Şimdi Ara

blizzard artık çöptür (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
5.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kvo35 kullanıcısına yanıt
    başkalarının düşüncelerine göre hakeret etmiyorum, kendi düşüncelerim.
    inanmayacaksın ama deep diving i okudum. ve değişmedi, düşüncelerim
  • "Blizzard çöptür" kendi fikrindir saygı duyulmasını bekliyorsan eğer elle tutulur-gözle görülür kanıtlar ile gelmen lazım.

    Bu bir kanıt değildir mesala WoW SL için söylediğin "level kasma yarı yarıya kısalmış falan diyorlar. millet en ufak değişikliğe bile hypelanıyor. ve bunu yapan da casual kitle. bu kitleye ne verirsen yer."


    Ben buradan çöp kısmının ne olduğunu anlayamadım ayrıntılı ve detaylı bir şekilde gözlemlerini paylaşma gereği duyabilirsen bende kendi fikrimi "elle tutulur-gözle görülür" kanıtlar ile cevaplamak istediğimi belirtmek istiyorum onun dışında bu konu "çöp" olacağı benzer.
  • Blizz çomarı da çok fena oluyor. Önüne ne koysan blizz reis diye atlayan bi kitle var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    hasta mısınız siz ya
    yok size kanıt sunacam, sende inanacan. sonra çöp mü değil mi bakacaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aschil

    hasta mısınız siz ya
    yok size kanıt sunacam, sende inanacan. sonra çöp mü değil mi bakacaz
    Konu çöp o zaman yapacak bir şey yok GG cya kbthx


    bu yaklaşıma bu yaklaşım yapacak bişi yok hacı dayı.
  • aschil kullanıcısına yanıt
    ----> Bu arkadaşı pistten alalım lütfen.
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    problem yok babamızın şirketi değil

    paneli okumamışsın diye ağlıyorlar. gittim okudum ve çöp dedim

    çöpe ne dicen abi ? çöp dicen. allayıp pullamanın anlamı yok.

    yıllardır oyunlarını oynuyoruz. şimdiye kadar bizde öyle şeylere hypenlandık. problem yok. ama bu kadar da transa geçmedik.


    edit: yok sanki blizzard'ı ben bilmiyorum. paket çıkı çıkmak skill'e %100 buff atmışdır kendileri. ağır denge kurma hastasıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 4 Kasım 2019; 13:14:45 >




  • üstte 50 kez yazdık ama insanlar burada yazılanı okumuyor sonra yazdığını okumadan konuşuyor

    adam yeni motoru koymamış oyuna diyoruz izlediklerimiz oynanış hepsi d3 motoru cilalamışlar demek ki motoru sonra yapacaklar ama yok hala bla bla bla

    bir oyunu seversin fanatik olursun eyvallah ama gözle gördüğüm şey ortada. ben de d4 bekliyorum ama grafik olarak yeni motor bir şey görmedim

    ileride ortaya gerçekten oyunu imal ettikleri zaman yine konuşuruz grafiklerini.

    adam açık demiş ortada oyun yok bu insanlar hayal kırıklığına uğramasın diye yaptıkları bir demo.
  • Tamamen yeni bir platform, teknoloji, oyun motoru, yaklaşım falan dediler. Adamlar yalan söylüyor yani, siz ekrandan gördüklerinizden hem teknolojiyi hemen çözdünüz hem de niyet okudunuz demek?
    Belki başka bir oyunu Dablo gibi göstermiş olabilirler mi ya, içimize kurt düştü şimdi?
  • Beni yerden yere vuracaksınız ama Level kasmak BENCE boşa zaman kaybıdır. Yaş 35 ben yolun yarısında sayılan kesimdeyim, iş güçten akşamları geldiğimde 2-3 saatlik oyunda sıkıldığım ve sevmediğim şeyi yapmak bu oyunda beni tutmaz. Ben level'i kasar bulabildiğim kadar PVP ve PVE yapar zıbarır yatarım salın bizi, gidin classic'de level kasın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: De get

