Şimdi Ara

E-ticaret yapan var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
9.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son zamanlarda e-ticaret'e merak sardım. Bazı paketleri inceledim ama pek karar veremedim tecrübeli arkadaş var mı?
    Aşağıda baktığım siteler var bunlardan birini alan var mı? Özellikle kobimaster'ı merak ediyorum

    kobimaster
    kolay mağaza
    platin market



  • e-ticaret bu dönemde yapılırmı bilemiyorum bir hepsiburada varken kimse bir kobiden 50 milyon bir modem alıp gelirmi gelmezmi endişesi yaşamaz kaldıki milyarlık alışverişlerden bahsetmiyorum bile...
  • Valla Ayhan arkadasımıza tamamen katılmıyorum . Hepsi burada gücünü nerde aldıgı bılınen ve artık gelişmiş bir firma olabilir ama bu demek değildir ki müebbet tekelinde kalacak tek site hepsiburada değildir hiç bir site de olamaz bence. bende otomotiv üzerine e-ticaret yapıyorum bu sektorde otostart parcatrenı gibi köklü firmalar var ne diye ugrasıcam demedim ve oturup harıl harıl calıstım ismini de ilginc birşey olsun ıstedık ve her ne kadar hepsiburada yı andırıyor gibi görülse bile de e-ticaret sitesinde dikkat çeken ya da sıradışı isimlerin bile onemlı oldugu yaptıgımız danıştığımız kişilerden edındıgımız ızlenımlerdi. sonuc olarakwww.birdeburada.com sitesini faaliyete geçirdik.. Ve inanın bu işi sadece tecrübe etmek e-ticareti solumak ıcın bir kez denemek istedik. hiçbirşey olmasa bile çok şey kazanıcaktık . ve keza öle oldu hem tecrübe hem de satış yönünden aklımıza hayalimize gelmicek temaslara geçtikk ve yolun çok başındayız ama gördüklerimiz sayesinde artık gün be gün ilerliyoruz ...Bugün bizden bir aksesuar ya da başka bi siteden herhangi bir parcayı alıp bireysel olarak gittigidiyor sitesinde teker teker satan bir sürü insana şahit olduk ve internet'in dipsiz bir kuyu ve herkesin vardır bır yolu olduğunu tecrübe ile sabitledik... Benim paylaşmak istediğim düşüncelerim bunlardı. Bu arada o söylemiş oldugunuz e-ticaret paketlerıyle calısmadım ben. ideasoft 'un paketini almıştım ve gayet memnunum. fiyat'a göre güzel işler çıkartılıyor.

    Saygılarımla ;
  • PlatinMarket.com adresini incelemenizi öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbalkan -- 28 Mayıs 2013; 14:27:49 >
  • Merhaba

    ideasoft u da tercih edebilirsiniz,

    2500 tl den bu ayın sonuna kadar %25 lik bir indirim yapıyorlar diye biliyordum, bir görüşmelisiniz bence.

