Şimdi Ara

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.742
Cevap
34
Favori
96.800
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Realizeyes R kullanıcısına yanıt
    türknet online işlemler üzerinden destek kaydı oluşturuyorum işte sorunum bu bu diye sonra beni arıyorlar 2 gün içerisinde sorununuz çözüldü bir sıkıntı varmı kontrol edin diyorlar bakıyorum sıkıntı yoksa tamam diyorum kapatıyorlar böyle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0quz28

    türknet online işlemler üzerinden destek kaydı oluşturuyorum işte sorunum bu bu diye sonra beni arıyorlar 2 gün içerisinde sorununuz çözüldü bir sıkıntı varmı kontrol edin diyorlar bakıyorum sıkıntı yoksa tamam diyorum kapatıyorlar böyle

    Dün sabah saatlerinde ben de o işlemi yaptım. Bakalım Adsl'den VDSL'e geçirebilecekler mi beni yarın içinde. Bugün beklemiyorum artık.
  • iptal etmeyi başarabilen var mı?bana hala aynı numara yapılıyor.çaldırıp kapıyorlar.eğer kapatmadan yakalarsam da anonsun ardından telefon suratıma kapanıyor.
  • kullanamadığım internetin son ödeme tarihi 24.10.2017 ve dün gecikmeden dolayı internetimin kısıtlandığı ve bir sonraki aya 24 tl hizmet açma bedeli geleceği bilgisi geldi.gecikme 9 gün arkadaşlar.ayrıca ne açma kapaması zaten internet nakilden sonra hiç verilmedi.burada kullanıcı adı turknet olan ve firma yetkilisi olan kişi de ''sistemime giremediğimden dolayı yardımcı olamıyorum'' diyor! 9 günde açma kapama bedeli alma hakkı var mı bir firmanın?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mj_pelit -- 3 Kasım 2017; 9:24:18 >
  • adamsın adammm adaammm
  • Arkadaşlar vodafone net'te hızım cok düşük ve yüksek ping ile bağlantı var.

    10 gündür bu konuda arıyorum , verdikleri cevap teknik ekip ilgilenecek şeklinde..ben port değişimi istedim yine cevap aynı basvurunuz teknik ekibe ulaştırıldı şeklinde..



    Sözleşmeyi feshedip kapatsam ceza çıkarma hakları var mi

    Umarım doğru konuda yazdım bunu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydin.c -- 10 Kasım 2017; 16:0:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydin.c A kullanıcısına yanıt
    Taahhütünüz bitmesine kaç ay kaldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekim ayında vodafonenetten turknete geçtim. Arkadaşını getir kampanyası kapsamında 1 ay Internet kullanımım bedava olacaktı ve 120 TL ye kadar taahhütümü karşılayacaklardı. Kasım ayı itibariyle bana vodafonedan yeni bir fatura borcu geldi. Ayrıca kasım ayında 2 adet fatura yansıtılmış. 90 kusur TL ödeme çıkarılmış. Müşteri hizmetleri ile de görüşülemiyor. Yardımcı olur musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani ilginç bir oluşum. Arıyorum bana ancak 16 mbit verebileceklerini söylüyorlar. Telekom arıyor 50 mbit veriyor. Mecbur Telekom'a geçiyorum bildiğin 2 aydır hiç sorun yaşamadan kullanıyorum. Bilerek mi vermiyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lnescapabLe

    Taahhütünüz bitmesine kaç ay kaldı

    Abonelik başlayalı 1 yıl oldu

    1 var sözleşme bitimine



    Tek verdikleri cevap vodafone teknik ekibi ilgilenecek.

    İnternet hızım 0.5 - 1mbit aralığında sürekli dalgalanıyor

    Ping ise en düşük 100 bazen 500 600 oluyor hız testinde..

    Sonra 2 haftadır böyle



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydin.c -- 10 Kasım 2017; 16:1:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasım ayı için 0TL lik faturam kesildi.
    Referans sistemi saysinde, ilk bedave ayımı geçirmiş bulunuyorum.
    Yeni üye olacak arkadaşlar bu detayı atlamasınlar!
    Mutlaka bir referans no bulun ve yazın.

    İsteyenler özel mesaj atabilirler.
  • Sevgili Türk net. Abonelik işlemlerini yaptık ne gelen var be giden arayanda Yok. Ben aradım modem bekleniyordur dediler modemi kendim aldım yine kimse Yok ne zaman kurmayı planlıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni abone olmayı düşünen arkadaşlar Türkneti 1 ay bedava kullanın faturanız 0 sıfır görünsün. Referans olarak hem sen hem de ben 1 ay bedava kullanabiliriz..PM atmanız yeterli ..hiçbir kaybınız yok kazancınız çok..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: retchop

    Ekim ayında vodafonenetten turknete geçtim. Arkadaşını getir kampanyası kapsamında 1 ay Internet kullanımım bedava olacaktı ve 120 TL ye kadar taahhütümü karşılayacaklardı. Kasım ayı itibariyle bana vodafonedan yeni bir fatura borcu geldi. Ayrıca kasım ayında 2 adet fatura yansıtılmış. 90 kusur TL ödeme çıkarılmış. Müşteri hizmetleri ile de görüşülemiyor. Yardımcı olur musunuz?

    Turknet açısından durum normal. İlk ay 2 fatura çıkıyor. 2. ay referans faturanız yansıyacak benim de öyle oldu merak etmeyin ..Vodafone fatura kesim tarihini dikkate alır..Kesim tarihinden sonra abonelikten çıkmışsanız o ayın faturasını da ödemek zorundasınız.
  • Buradan hizmet alacak arkadaşlar lütfen Turknet Destek sayfasına bakın da öyle kadar verin. Sorun yaşayıp da 10 günden önce çözen yok. 1 aydır internet alamayanların sayısı bir hayli fazla. Benim internetim 15 gündür yok
  • Turknet ile internette taş devrine geri döndük. Bazen 1 mbps hız bile vermiyorlar. AKK kaldırdık yalanına inanmayın. Şuan bir anket yapılsa AKK'li hızları garanti etseler %99 u AKK ister Turknet o duruma getirdi insanları. Online oyun oynuyorsanız kanser eder. 2 3k pinglere çıkıyor sürekli. M.h. konusunda sıfır, 5 6 kere kayıt oluşturmama rağmen otomatik cevap geliyor. Sucu tamamen kullanıcıya atıyor. Aboneliği iptal ettirmek isteyenler ettiremiyor. Turknete geçmek isteyenler 1 2 ay beklesin son duruma göre geçsin. Böyle giderse firma iptal olacak zaten yakında. Müşteri memuniyeti tahminim %5lerin altında. Taahhütsüz internet veren başka firma olsa 1 kişi kalmaz.
  • Sayın yetkili, müşteri hizmetlerine ulaşamiyorum. 31 ekimde kapatma basvurusu yaptim. 3 kasimda hattim kapandı. 59.90 tllik fatura cikmiş. Ne yapmam gerekiyor. 3 gunluk fatura ödemem.lazımdı.

    Müsteri hizmetleri ile artik görusemiyoruz. Otomatik cevaplar var.

    Yardimci olun lutfen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fagala -- 18 Kasım 2017; 19:17:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • banada fazlalık açma kapama dahil 119 tl fatura çıktı ama hiç sesimi çıkarmıyorum.kurtuldum ya yeter bana haram zıkkım olsun önemli değil.
  • iptal edene kadar o kadar sıkıntı çektim ki, iptal olduktan sonra 119 tl gözüme hiç batmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.