Şimdi Ara

Bimeksin ocz servisindeki saçmalığı ve mağdur kalmam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar, şuanda biraz sinirliyim. eğer mağduriyetimi okuyabilirseniz sevinirim. yaklaşık 3 ay önce bimeksten OCZ vector ssd almıştım. ürün geçen hafta arızalandı, bende bimeks mağazasına gidip durumumu anlattım, onlarda bana servisin adresini verdiler ve buraya benim ups ile göndermemi söylediler. aynı şekilde müşteri hizmetlerinide aradım ve aynı adresi verip aynı şeyleri söylediler. bende cuma günü upse gidip ürünü kargoladım.

    bugün pazartesi günü ürün takibi için baktığımda "gönderi iade" şeklinde bir ifade vardı upsin sayfasında. ilk başta bi mağazayı aradım acaba neden böyle oldu diye, çünkü servisi kaç kere arasamda açan olmuyordu. mağazadakiler eğer iade şeklinde olduysa ürünü tekrar iade etmem gerektiği söylendi, yada belki ürün değişmiştir diye söyledilerki öyle olamaz tabikide.

    ondan sonra upsi aradım ve neden böyle olduğunu sordum, onlar bana ilgili yerin kapandığını ve o yüzden iade şeklinde geri gönderildiğini söylediler. yani bimeks mağazasının ve müşreti hizmetlerinin ürünü göndermemi istedikleri yer kapanmış..

    daha sonra tekrar müşteri hizmetlerini aradım (her defasında 10-15dakika beklemeside cabası) ve durumu anlattım. oradaki bayan gebze kocaelinde bir adres verdi ve yurtiçi kargoyla oraya göndermemi istedi ve oradan teknik ekip ürünümü başka bir servise göndereceklerini söyledi. fakat sorduğum zaman, önceki yolladığım kargonun ücreti konusunda birşey yapamayacaklarınıda söyledi. yani beni hem maddi olarak hemde süre olarak mağdur edip, ankara-istanbul arası gidiş geliş ücretini benim ödeyeceğimi söyledi.

    bu konuda sizce ne yapmam gerekir bir tavsiyeniz var mı??

    şimdiden okuduğunuz ve ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UniqueX -- 27 Ocak 2014; 14:15:34 >







  • Dostum ürünü Hollanda OCZ EMEA centera mı göndermiştin?
    OCZ kendi sitesinde oraya çağırıyor ürünleri,daha geçen hafta Vertex 4ümü gönderdim değiştirildi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HeavyClocker

    Dostum ürünü Hollanda OCZ EMEA centera mı göndermiştin?
    OCZ kendi sitesinde oraya çağırıyor ürünleri,daha geçen hafta Vertex 4ümü gönderdim değiştirildi

    +1 ( Ayrıca bimeks türü yerlerden alış veriş yaparken dikkat / Bu bimeks Adıyaman-Ankara'da ise 2 kat dikkat etmeni öneririm.
  • hocam bimeks ankarada, bana istanbuldaki bir servisi söylediler garantisi olarak, bende oraya yolladım. şimdi başka bir adres verdiler, kocaelinde bimeksle alakası bi yer oraya göndereceğim kargo gelince. hani bu garanti servisinin kapandığına dair bir bilgi ellerinde nasıl olmazda beni oraya yönlendirirler. hani bu bitek bende değilimdir kesin, elbet başka kullanıcılarda bu şekilde mağdur olmuşlardır.

    bimekse göndermek yerine ocznin yurtdışınamı göndermemi öneriyorsunuz yani? yapmam gerekenler kısaca nelerdir?
    teşekkür ederim.
  • Hocam OCZ en son iflasını açıklamıştı. OCZ ürünlerde ne yazık ki bu sıkıntılar gidecek artacak gibi görünüyor. Umarım çabucak çözülür sorununuz. Bimeksin yaptığı ticaret ahlakına tamamen aykırı. Ayıptır ya, iş bilmiyorlar iş...
  • dediğiniz gibi oczde sıkıntılar çoğalacak ama en azından bimeks daha iyi hizmet verebilirdi, oczden gayet memnundum aslında diğer ssd yada belleklerinde olsun hiç sorun çıkarmamıştı şuana kadar.
    bimeks içinde müşteri temsilcisiyle kavga etsemde değişen bir şey olmuyor bu canımı sıkıyor.
  • Bimeksin dandikliği.

