Şimdi Ara

Bitti Arkadaşlar Boşanıyoruz, Desteğe İhtiyacım Var (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
684
Cevap
12
Favori
92.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
292 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki

Bitti Arkadaşlar Boşanıyoruz, Desteğe İhtiyacım Var


(En Son Oy Tarihi: 11.5.2024)
Giriş
Mesaj
  • Kusura bakmayın ama siz kadınlık göremedim demişsiniz, eşiniz size insanlık bile göstermemiş. İyi niyetinizi suistimal etmiş açık açık. Anladığım kadarıyla çocuk falan da yok sanırım hocam, boşanmanız açıkçası en doğrusu olabilir, iyi bir birey olarak huzur bulduğunuz kişiyle yaşlanmayı hakediyorsunuz.

  • Hocam konusulacak yapılacak hiç birşey kalmadi sen yeterince zaten fedakar davranmişsin, bu saaten sonra hiç b*k olmaz, yeni hayat kurman için bir şans doğmuş sana, kadın kadınlıgını erkekte erkeliğini bilmesi lazim.

  • Sevgili arkadaşım,uzun yıllar evli biri olarak evlilikte üç temel sıralama vardır.Aşk,sevgi,saygı...

    Bunlar zaman içinde yer değiştirir.Sizin anlattığınıza göre üçüde yok.

    Ufak tefek davranışlar haricinde, insanlar temel davranışlarını değiştiremezler.Dolayısıyla birbirinizi yıpratmanın/yıpranmanın anlamı yok.

  • Hocam merhabalar, dünya sizin gibi ince düşünen ve yaşayan naif insanlar için fazlaca yıpratıcı bir yer olmaya başladı.

    Öncelikle bu evliliğin bitmesi için ağır bir kavga yada hata olmasını beklemenize gerek yok, bu evlilikte karşılıklı sevgiyi geçtim saygı bitmiş, ayrıca birbirini seven insanlar zaten çoğu mevzuyu pozitife çevirmeyi başarır.

    Diğer yandan ülke şartlarında yetişen bir erkek için fazlaca sorumluluk alıp, ev hayatına katkınız olmuş, bu durum karşısında eşiniz minnettar olmak yerine alışmış ve zaten yapıyor kafasına girmiş.

    Yatak odası konusu özel bir durum fakat kısaca söylemek gerekirse, karşılıklı şehvet bittiyse o evlilik ne işe yarar hocam? Siz cinsel hayatınızı başka bir kadınla mı yaşayacaksınız ?

    Neyse uzatmak istemiyorum, sizin gibi bir erkek daha iyi bir evliliği hakkediyor hocam, ikiniz içinde hayırlısı ayrılmak gibi duruyor. Gereksiz yere ömrünüzden almayın hocam, herkes kendi yoluna gitsin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • vazgeçtim dediğine bakma usta biri aklına girmiştir enayi misin anlaşmalı boşanıyorsun normal boşan nafaka mafaka kanını iliğini ye bitir sömür diye yapmıştır okurken sinir oldum valla sen bilirsin ama çocuk mocuk yoksa tekmeyi göm gitsin bence

  • gadın kısmının önce anlaşmalı boşanalım deyip ardından pişman oldum son defa tekrar deneyelim demesi aslında bir tuzaktır

    hakkında davalı olduğunuz birini asla evinize almayın

    mahkemelerde bu şekilde tuzağa düşürülmüş koca konulu çok dosya var

  • Hocam severek mi evlendiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kesinlikle anlaşmalı falan boşanmayın normal boşanın sakın ha sakın nafaka falan da vermeyin böyle insanlara. Siz sevmişsiniz saymışsınız karşı taraf değer bilmemiş siz elinizden geleni yapmışsınız.

  • Konuyu okurken kafamda Charles Bovary canlandı. Bu kadın kim bilir seni kimlerle aldatıyordu.

  • KSKcarpediem kullanıcısına yanıt
    Hocam içimden size bir kelime söylüyorum ama söylemeyeceğim burada , aklınızı kullanın nafaka falan vermeyin bu kadına mümkünse

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 30 yaşindayim. Böyle hikayeler okudukca iyi ki evlenmemisim diyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam üzücü durum umarım sizin için hayırlısı olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşanmazsan hayatının en büyük aptallığını yaparsın. Hayat tek bir kadından ibaret değil. Nefes aldıkça her zaman seni sevebilecek bir insan bulabilirsin. Boşuna kendi kendini yakmışsın. Tebrik ederim bu arada 6 yıl güzel sabretmişsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitti Arkadaşlar Boşanıyoruz, Desteğe İhtiyacım Var
  • yeri geldiğinde masaya yumrugu vurun


    bu sizi kaba veya eşini sevmeyen birisi yapmaz


    aksine evliliğinizi sıkı sıkıya bağlar


    ipleri dişilere verirseniz,erkekliğinizi hissettirmezseniz daha çok acı çekersiniz

  • Çok güzel anlattın ama eşinizin ağzından da olayı duymak çok mantıklı olur. İş icabı ayın yarısı evde yoksunuz zaten bunu okuduğum gibi ufak bir şüphe düştü ama evliliğinin başından beri cinsel bir yaşantınız yok. Eşiniz merak ettim de size göre yaşının kadını olgunlaşmış biri mi?

    (hangi yol ile evlendiniz?)
    Üni de mi tanıştınız görücü mü?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://odatv4.com/esiyle-sevismeyen-erkeklere-kotu-haber-13112050_m.html

    Oldu mu şimdi bu haber!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O evde tutku ve eşitlik yoksa herşeyi sen üstlenip beklediğin aşkı bulamıyorsan evli kalmana gerek yok bir insan 6 seneyi geç 2 sene boyunca eşine güzel bir akşam güzel bir gece güzel bir zaman ayırmıyorsa ya tutuksuz bir insandır veya aşık değildir. Boşanmak zor ama boşanmadan yaşamak daha zor. Bence 6 sene iyi bir zaman tanımışsın. Senin hayatın benim boşan demem zaten sana etki etmez ama senin anlatımına göre ben boşanmıştım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Abi boşan diyemem,ama bunlar yorar insanı.Cidden çoğu kadının isteyeceği erkek profilindesin ama eşiniz sanırım çok anlayışsız. Ama şuda var bu yazdıklarınızdan kendisine bahsetmemiş olmadığını var sayarak söylüyorum keske bir söyleseydiniz kendisini görmesini sağlardınız belki.

  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.