Şimdi Ara

Bir agırlıgı kavrayıp bıraktıktan sonra 3-4 saniye ölümcül bilek ağrısı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
14.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • x.Teo kullanıcısına yanıt

    Fazla hammer tutuş De quarvain'e sebep olur. Olay kg hacmi ve ağırlık ile değil genelde tutuş açısı veya kas grubundaki agonist antagonist uyumsuzluk ile alakalı oluyor. Bir uzmana görünemeyecek durumda ise bu olayı yaşayan kişi, ekstansör kasları da programına ekleyip veya hareketleri yaparken bileği posteriora (geriye) atmasını engelleyici materyaller kullanıp sorunun neyden kaynaklandığını saptayabilir.

  • Başlığı gördüğüm iyi oldu. Aynı probleme benzer bir problem bende de var arkadaşlar. Her hangi bir biceps curl hareketi yapıyorum, barı bırakırken bileğimde çok aşırı bir ağrı oluyor. Dar geniş içe veya dışa dönük farketmiyor bütün curl hareketlerinde oluyor bu. Ağrı bilek ve dirsek arasında oluyor, bir hocaya danıştım konuştuk biraz, mesleki olabilir dedi. Ben bateristim hergün minimum 5 saat bateri çalıyorum, yani bileklerim hiç dinlenmiyor, hafta da bir gün izin yaptığımda çalmıyorum sadece ama o da dinlenmeye yetmiyor sanırım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim sağ sol bilek eklemlerimde ganglion kisti diye bir şey var yani ameliyat oldum ama çözülmedi spor değil sadece günlük yaşamda her ne kaldıracak olursam bileklik takıyorum, diğer günlük hayatta da bazen atel takıyorum yani siz düşünün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.