    Evet OCZ ürünlerde sorun var (kendi servisleri OCZ ürünlerini kabul etmiyor) ama satan yer de sattığı maldan sorumlu.

    Vatan'da OCZ vertex ile ilgili benzer durum oldu ama Vatan'ın kendiside bu ürünü servilere iteleyemeyeceğini anlayınca para iadesi yapmak zorunda kaldı.

    Ha bu benim yaklaşık bir ayıma maloldu ama fatura üzerindeki bedeli aynen aldım.Bimeks bir şeyler yapmalı satarken iyi güzel,sorun olunca sen uğraş...
  • İthalatçı firmanın ortadan kaybolması sizin sorununuz değil, Bimeks bu sorunu çözmek zorunda.
    Hiçbir şey yapamıyorsa da arkadaşın örnek verdiği Vatan'ın iadesi gibi Bimeks'te iade almalı.
  • ilginiz için çok teşekkür ederim, dediklerinizin hepsini dikkate alacağım, ilk olarak ürün iadesine biraz uğraşacağım yoksa yurt dışıyla iletişime geçip ürün değişimi almayı düşünüyorum. en kötüsüde bu tür durumlarda içerdeki tüm verinin gitmesi ve geri gelmemesi, kimsenin harddiski bu şekilde bi anda uçup gitmez umarım. hayırlısı olsun artık ne yapalım uğraşıp durucam bi süre :)
    iyi günler dilerim herkese
  • Vatanında yapacağı birşey yok ocz servisleri müşteriyi artık hiç sallamaz olmuş durumda, ben sürekli arızalı ssd gönderiyorum direk ocz ye 1-2 ay bekletiyorlar sonra bin türlü mail tacizine dayanamayıp yeni ssd gönderiyorlar, artık onuda yapmak istemiyorlar müşteri gönderdiği ssd yi burda unutur diye bekliyorlar muhtemelen.
  • arkadaşlar bilgilendirmek için tekrardan yazıyorum. geçen hafta içerisinde tekrardan bimeks müşteri hizmetleriyle konuştum farklı birisiyle, buseferki kişi bayan yerine bay'dı, daha da iyi oldu. tüm herşeyi sorup anlattım oda yardımcı oldu. hafta içinde ürünü verdikleri adrese gönderdim, bana haber vereceklerini söylemişlerdi, ve şu an itibariyle ilk telefonumu aldım 3-4gün sonradan. adres bilgilerimi istediler ürün değişimi olmuş. şu anda mutluyum :D hayırlısıyla birde gelirse daha da mutlu olacağım.
    tek şikayet ettiğim nokta, nasıl olurda kimsenin birbirinden haberi olmaz.. yinede bundan sonra bir yerden alışveriş yaparken çok daha dikkatli olmak lazım, satış sonrası destek hiç göz ardı edilecek bir şey değil, öyleki ilgi ve özen olmazsa olmazmış bunu anladım. umarım başkaları kısa sürelide olsa maddi ve manevi mağdur olmaz.
    iyi günler dilerim.
  • UniqueX U kullanıcısına yanıt
    LLA BİMEXSLE İŞİN YOK SENİN KARDEŞ O MARKAYA YURTİÇİ YURT DIŞI NERE BAKIYORSA ŞAHSİ GÖNDERECEKSİN ÜRÜNÜ ÖYLE BİMEXTİR TEKNOSADIR ADI VAR BUNLARIN ADI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.