    ben kullanıyorum şahsen memnunum,

    sitemiz yenidir incelemek isterseniz

    www.avludan.com
  • Arkadaşım milyarlarca tl para harcamana gerek yok.
    Opencart ücretsiz ve açık kaynak kodlu bir yazılım. Tek yapman gereken alan adı ve host almak. Host alırsan Opencart yazılımını ücretsiz yükleyen birsürü firma var. Ben isimtescil.net ten aldım ama tavsiye etmem. Sunucu yoğunluğu çok yaşanıyor.
    Ben de e-ticaret yapılmaz lafına katılmıyorum bütün olay reklamın gücü. Eğer reklam verecek gücün varsa satış her şekilde geliyor. Satışın devamlılığı da senin sattığın ürünlere ve işini dürüstçe yapıp müşterileri memnun etmene bakıyor. Çünkü artık herhangi bir siteden alışveriş yapıp memnun kalan kişi mutlaka dostlarına tavsiye ediyor. Çok büyük firmaların bile üçkağıt çevirdiği bir dönemde referans kazanmak çok önemli.
    Ama reklam verecek gücün yoksa ancak ücretsiz ilan sitelerine ya da forumlara muhtaçsın. Bu da birşey getirmez.
    İnşallah yardımcı olmuşumdur.
    Kolay gelsin
  • hazır paket bende tavsiye etmem. Kesinlikle gelişime kapalı kalıyorsun adamların verdiği paket ne ise ona muhtaçsın. Opencart arkadaşında dediği gibi ücretsiz ve kaliteli bir açık kaynak kodlu yazılım. Her türlü geliştirmeni varsa php bilgine göre yoksa da cebine göre rahat rahat yaparsın. Paket aldıktan sonra değişime geçmen çok zor ilgili firmadan ayrılıp siteni başka sistem ile kurarsanda google vs. arama motorlarında hit kaybı yaşarsın. Ciddi yatırım yapacaksan opencart ile özel olarak e-ticaret sitesi yaptır derim.

    E-ticaret işinde piyasada devler var diye korkmana gerek yok :) Misal bakın kliksa.com çıktı SA isminin verdiği bir güven olabilir belki ama en büyük avantajları reklam gücü idi. Çok kısa bir sürede sağlam bir alışverişci kitlesine ulaştılar. E-Ticaret işinde başarılı olmak için 5 şeye ihtiyacın var;

    1- Akılda kalıcı, sempatik bir isim
    2- Kolay kullanımlı ve uygun bir tasarım
    3- Reklam
    4- Mümkün olduğunca farklı ürünlerin satışı
    5- Müşteri Memnuniyeti

    Başarılar dilerim...
  • Hazır paketleri tavsiye etmem, bir süre sonra tıkanıp kalıyorsun. e-ticaret sitelerinin en büyük problemi sayfanla ilgili düzeltme ve değişikliklerde sana yardım edecek kimse bulamaman.
    progelisim.com'a bakmanı tavsiye ederim.
    Reklam olarak algılanmasın önemli olan makul ücret doğrultusunda kaliteli hizmet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umityavuz -- 3 Nisan 2013; 13:06:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umityavuz

    Hazır paketleri tavsiye etmem, bir süre sonra tıkanıp kalıyorsun. e-ticaret sitelerinin en büyük problemi sayfanla ilgili düzeltme ve değişikliklerde sana yardım edecek kimse bulamaman.
    progelisim.com'a bakmanı tavsiye ederim.
    Reklam olarak algılanmasın önemli olan makul ücret doğrultusunda kaliteli hizmet.

    progelisim.com da fiyat tarife bilgisi göremedim. siz ne koşullarda çalışıyorsunuz acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coniclifton

    quote:

    Orijinalden alıntı: umityavuz

    Hazır paketleri tavsiye etmem, bir süre sonra tıkanıp kalıyorsun. e-ticaret sitelerinin en büyük problemi sayfanla ilgili düzeltme ve değişikliklerde sana yardım edecek kimse bulamaman.
    progelisim.com'a bakmanı tavsiye ederim.
    Reklam olarak algılanmasın önemli olan makul ücret doğrultusunda kaliteli hizmet.

    progelisim.com da fiyat tarife bilgisi göremedim. siz ne koşullarda çalışıyorsunuz acaba

    ben kendi eticaret sitemiwww.webdeticaret.com a yaptırdım memnunum valla. pro paket kullanıyorum
  • Merhaba,
    Şuan Online satış sistemlerde 12.000 'e yakın eticaret firması var biz müşterilerin vay haline karar vermek çok zor :)

    Fakat iyi bir araştırma ile herşey açığa çıkıyor zaten, ben uzun süre araştırdım sonunda da doğru karar verdiğimi yazılımı kullandıktan sonra anladım.

