler, wipe, Raid chat, oyuncular arası rekabet, lore, Raid sırasındaki gerilim, loot.
    Tüm bunlar Raid yapmanın zevkini oluşturuyor.
    Daha az rekabetçi iseniz heroic kesip bitirirsiniz.
    Ayrıca Max ilvl olmak da ne bilim. Max ilvl var mı ?
    Eğer hala duruyorsa, stat için. Veya build için item topluyorsunuz. Sonu gelmez loot var oyunda.
    En azından, ilk kesim sonrasını girenler. Daha derli toplu oynuyor. Haftalık dungeon ve Raid planlamasını yaparak oynuyor.
    Level veya item level kasarken. Biran önce Max level olmalıyım, biran önce bilmem ne item levela ulasmaliyim diyerek oynadım. Ki sonrasında rahat bir şekilde partide yer bulup, istediğim gibi farmi yapabileyim kafasında.
    -------+
    Legionla beraber mitik dungeon geldi. Oyuna inanılmaz çeşitlilik kattı mesela. Ama Raid den öncelikli olması hoş değil.
    Blizzard hiçbir zaman balance tutturamadı.
    Düzgün olanı her zaman bozdu.
    Ve ayrıca blizzard artık çeşitlilik sunamiyor.
    Her paket aynı geliyor bana.
    Oyuncu odaklı olmadılar hiçbir zaman.
    Mesela tekrar oynarsam classic oynarım.
    Retail tam anlamıyla çöp.
    Diğer oyunlarından bahsetmeyeyim.
    Cidden çöp.
    Çöp kelimesini çok sık kullanmam. Troll amaçlı da yazmıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alarak

    Wow güzel oyun aslında ama oyun artık bana online bir oyun hissiyatı vermiyor. O kadar kocaman dünya var ama her çıkan ek pakette olaylar aynı işte sıktı artık. Paket çıkınca oynadığın ilk zaman efsane ama max level olunca her pakette sıkılıyorum ben. bir kaç dungeon var onları spamlayıp item kas sonra bir kaç bossluk raid var onu kesmeyece çalış filan sıkıyor beni. Bu shadowlands de mesela çıkınca ilk level kasma macerası efsane olucaktık hiyayei filan öğreniyorsun çok sarıyor ama max lvl olunca yok onu topla buraya honor kas raid gir.. Şuan mesela shadowlands çıkana kadar BFA da ne yapabilirim ki her hafta girip nzoth mu kesicem
    Pvp yapabilirsiniz. rbg bg epic bg falan bunlar bana göre raidler den daha keyifli geliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet wow da pvp yapabilirsiniz ama oyunu siz değil corrupted item oynar
    https://m.twitch.tv/clip/AntsyEndearingCattleKeyboardCat
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.