    Beni yerden yere vuracaksınız ama Level kasmak BENCE boşa zaman kaybıdır. Yaş 35 ben yolun yarısında sayılan kesimdeyim, iş güçten akşamları geldiğimde 2-3 saatlik oyunda sıkıldığım ve sevmediğim şeyi yapmak bu oyunda beni tutmaz. Ben level'i kasar bulabildiğim kadar PVP ve PVE yapar zıbarır yatarım salın bizi, gidin classic'de level kasın.
    hocam tamamen katılıyorum wow un şuanki hali icin level kasmak tamamen gereksiz. zaten yeni expansion ile beraber level kasmak %60-70 oranında hızlanacakmıs 1-50 arası
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aschil

    problem yok babamızın şirketi değil

    paneli okumamışsın diye ağlıyorlar. gittim okudum ve çöp dedim

    çöpe ne dicen abi ? çöp dicen. allayıp pullamanın anlamı yok.

    yıllardır oyunlarını oynuyoruz. şimdiye kadar bizde öyle şeylere hypenlandık. problem yok. ama bu kadar da transa geçmedik.


    edit: yok sanki blizzard'ı ben bilmiyorum. paket çıkı çıkmak skill'e %100 buff atmışdır kendileri. ağır denge kurma hastasıdır.
    Dostum sen ne ara bukadar sıkıntılı biri oldun ya?

    paneli okumamışsın diye niye aglayım ? . okumadıgını söylüyoruz çünkü daşak geçer gibi yazıyorsun . okumadıgını söylüyoruz. çünkü bir çok kişi legionda bile bu kadar ayrıntıya girilmedigini söylerken . sen oyun çöp diyorsun . bu kadar net bence.

    yani 4-5 kişiye kendi algını kasmaya devam et sen . memnun olmadgın şeyler varsa başlıklar açma da gerek yok. shadowlands in konusu var işte. git bana göre çöp de çık .




  • kvo35 kullanıcısına yanıt
    kaç tane başlığım var forumda hocam.
    paket çıkınca göreceğiz. bfa başında da hype'dan orgazm oldunuz, sonra ağlama duvarına çevirdiniz ortalığı
    paket çıksın, bir süre sonra anlarsınız ne demek istediğimi.
    hoş bende oynayacağım

    level kasma kolaylaşıyor diye hypelananları anlamıyorum. zamanında ben reforge sistemi kalkıyor diye çok yakınmıştım. ona hypelananlar vardı. glyph sistemi gidiyor saçma demiştim, ona bile hypelanıyordunuz.

    adamlar oyunu törpüleye törpüleye ne hale soktular. şimdi o boşlukları doldurmak için kırk takla atıyorlar. buna mı seviniyorsunuz ? yapamıyorlar onun için çöp. yapamayacaklar.




  • Oynamayın sizde. Blizzard'ın isteklerinizi dikkate almadığını düşünüyorsanız sizde oyunu almayın. Hem söylen hem para ver. Sevgilisinden dayak yeyip yeyip geri dönen kadınlar gibisiniz.
  • yaman01 Y kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hocam
    hep ara verdim, geri döndüm. konsol aldım. artık kompple pc yi bıraktım, sonra classic belası yüzünden geri döndüm
    hep bir geri dönme sevdası var, birde bırakma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-1BB4C024C

    Tamamen yeni bir platform, teknoloji, oyun motoru, yaklaşım falan dediler. Adamlar yalan söylüyor yani, siz ekrandan gördüklerinizden hem teknolojiyi hemen çözdünüz hem de niyet okudunuz demek?
    Belki başka bir oyunu Dablo gibi göstermiş olabilirler mi ya, içimize kurt düştü şimdi?
    ben yalan söylediler demiyorum ama orada olan grafik yeni motorun grafiği değil. açıyorum diablo 3 ü yaratıkları kestiğinde ki ölüm efektlerine kadar aynı. sadece keskinlik yapılmış yeni skill

    efectleri eklenmiş diablo 3 oynamış tonla adam bunu söylüyor yayıncılar bile siz birşeyleri neyi savunuyorsunuz anlamıyorum oyuna kötü mü dedim bir laf mı ettim?



    neyse siz kurtlarınız arındıra durun. oyun yapılmaya başlandığı zaman sonra oyun içi gerçekler gelince anlayacağız.