    Opencard ücretsiz yazılımı da iyi ama bu yazılımı kullanan kişinin çok zamanı olması lazım çünkü çok uğraşacak ve çok iyi yazılım bilgisi olması gerek kodlama özellikle yoksa kısa bir süre sonra yapamayacağını anlayıp bu işi bırakır emekde para da boşa gider.

    Ama Hazır E-Ticaret Yazılımı en avantajlı ve en güvenilir olanı, DOĞRU E-TİCARET FİRMASI SEÇİLİR İSE. Neden diye soracaksınız;

    1: Yazılım sürekli gelişiyor, yazılım geliştirme ve güncellemelerden ücretsiz faydalanacaksınız.
    2: İstediğiniz zaman ulaşabileceğiniz bir destek ekibi var her sorunuza yanıt verecebilecek ve bu konuda TSOFT'un destek ekibi en profesyonel olanı.
    3: sunucu mu , trafiğimi(banwith) , ssl, alan adı, yedekleme bunların kontrolu ve denetlemesini barındırmasını onlar sağlıyor.
    4: Yazılımda SEO olsun , Sosyal Medya olsun, ürün üzerinde kampanya seçenekleri, Kargo seçenekleri olsun bunların kat kat fazlasını bana sağlıyorlar (Tsoft E-ticaret)
    5:İstediğinz zaman arayıp her konuda yardım isteyebiliyorsunuz yeni fikirlerinizi paylaşıyorsunuz size her konuda yardımcı oluyorlar müşteri memnuniyeti

    gibi gibi... Tsoft E-ticaret YAzılımı bu söylediklerimin kat kat fazlasını sunuyor ben geçmiş zamanda bir kaç firma yüzünden çok mağdur oldum ama sağolsun TSOFT bu konu da bana çok destek oldu emeklerini asla göz arda edemem her yerde de gururla tüm arkadaşlarıma ve çevremdeki e-ticaret ilgilileri ile paylaşıyorum sizinlede paylaşmak istedim.

    http://www.tsoft.com.tr/index.php girin siteyi inceleyin bana hak vereceksiniz. :)

    herkeze iyi tatiller....
  • Ben duygucoskun adlı kullanıcının paylaştığı yoruma katılıyorum bende tsoft eticaret yazılımını kullanıyorum ve çok memnunum diğer firmalardan geçmişte çalışmıştım

    ama teknik destek'te çok problem yaşadım destek.tsoft.com.tr sitesinde yazılımla ilgili her özelliğin nasıl kullanıldığı paylaşılmış

    teknik destek önceki çalıştığım firmalardan çok iyi . E ticaret sitesi eğtimlerinede katıldım ücretsiz olarak . Para talep etmediler. Müşteriye karşı yaklaşımları diğer firmalar

    içinde en iyi satın almadan önce 10 firmayla görüştüm . En iyisi tsoft eticaret firmasıydı. İyi hizmet ücretsiz reklamını yaptırıyor.
  • Merhaba arkadaşım

    E-Ticaret yazılımı konusunda bedavasından tutunda ucuzu pahalısına o kadar çok yazılım varki saymakla bitmez.

    Sitemizi açmadan bütün yazılımcıların demolarını inceledim edindiğim bilgi ve tecrübelerim aynen aktarıyorum

    Bedavanın adı bedava ancak kendisi çok daha pahalı nedenmi? kurulum, barındırma,ssl, yedekleme, ticket (ticket: basit bir sorunuza cevap almak istiyorsanız en düşük 25 TL ödüyorsunuz) tasarım harcaması, saymakla bitmez.

    harcadımmı? evet soru sorma ihtiyacım oldumu? evet 25 TL ödeyip soru sordummu? evet soruya cevap alabildimmi? 1 hafta sonra cevap yazıldı ancak malesef soruma cevap değildi.

