Şimdi Ara

BioNTech/Pfizer aşısının Delta varyantına karşı etkinlik oranı tekrar açıklandı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
2
Favori
18.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • asderty A kullanıcısına yanıt

    Insanin iradesi disinda yapilmis bir durumla bunu bir tutamazsin. Cok ciddi bir hastalik agir bir tedavi durumum olmadigi surece imtina ederim.

    Market , ambalaj urunleri yemem. Bildigim yerin etini, yumurtasini sliyorum, domatese meyveye kendim erisebiliyorum. Herkesin imkani ,yasami farkli. Bir tutamazsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Nüfusa çözüm bence de şart. Ama çözüm aşı olamaz. Çünkü aşıyı batı devletleri oluyor, asıl çok üreyen milletler olmuyor.

    Onun direk çözümü zaten zor. Tek çare sınırlarını açmamak. Bunun faşizmle ilgisi yok. Ağustos böceği karınca hikayesi. Kendi ülkesinin içine etmeyip karınca gibi üremeyecekti. Kimse kimseye bakmak zorunda değil. Ne biz surilere, ne Avrupa Türklere.

    Aşının uzun vadeli etkileri bilinmiyor evet. Ama özellikle ölü virüs aşısında zaten geçmişten gelen çok uzun bir deneyim var. Aşı sayesinde artık dünyadan kaybolan hastalıklar var. Getiri götürüye bakınca akıl-bilim aşı olmayı gösteriyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Uzaktan yakından tanıdığım belki 10 kişi vefat etti korona yüzünden. Yarın iş arkadaşımın amnesinin cenazesine gideceğim. Delta varyantından vefat etti. Daha ne kadar ciddi olacak?

    Beslenmene o kadar dikkat edebiliyorsan helal olsun. Ben de dikkat ederim ama yine de dışarda yemek zorunda kaldıkça mecbur yiyorum işte.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: firat_kilic

    Yorumunu okudum nedense forumda gözükmüyor. Kalbime pil takılacaktı taktırmadım imza attım. 3milyon sayfa okudum tıp üzerine ve kendimi düzelttim. Kötü yorumlarını tarafına iade ediyorum. Kimseyi ölçmeden tartmadan yazman yanlış. Ne kadar bilgi sahibi olduğumu neler başardığımı neleri önceden gördüğümü bilmeden değerlendirip ölçüp tartmadan kişiye yönelik kötü yorumların sana aittir. Burada bir kırık bilginin peşindesiniz. Bilmiyormuyum? Anlayacak kapasiteye eriştiğinde anlarsın zaten. Çarpık çurpuk anlayıp düzgün düzenli yazmışsın. 2009 dh yaş max 35
    https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0254341

    iyodu bir araştır. Sağlık tavsiyesi değildir. Doktora danışmadan, reçetesiz kullanılmamalıdır. (hipertiroid için tehlikeli)

    Benimde kalbime pil takmayı teklif ettiler.2 kere ablasyon denendi.uzun süre hast kaldım.covid sonrası dünyam kaydı.10 aydır yoğun mücadele içersindeyim. Sizin durumunuz neydi??


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Büyük geçmiş olsun dostum. Bana brugada hastalığı genetik dediler. Örneği futbolcu koşuyor tam gol atacak adam fişi çekilmiş gibi düşüp ölüyor yada gece yatıyorsun sabah bir bakıyorlar ölmüş. ani sessiz ölüm herkes şaşırıyor. (ion kanalı, sodyum kanalı gen bozukluğu yada mutasyonu~) Etiketleyip rafa kaldırdılar. Hepsi de aynı yoldan gitti. Kalp elektrik sistemi ile ilgili bir problemdi. Yani genetik deyinceye kadar oraya uzanan bir sürü uç var. Hastaneler kalabalık zaman dar bir alel acelecilik var düşünmüyorlar etraflıca gibi geldi bana. Önce sakinlik geniş bir çemberden daralan çembere olabilitelerin hepsi elden geçmeli. Ölçülebilecek her şey ölçülmeli. Her şeyi optimal değere almalı. sonra da bazı destekler... prof.dr. stephen sinatra var amerikada farklı bir doktor internetten araştırdım bilgi bırakmıştı... haberleşebiliriz...

