Şimdi Ara

BlackBerry 10 da olmasını istediğiniz özellikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kullanışlı olduğunu düşündüğünüz BlackBerry 10 da olmasını istediğiniz özellikler nelerdir yada diğer mobil işletim sistemlerinde pratik ve kullanışlı olarak kullandığınız BlackBerry 10 da aynısı beklediğiniz özellikler var mı mesela ben istediğim özellikleri yazarak başlayalım
    1- hızlı ayarlarda veri servisini açıp kapatma
    2- tuş kilidinde kamera uygulaması gibi el feneride olsa çok iyi olur sırf el feneri için telefonu açmama gerek kalmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Haritada parmak hareketiyle döndürme yok. Bu olmalı. Gps Türkçe konuşuyor ama Asistan da Türkçe olsa iyi olur.
  • Son guncellemeyi geri ceksinler. Telefon stabilite konusunda android e dondu resmen. Bu nasil guncelleme arkadas! Yeni hicbirsey yok ve var olan hersey kotuye gitmis. Batarya performansi 3 te 1 azaldi android uygulamalari stabil calismiyor ve kaldirilamiyor vs vs...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: malatyaspor

    Son guncellemeyi geri ceksinler. Telefon stabilite konusunda android e dondu resmen. Bu nasil guncelleme arkadas! Yeni hicbirsey yok ve var olan hersey kotuye gitmis. Batarya performansi 3 te 1 azaldi android uygulamalari stabil calismiyor ve kaldirilamiyor vs vs...

    Kesinlikle batarya performansi cok kotu oldu. Ve ben android uygulamalarin boyle verimsiz ve batarya canavari sekilde calisacagina hic calismamasi taraftariyim.

    Cok lazimsa alinir bi android telefon.

    Canim isletim sistemi yavas yavas hantallasma sinyalleri veriyor. Suanda bile cok iyi ama bu android programlari calistirma olaylari yipratiyor ve zarar veriyor sisteme

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ay once z10 kullaniyordum. Bb10 da gelistirilmesi gereken tek sey market. Marketi iyi olsa eminim piyasayi kasip kavurur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buraya yazmamız hiçbirşey değiştirmeyecek. ondan dolayı kendinizi yormayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Echo54

    buraya yazmamız hiçbirşey değiştirmeyecek. ondan dolayı kendinizi yormayın.

    Katılıyorum. Güzelim cihazları verdikleri güncellemelerle resmen Androidleştirdiler. BB 10.2 sürümüyle zaten çok iyiydi 10.3 ' te birçok eklenti geldi fakat eklentilerle beraber stabilitede azalma ve aynı zamanda Androidleşme ' de geldi. Flash tarayıcıyı sistemden kaldırmaları tam bir sıkıntı oldu. Düzgün bir navigasyon programı halen daha çıkmadı işletim sistemine. Navigasyon programları ekran kapalıyken böylesine real time çalışan bir işletim sisteminde komiktir ama real time çalışmıyor.

    Android entegrasyonu 10.3 ile tam bir facia, ki bu entegrasyonu bence tamamen kaldırıp BB World 'e yönelmeleri lazım. Android portlarını da kendi mağazalarından silmeleri, gereksiz uygulamaları postalamaları , mağaza arayüzünü daha içaçıcı hale getirmeleri gerekir.

    Açık uygulama menüsünde uygulamaların hepsini kapat seçeneği gelmeli, 8 uygulama sınırı (Z30 için konuşuyorum) aşılmalı ve uygulamalar daha az ram yemeliler. Uygulama açılış efektlerini değiştirmeliler. Bir uygulamayı açtığınızda önce multitasking ekranına yönlendiriliyorsunuz sonra da uygulama açılıyor. Çok önemli bir durum olmamakla beraber uygulama açılış hızını azaltan bir durum bu.

    Sistem çok kapalı ve hiçbir şekilde tweak yapmaya izin vermiyor. Bunun ana sebebi Blackberry 'nin kurumsal kafa yapısı. Buna biraz açık kapı bırakıp tweak yazacak geliştiricileri kendilerine çekmeleri lazım.

    Hareketli arka plan duvar kağıtları olmalı.

    Akıllı saatler ile entegrasyon artık sağlansın....




  • Adam akıllı bir mağaza!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yola android ile devam edeceklerini aciklamislar. Soyleyecek soz kalmadi. Yazik oldu bu kadar harika bir isletimsistemine. Market yuzunden koca sistem cope atildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu vesileyle Blackberry ' i boşuna bırakmadığımı bir kez daha anlamış bulunuyorum. Yazıklar olsun demekten başka bir şey demek gelmiyor içimden. Ama gerçekten yazık oldu. Bari kaynak kodlarını açsalarda geliştiriciler faydalansa.Umutsuz olsada Os 10 için yinede bir şeyler düşünülüyordur diye umuyorum. Hep o cüce boylu Chen denen çekik gözlü ucubenin altından çıktı bunlar. Adam koca sistemi mahvetti hıyarolanı.
  • elektrosenol kullanıcısına yanıt
    Aynen... İŞletim sisteminin tek eksiği marketi geliştirmekti onu bile beceremedi ve kolayı tercih etti. Android ile de piyasaya tutunabileceklerini hiç sanmıyorum. O tren çoktan kaçtı
  • Z30 da miracast var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.