    Temelde bedava yazılım ticket sistemine dayalıdır sanıldığı kadar bedava değildir en basit hesap günde 1 soru = 25 TL ayda 15 sorunuz olsa 375 TL Yıllık 4500 TL eder

    1000 TL üzerinde harcama yaptım ama siteyi aktif edemedim uzatmaya gerek yok bedava konusunda düşüncelerimi ve tecrübelerimi paylaşmak istedim.


    Paralı yazılım: nihayet bir karar verdim 1500 TL vererek bahsetmiş olduğunuz yazılım firmaların birisinden satın aldım ucuz etin yahnisi derlerya aynen öyle iki üç ayı dolduramadan malesefki bırakmak zorunda kaldım
    bir yazılım ekibinin destek ekibi yetersizse siz yoksunuz demektir nihayetinde yok oluyordum isim verip gereksiz polemiğe girmek istemiyorum firma sahibide yukarıda görüş bildirmiş en azından kendisini hemen bilecektir.

    Şu an TSOFT müşterisiyim ve kaygısızım en azından E-Ticaret yapmak isteyen arkadaşlara pişman olmayacakları bir yazılım tavsiye ediyorum.

    Yazılım olarak o kadar gelişmişki samimi olarak söylüyorum mükemmel ötesi

    Yazılımın özgür olması bir başka güzellik istediğiniz değişikliği yapabiliyorsunuz diğer yazılımlarda olduğu gibi basit kalıplara katlanmak zorunda değilsiniz.

    Her geçen gün gelişen teknolojiyi takip ediyorlar yazılımınız her zaman için günceldir ve sizden bir ekstra ücret talep etmiyorlar.

    Arkanızda koca bir destek ekibi var yukarıdada belirtmiştim yazılım firmasında destek ekibi yetersiz ise siz yoksunuz demektir.

    E-Ticaret yapanlar bilirler her an desteğe ihtiyac duyabiliyorsunuz anında destek yanınızdadır.

    Bizzat bayrampaşa ofislerine gittim abartmıyorum çok şaşırdım ofis demek uygun düşmüyor kod yazma fabrikası demek daha doğru satın almadan gidip yerinde görün inceleyin o güzel insanlarla tanışın ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

