Şimdi Ara

Black Friday Negüzel BirGün 65'TV 400,PS4 200 Gaming laptop 600 bu fiyatlar ne böyle (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
8
Favori
65.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
170 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bin liraya anca havayı alırsınız sıfırı 2000-2500 TL arasında.mevzu bahis bin lira anası bellenmiş ikinci eller için geçerlidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noyan_ -- 19 Kasım 2018; 1:23:41 >
  • Bakıyorum Troller yine fake hesaplarıyla ortalığa salça olmaya başlamış. Yok algı yapıyorsunuz, yok aslında bu kadar adet, yok siz bizi beğenmiyorsunuz, yok bakın burada saatlik ücret şu kadar, işin içinden sıyrılamayınca da kışlar mışlar. O kış dediklerinizin hepsi bu ülkenin gençleri! Bu ülkenin evlatları, milleti! Bu tip konuları açan, sorgulayan, insanlara beyninizi kullanmıyorsunuz ancak görme yetinizi kullanın diyen, sizlerin gerçek yüzünü gösteren farkında olan bireylerdir. Bu çocuklar çalışıyor, üretiyor, düşünüyor, vergi veriyor neden biliyor musunuz?? Bu yetenksiz, hiçbir becerisi olmayan, önüne gelene vatan haini deyip kendilerini sorgulamayan, sıra kendisine gelince sesini kesen aman işimizden olmayalım diyen insanları doyurabilmek için o kadar söylenecek söz var ki.. ancak daha fazla kendimi yormayacağım. Siz nasılsa neler yaptığınızı da biliyorsunuz!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fiyatları görünce gerçekten moralim bozuldu tek bir ürün olsa hadi dersin olabilir ama birçok ürünü az çok biliyoruz ve bariz bu kadar fiyat farkı gerçekten bizi enayi yerine koyduklarinin göstergesi oluyor. Bu yok orda ücretler böyle Türkiye de böyle demek cahilin kendini kandırmasından başka birşey değil kendi standartlarımızı kalitemizi Türk vatandaşları olarak kendimiz düşürdük mevcut hükümetler bizleri hep sindirdi üzerimizden kaymağı balı yedi ve yiyiyor ama iş kendi vatandaşı olunca nasıl olsa sesleri çıkmıyor. Dün bir ülkede Avrupa ülkesi ama hatırlayamadım şimdi benzine zam geldi diye ülke ayaklandı kendi ülkemizde sömürülen Afrika halkindan farkımız kalmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adım gibi eminim o televizyonları playstationları falan biz üretsek yine en aşağı 2500 den alırız.Bizim zihniyetimiz bozuk.Bir kriz patladı bütün esnaf halka nasıl geçirsem derdine düştü direkt.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada 23 Kasım için iddalı şeyler söylüyor ama bilemiyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BEN ELENDİM
  • Adamlarin 400 birim parasina 65 inc tv geliyor bizde kumandasini o fiyata satmaya calisirlar. magara devrinde gibiyiz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt
    fazla kazanmayla ilgiisi yok adamlar hiç indirim yapmıyorlar üstüne koyuyorlar hepsiburadada vs bakıyorum black fridayden önce 2500 olan ürünün fiyati black friday günü eski fiyat 3500 gösteriliyor 2600-2700 oluyor indirim yerine saplıyolar
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Tamam işte fazla kazanmaları lazım, burda Amerika'daki kadar alım gücü yok diyorum nesini anlamadın? Adamlar kazandığı parayı harcarken de Amerikalı vatandaştan çok daha fazla ödüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: juhadante

    Fiyatları görünce gerçekten moralim bozuldu tek bir ürün olsa hadi dersin olabilir ama birçok ürünü az çok biliyoruz ve bariz bu kadar fiyat farkı gerçekten bizi enayi yerine koyduklarinin göstergesi oluyor. Bu yok orda ücretler böyle Türkiye de böyle demek cahilin kendini kandırmasından başka birşey değil kendi standartlarımızı kalitemizi Türk vatandaşları olarak kendimiz düşürdük mevcut hükümetler bizleri hep sindirdi üzerimizden kaymağı balı yedi ve yiyiyor ama iş kendi vatandaşı olunca nasıl olsa sesleri çıkmıyor. Dün bir ülkede Avrupa ülkesi ama hatırlayamadım şimdi benzine zam geldi diye ülke ayaklandı kendi ülkemizde sömürülen Afrika halkindan farkımız kalmadı.
    Cahillik ne alaka kardeşim orda ücretler böyle, Türkiye'de de böyle işte, olay tamamen bundan ibaret.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-29E8F74FE