  • armyoflovers kullanıcısına yanıt

    1kişi bile aşı olmaz ise ne olur? havadaki kuşu nasıl aşılayacaksın? kediyi? periyodik her yıl aşı gelecek mi? "Bu yıl grip aşınızı oldunuz mu?" (grip aşını oldun virüs yok olmaz tavuk yedin kemiğini attın çöpe kedi gitti yedi grip kaptı ve ağır grip öldü onu bakşa bir canlı yedi bakteri ekosistem döngü..) durup düşünmeyeceksin herhalde... corona diye edilen müdahalelerde farklı ilaçların denenmesi kaç kişi gitti? istatistik? bu kişiler coronadan mı ilaçtan doğru mu öldü dünyada? bu panikte veri doğruluğu? veri yanlılığı? birileri para kazanacak diye tüm ekosistem bozulabilir. silah satıcısı gibi bunlar.



    Ben bağışıklığını kuvvetlendir diyorum. Bunun için sağlık harcaması (güzelce beslenebilmek, kan test ölçtürmek ) yapacak kadar insanların rahat olması gerekiyor. Psikolojik olarak konuşarak bile adam öldürmenin mümkün olduğunu biliyormuydun? tvden doğru da olur mu?


    basit virüs de aktivatörler var biraz araştırırsan bulursun... ip ucu bile bıraktım.. belkide öğrenmemen gerekiyordur.




    öyle ise zaman konuşsun...





  • help21 kullanıcısına yanıt

    Her şey ölçülecek 9/10 değil 10/10 olmalı. Örnek elektrolitler. Gerçekte kaç adet elektrolit var. Doktorların haberi yok, genel dünya. Testler eksik. Acile gidince biri soydum potasyum bakarken diğeri diğer ikisine bakıyor. 10/10 dediğim budur. Öteki türlü 10/1 yüzünden döner döner durursun. Eğer bilinmeyen ve bulunmayan bir şey var ise ölçülebilecek her şeyin ölçülmesi gerekiyor. İnsan neden oluşur? Neye gereksinim duyarak yaşar? Sinir sistemi, immun sistem, solunum vs... tüm içi atomuna kadar makrodan, mikroya.. Fazlaları eksilt, eksikleri doldur. Denge->med->(orta) med-i-cine. ~ortalanmak, dengelenmek. Kısaca böyle...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 24 Temmuz 2021; 7:18:25 >
  • Adam boş muhabbet ile sperm sayısında düşüş olabileceğini söylerken, kafasının içindeki sinaptik bağ sayısının azlığını farkedemez olmuş :) Keşke onu dert edinseymiş, bugün bu hallerde olmazmış. Bu yaşına kadar kim kaç defa aşı olmuş, buraya gelip mahalle ağzı ile kopek gibi aşı oluyorsunuz demiş. Zihniyet bu, cahile laf anlatamazsınız .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok komiksiniz yemin ediyorum ya. Sorsam kimbilir ne kadar sağlıksız yiyip içiyorsundur ama aşıya gelince bön gövönmöyöröööm. Profil fotosuna bak bi de komedi aw.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the-punisher -- 24 Temmuz 2021; 10:0:34 >
  • Alışanın kardeşi 2 doz aşı olup koronadan öldü.
    Aşı olursanız s proteini sayesinde 50 kat fazla ölüm oranınız artar.
    Sayın bakanım diyen Komik abi de gitti iki doz aşı olmuştu sanırım.
    Aşının en büyük sorunu pırtı atması sonucu inme ya da kalp iltihaplanması ve kalp krizi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşı olanlar yine başlık altında ağlıyor  


    "Millet maske takmıyor. Takmayanlar aşılı mı aşısız mı bilinmiyor" demiş. Aşılı olsa ne, olmasa ne fark edecek acaba. Sen olduysan sorun yok gerisini boşver kardeş.  


    2 doz mrna aşılanmanın bile delta varyantına olan koruyuculuğu %50-60 civarında, diğer aşılarda bu daha da düşük. Hani aşı olunca vaka sayısı azalacaktı. Hani aşı bizi kurtaracaktı? Geçen seni aşı yokken vaka sayısı azdı. Şimdi aşı var ve vaka sayısı yüksek. Demek ki aşınızda sorun var  


    Hayır aşı olanlar ne diye bu kadar ağlıyor anlamadım. Ben aşımı oldum, maske takmıyorum. Maske takmamı gerektiren bir şey yok. Aşı olmayanlar düşünsün.