    Çevremde tavsiye ettiğim tek adrestirwww.tsoft.com.tr
  • Sen kime sordunda böyle her soruya 25tl verdin :D kazıkçı birilerine denk gelmişsin.. Hayatımda hiç hatırlamam bir müşterimden soru başı ücret diye ve çevremdeki webcilerde de duymadım ilginç.. Bedava yazılım konusu yada hazır paket bu konu tamamen firmanın teknoloji ile ne kadar içli dışlı yada ne kadar yatırım yapma arzusu olduğu ile ilgili bir durum. Evet hiç uğraşamam diyorsa biri alsın hazır paket, geliştirme yada ilerletme derdinde değilse evet alsın hazır paket.. Ama büyük düşünüyorsa yada geliştirmeyi düşünüyorsa ya hazır ücretsiz sistemlerin üzerinden gitmeli yada özel olarak yazdırmalı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graphix2 -- 7 Mayıs 2013; 2:21:48 >
  • Arkadaşlar demişsiniz ki t-softta hep olumlu yorumlar var. Bir bakın o olumlu yorumları yazan kullanıların daha önce yazdıklarına.
    Nedense kullanıcılar sadece e-ticaret ile ilgili konularda sadece t-soft u övmüş, oysaki t-soft şikayetleri çok fazla. Şikayetvar v.s. gibi sitelerde şikayetleri çıkmış ancak bir şekilde sildirilmiş.
    Anlicanız tüm yorumları kendileri yazıyorlar, işte bu kadar aciz bir şirket. Yazan zaten 3 tane toplamda kullanıcı var o kullanıcılarada bakarsanız hepsi kendileri. Yorumları yazanların profillerine bakın kendileri yazmış çok belli sadece iyi yazılar yazmışlar ve bir çoğunun tarzı aynı...
    Kimse övmediği için bu şekilde kendilerini avutuyorlar gereksiz pahalı, yaptığı basit şeyleri yok zor, kimsede olmayan özellikler gibi gösterip yüksek ücretler alıp e-ticaret yapacakları kandıran, kendi kendilerini yükseklerde gören, en rahatsız olduğum nokta ise Ideasoft, bilginet ve diğer e-ticaret şirketlerini aynı sektörden, işten ekmek yedikleri şirketleri forumlarda v.s. yerlerde başkasının ağzından devamlı kötüleyen rant sağlamaya çalışan bir şirket. Bu şirketleri o kadar kötülediklerinde, kendi yazdıkları yorumlara inanıp onlara site yaptırdım ancak pişman oldum. Daha sitemde satışlara başlayamadan trafiğimin bittiğini ve para ödemem gerektiğini söylediler, tasarımımı geç teslim ettiler, her gün yeni bir sorun çıkarttılar teknik desteklerindeki adamlar ukela.
    Farklı sitelerde de bu şekilde yorumları mevcut daha çok kendilerini sanki gerçekten o yazılımı kullanan biriymiş gibi tanıtıp , onların bazılarında bu anlaşılmış ve afişe edilmiştir. Aman kanmayın, para için yapmayacakları şey yok, destek sıfır. Rekabet edemeyecekleri anda rakiplerini kötüleyerek aciz bir pazarlama şekli içerisindedir. Ben kazıklanarak ödediğim parayı içerde bırakarak farklı bir firmaya geçiş yaptım. Adamlar işlerimi çözüler, trafik raporlarıma bakıyorum sitem daha aktif olmadığı için trafik falan yapmıyor, henüz bir ücret v.s. de ödemedim bunlar gibi. Kullanıcılarıda söylimde bakarsınız.... Bunlar benim okuyupta inandığım yazıları yazanlar. Aaah aah bir araştırsaydım kullanıcılara tıklayıp baksaydım ne yapmışlar diye.. duygucoskun, SelimSoydan, eticaretseo

     E-ticaret yapan var mı?

     E-ticaret yapan var mı?

     E-ticaret yapan var mı?
  • Arkadaşlar merhaba. Yukarıdaki yorumların hepsini okudum

    Tsoft sitesine olumlu yorum yazan arkadaşları @dogrubey arkadaşımız ifşa etmiş
    Aradan nerdeyse 3 sene geçmiş olmasına rağmen bu arkadaşlar bir daha siteye girmemiş ve hiçbir konuya yazı yazmamışlar

    Tsoft'un kendisini böyle sahte yorumlar ile kanıtlamak istemesi çok basit bir reklam olmuş.
    Kendisi şu anda gayet ciddi firmalara hizmet veriyor olabilir ama ben ondan paket satın almayı düşünürken beni kaybetti.

    Eticaret sitesi hakkında edindiğim tecrübeleri zamanla bu başlık altından paylaşırım.

     E-ticaret yapan var mı?
  • Ayhan Arslan kullanıcısına yanıt
    alıyor hocam iş var halen ben yapıyorum
  • Merhaba Ben Niximera.com dan yaptırmak istiyorum 2.3 tane arkadaşım yaptırdı güzel olmuş ama ben kararsızım bana yardımcı olurmusunuz . Niximera sizce nasıl ? bu işte
  • Çok pahalı altyapı sağlayıcıları bunlara hiç gerek yok birçok altyapı sağlayıcı ile calıştım çok paralar harcadım ve kendimi geliştirdim sınırsız ürün yükleme sınırsız xml entegrasyon içe dışa aktar bunların hepsi çok daha uyguna ve kendi kontrolünde siteye sahibim incelemek isterseniz www.bisepetim.com her konuda yardımcı olmak ve doğru çok zarar görmeden başlamanızı yardımcı olabikirim hiç bir ticarı amacım yok bilginize . Sitenin iletişim hattından da ulaşabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.