    Adım gibi eminim o televizyonları playstationları falan biz üretsek yine en aşağı 2500 den alırız.Bizim zihniyetimiz bozuk.Bir kriz patladı bütün esnaf halka nasıl geçirsem derdine düştü direkt.
    Doğru. Biz üretsek yine pahalıya satarız. Halk alıştı artık son teknoloji diyerek bir telefona 5000 TL vermeye.
  • noyan_ kullanıcısına yanıt
    2. el ürün olacağını sanmıyorum orda. Vatan Computer gibi bir mağaza Walmart. Ayrıca Türkiye'deki vergilerden haberin yok sanırım. Bir malı Türkiye fiyatına bakarak dolardan TL'ye çevirerek orijinal fiyatıyla karşılaştırmak saçma olur. Sonuçta bu ürünler ithal ediliyor, bunun daha gümrük vergisi, osu, buşu, şusu var. :)
  • Kendini fatma girik gibi hissediyorum şuan içim kan ağlıyor. Neden amerika da yada avrupada doğmadım diye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Proprietor

    Wyoming Georgia da 5.15 $

    Her eyaletin ki farklı ya cidden benim yazdığımı okumak çok mu zor

    Algı yapıyorsunuz yüksek asgari ucret veren eyaletleri yaziyorsunuz al bak eyalet eyalet



    https://www.statista.com/statistics/238997/minimum-wage-by-us-state/#0
    Buyur gülüm.



    https://www.dol.gov/general/topic/wages/minimumwage



    U.S. DEPARTMENT OF LABOR



    The federal minimum wage for covered nonexempt employees is $7.25 per hour effective July 24, 2009. The federal minimum wage provisions are contained in the Fair Labor Standards Act (FLSA). Many states also have minimum wage laws. In cases where an employee is subject to both the state and federal minimum wage laws, the employee is entitled to the higher of the two minimum wages.

    Senin mantıkla Diyarbakır'ın köyünde 1.600TL olan asgari ücret, İstanbul'daki yaşam pahalılığına endekslenirse en az 3000TL olması lazım. Amerika'da böyle çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 19 Kasım 2018; 4:52:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Halbuki Türkiye de bunu yapmak mümkün mü? Hayır. Adamlar milletin tavrından korktukları için gerçek kara cuma yapamiyor yoksa yurdum insanı elinde kuru sıkı, pompalı, kazma kürek gelir sırada bekler gerekirse topuğuna da sıkar kardeşim. Sonra başka yerlerde araya Fenerbahçe Galatasaray polemiği, arkasından a ke pe be ce ha pe polemikleri send söylesin biz boyleyiz kavgaları Al sana Türkiye'de kara cuma hb GB mediamarkt GB muhesseselsre teşekkür etmek lazım bu durumlara maal vermiyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Elsa kullanıcısına yanıt
    Neyse Okumaktan aciz olduğunu anlamış olduk az yukarıda yazdım o yasa herkesi kapsamıyor istersen sabaha kadar at



    Who doesn’t get the federal minimum wage? There are exemptions in the law for certain farm workers, seasonal workers, health aides, and workers who receive tips

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BrokenDiamond

    Amerika'daki nüfus Türkiye'de yok. Ve bizim alım gücümüz, yani paramız onlarınki kadar değerli değil. Doğal olarak adamların da daha fazla kazanması gerekiyor. :/
    Abd nin nüfusuna baktiniz mi hic?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu dışı olacak ama tam da yerinde aamlar flyer'ın sonunda "shall" kullanmış.

    "In the event of disagreement between the flyer and this popup, the flyer shall take precedence."
  • Amerika'da alım gücü yüksektir, bu tartışılamaz ama min gelir 2000 değildir. Asgari ücret saatlik $7.25
    Haftada 40 saat üstü mesaiye girdiği için basit işlerde kimse overtime vermez. Bu da yıllık 16k falan yapar. Kesilecek vergilerden bahsetmiyorum.
  • Eyaletlere de bölsen, tüm amerikayı da baz alsan, senin hesabında bir tuhaflık var. Nasıl buldun la 768'i? saati 8 dolar olsa günde 8 saat çalışsa 64 dolar yapar. 22 gün üzerinden hesaplasan 1408 dolar 30 gün üzerinden hesaplasan çalışmadığı günlerin de hesaplandığını varsayarsak 1920 dolar yapar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.