     





  • Rna virüsleri ve dna virüsleri farklıdır.Rna virüsü çok hızlı mutasyona uğrar ve belirli periyotlarla aşı tekrarı ister.Or:herkesin bildiği grip aşısı 6 ayda bir olunması tavsiye edilir.Oyle bir kere oldum bitti gitti olmaz olamaz.Dna virüsleri daha az mutasyona uğrar ve bağışıklık 10 yıllar sürer neredeyse.Oteki tipe göre daha nadir aşı olmak yeterlidir.Or:çocukken olunan kızamık virüsü.Korona maalesef rna virüsüdur.Oyle ben aşı oldum artık tmm diyemezsiniz.6 ay mı 1 sene mi artık sürekli aşı olacak ve bu hastalıkla yaşamayı öğreneceğiz.Tvlerdekilere inanmayın bir kere de aciklamiyorlar herseyi sabahtan akşama maske tak,evinde otur,aşı ol.Yani bunu söylemek için mi prof oldunuz diyesi var insanin,çıkıp bu hastalık sürekli bizle olacak olmasa zaten covid 19 demezdik.19 a kadar gelmiş 20 olmayacak mı sanıyorsunuz.alfa beta gama derken yunan alfabesinde harf kalmayacak be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşı olanlar neden bu kadar ağlıyormuş ?
    aşı olmayanlar yüzünden virüsün mutasyona uğradığı ve aşıların da bu yüzden etkisini kaybettiği için olabilir.yoksa çok umrunda kim aşı olmuş olmamış.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Çok tehlikeli güvenmiyorum. Aşı olun diyen tiyatrocu Turgay Yıldız ani kalp krizi geçirip öldü.
    Alişa'nın kardeşi de aşı olduktan sonra erken yaşta gitti..
    Ani ölümler artmaya başladı

    Yazıların çok gevşek ve gerzekçe yazılmış alişanın kardeşi asla aşı olmamış

    Senin aşı olman gerekmiyor entübeli günlere hazırlıklı ol bağırıp durma yatağında rahat dur




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 24 Temmuz 2021; 12:50:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forvet09

    Alışanın kardeşi 2 doz aşı olup koronadan öldü.
    Aşı olursanız s proteini sayesinde 50 kat fazla ölüm oranınız artar.
    Sayın bakanım diyen Komik abi de gitti iki doz aşı olmuştu sanırım.
    Aşının en büyük sorunu pırtı atması sonucu inme ya da kalp iltihaplanması ve kalp krizi.

    Alişanın kardeşi aşı olmamış boş yapma istersen

    Selçuk Tektaş’ın henüz aşı sırası gelmediği için aşı olamadığı bildirildi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 24 Temmuz 2021; 12:56:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: swat882

    Herkes sanıyor ki 1 hafta içinde yan etki olacak, zaten aşıların min 5 sene test edilme amaçları bu. Yani siz şu anda denek olmuş oluyorsunuz. Masumiyeti kanıtlanmış olup olmadığını ileride göreceğiz.



    Alıntıları Göster

    5 sene sonra farklı bir yan etkisi çıkmış aşı söyler misin?

  • Turgay Yıldızda biontech olmuş , ve 2 . dozdan kısa süre sonra kalp krizinden öldü. Hala bu aşıyı savunanlar var şaşırıyorum.


    O ne idüğü belirsiz aşıyı olmasa belki aramızdaydı

  • Brünett kullanıcısına yanıt

    5 sene veya daha öncesinde yapılmış bir mrna aşı söyler misin?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesele burda biryelerin kendisini korumaktan öteye geçmiyor baksanıza kimse covid den Korkmaz olmuş hadi bakalım delta plus gelsin ozmaan bu aşı karşıtları yine konuşur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • %88 e düşen bulaşmasını engelleme oranı yani hasta olmanızı engelliyor ağır tabloyu önlemesi yine %99.

    Daha önce covid geçirdiyseniz zaten t lenfositlerinize işlemiştir antikorunuz düşsede virüsün yapısında çok absürt bi değişiklik olmadığı sürece sizi ağır tablodan korur doğal olarak geçirdiğiniz covidin koruması aşıdan fazla zaten.
    Ama üstünden zaman geçtiyse biontechi vurdurup iyice vucudu dirençli hale getirebilirsiniz
    Babam covid geçirdikten 4 ay sonra biontech oldu 31 olan antikoru 590 lara çıktı ilk doz sonrası muhtemelen 1 yıl idare eder o antikor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.