Şimdi Ara

Bir eğitim portalı tecrübeli firma aranıyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba;
    Yaklaşık 11 yıldır faaliyette bulunan bir özel eğitim kurumu için web sitesi yaptırmayı amaçlıyoruz. Site mimarisini ise oldukça geniş düşündük. Öğrenci, Öğretmen, Veli, Mezunlar yani herkesin sorularına cevap verebilmeli... Site içinde fikirlerin paylaşılabileceği bir forum, öğrenci bilgileri ve notların sorgulanabileceği sistem, fotoğrafların yayınlanacağı bir fotoğraf galerisi, öğrencilere bilgi verecek eğitim-rehberlik sayfaları, ayrıca okulun tanıtımının yapıldığı sayfalar vs… Bu konuda yardımcı olur musunuz? İlk etapta elbette fiyat önemli ama tasarım bizim için en önemli husus… Daha önce buna benzer referanslarınız var mı?

    Şunu yapmak kolay tabiki; google da tasarım yazar aratırım karşıma çıkan firmaları inceledikten sonra mail atar işi bağlarım... ama ben bunu yapmayı istemiyorum. sonuçta bu okul ve tanıtımı için çok önemli bir iş hele hele tasarım göz doldurucu olmalı o yüzden lotodan çıkar gibi bir firmayla konuşmayı değil ; yıllardır bu işle uğraşan ve bunu da başarıyla gerçekleştirebilecek firmalar arıyorum.


    Teşekkürler…







  • bence tekhosting.org gibi firmalara bakın bu biraz gelişmiş bir sistem ancak böyle firmalar yapabilir sanırım
  • şu anda bir eğitim kurumuna bi site hazırladım. içerisnde saydığınız bütün özellikler mevcut. ancak öğrencilerin devamsızlık not gibi bilgilerini öğrenebilecekleri sistem yok. zaten bu sistemi okulda kullandığınız programın firması sağlıyor bildiğim kadarıyla. EPA diye bir firma var. takip 95 programını kullanıyosanız onlar bu sistemi kendileri sağlıyolar. 350 milyon lira ücret aliolar bildiğim kadarıyla. hazırladığım site su anda yayında deil. ben bi firma olarakd a calismiorum. isterseniz yardımcı olabilirim... iyi çalışmalar.
  • benle pm ile konuş istersen burda yazmak istemiyorum reklam olur diye
  • www.milliegitim.net
  • PM attım.. yardımcı olmaya çalışayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.