  • Hocam bunlar sinematigin etkisinde hala :D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aschil

    Hocam bunlar sinematigin etkisinde hala :D
    bir insan bir şeyin fanı olabilir. ama her şeye biat eden her şeye tamam ok konuşmayın susun eleştirmeyin söylemeyin çekin gidin.

    nasıl bir ülke olduk ne anlayış ne eleştri. bir kendileri seviyorsa herkes sevecek. kendileri sevmiyorsa kimse sevmeyecek.

    ya seveceksin ya öleceksin moduna giriyorlar. beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez kimse kimseye karışamaz.

    kaldıramıyorsan bakma o zaman.

    diablo için grafikler 3 ün grafiklerinin modlanmışı gibi dedim çünkü bakıyorum aynı, kaç kişi bu konuda yorum yaptı internette, sonra zaten üstüne açıklandı yeni motor eklenecek diye.

    oyun zaten ortada yok diyor adamlar çıkışı blizz şartlarında bile çok ileride diyorlar millet kendini parçalıyor nerelere çekiyorlar

    neyse anlamayana da yapacak bir şey yok. anlamasın o kendi kafasında yaşasın.




  • Hangi yayıncılar onlar?
    Quin69, Krip_, Ryker bunları seyrettim dediklerinizi söyleyeni görmedim, genel olarak o kısa demoyu bile beğendiler? Kaşının üzerinde gözün var diyerek eleştiri yapılmaz.
    Grafik, yeni motorun grafiği değil nasıl diyebiliyorsunuz? Örneğin oyun oynarken oyun içi grafiklerle cinematicler giriyor, yakın çekim vs Modellerin, kaplamaların, ışıklandırmanın, animasyonların, classların, talent ağacının D3 ile alakası yok. Ölürken farklı düşseler ha bunlar farklı düşüyor D3 değil mi diyeceksiniz, D3'de rigid/soft body fiziğinde sorunlar vardı, ölen moblar ve characterler kağıt gibi rüzgara kapılıp uçup gidiyorlardı mesela...
    Siz neden bu kadar eleştirme ihtiyacı hissettiniz, ben ortada olandan hareketle "savunuyorum", Blizz'i çok sevdiğimden toz kondurmamak gibi bir derdim yok.

    @
    "neyse siz kurtlarınız arındıra durun. oyun yapılmaya başlandığı zaman sonra oyun içi gerçekler gelince anlayacağız."

    Ee bunları görmeden bilmeden neden önceki mesajlardakileri neden yazdınız o halde? Adamlar açıkladılar diyoruz, açıp bir zahmet tanıtımlarını, açıklamalarını seyredin Türkçe altyazılıları d açıktı bakın, beklemenize gerek yok yani. Oyuncuların istek ve görüşlerini dikkate alıyoruz, alacağız, oyun halen geliştirilme sürecinde de dediler daha ne gerekiyor. :)
    Burası bir forum, eleştiri de yapılır, çürütme de, savunma da... Siz eleştiriyorsanız başkaları da karşıt görüşler belirtebilir, mesele söylediğinin altını doldurabilmektedir, ha bir dipnotla yazdıklarımı ciddiye almayın derse biri orası başka, şahsen yazılanları ciddiye aldığımdan cevap vermeye gayret ediyorum.
    İyi forumlar.




  • bu arada gameplay trailer ve oynanan demo arasında ciddi fark var. sadece Quin nin yayınında bile fark belli oluyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.