Şimdi Ara

Bimcell yeni Paket > HY 600DK 2GBNET, BİMCELL SINIRSIZ 16 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
23.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bimcel yeni bir paket yapmıs.

    Bimcellilerle sınırsız konuşma, Her yöne 600 DK 2GB Net 16 TL.

    Eğer 20 TL yüklerseniz, 4 TL hesabinizda kalacaktır, Hattınız 16 TL'ye yenilenecektir, 20 TL Yüklediğinizden Bimcell Hediye 1 GB net ve 500 sms'de hediye verecektir.

    Dolayısiyla 20 TL yüklemeye: 600 DK, 3 GB net 500 sms, Bimcellilerle bedava konusma hakkı kazanacaksınız. Böyle bir paket hicbir operatörde yok.


    Bimcell yeni Paket >  HY 600DK 2GBNET, BİMCELL SINIRSIZ 16 TL

    Edit: Arkadaşlar yazmışlar, Paket pekde yeni değilmiş diye, Ben paketi bir ay önce falan çıktı diye biliyordum. Yeni eski olması ne farkederki? Sonuçta bu paketten hiç bir operatörde yok. :)

    Bu Pakete geçmek için, Hattınızı Bimcell'e taşıma işlemi tamamlandığında 20 TL yükleyin, IDEAL yazıp 4551'e yollayın, Paketiniz aktif olsun. 20 TL yüklemiş olduğunuzdan 1GB Net, ve 500 SMS'de hediyesi olacaktır.

    Bu paketin en güzel tarafı, 16 TL'ye Bimcell'lilerle sınırsız konuşma gibi hiçbir operatörde olmayan bir avantaja sahip olacaksınız. Örneğin en çok konuştuğunuz arkadaşınızı, Kız arkadaşınızı, Nişanlınızı, Eşinizi, Annenizi kardeşinizi vesaire taşıyıp sınırsız konuşabiliceksiniz. Böyle bir imkan Hiçbirinde yok. :)

    Bimcell'de Faturalı hatlar yoktur, Hepsi faturasızdır. Dolayısıyla faturalarla uğraşma gibi bir sorununuzda olmayacaktır, Fatura az geldi çok geldi korkusuda yok. :)

    Herhanbi bir Bim şubesine kimlik fotokopinizle gidip taşıma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

    Bütün operatörleri kullandım, En rahatı en sorunsuzu Bimcell, Müşteri hizmetlerinin numarasını bile bilmiyorum. Sadece Hattımın taşıma işlemi sırasında aramıştım.

    Bimcell Türk telekom'un alt yapısını kullanmaktadır, Türk telekom'un anlaşmalı sanal operatörüdür. Dolayısıyla Türk telekom'un çektiği her yerde çeker.

    Bim veya Bimcell ile herhangi bir ilgim yok. Sadece böyle avantajlı bir operatör ve tarifelerinden faydalanın istedim. Merak ettiğiniz sorular olursa sorunuz, Ben cevaplayamasam bile forumdaki Bimcell kullanıcıları cevaplayacaklardır.

    İnternetteki verilere göre Bimcell'in 1.5 Milyon kullanıcısı vardır.

    Bilgi için;http://www.bimcell.com.tr/Content/248/uclu-paketler.aspx



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neptunmavisi -- 18 Mayıs 2017; 21:53:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hocam bu paket çokta yeni değil 2-3 ay oldu en azından çıkalı.
  • Güzel bir tarife ama yeni değil.
  • Pttcell den numara taşımaya oluyormu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugün yarın pttcellden taşımayı düşünüyorum hattı bu tarife için herhangi bir şartı varmı acaba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HumWE kullanıcısına yanıt
    Şart yok da pttcell'den geçişler numra taşıma değil, tarife değişikliği şeklinde oluyor. Faturalıdan geçerseniz 20 lira faturasıza geçiş ücreti son faturanıza ekleniyordu en son.
  • Kimlik fotokopisi ile Bim'e gidin yeterli, geciş bende 1 gün sürdü forumda 4 saatte geçtim diyen vardı. Ben kapanan beklenen tarifedeydim, fatura kesim tarihi ayın 26 sı, birtek Mayıs faturasını ödeyeceğimi umuyorum, Dr. Boone nin dediği 20TL yi anlamadım.

    Pttcell de 4.5 sene kaldım, ilk iki gün için bir pişmanlık duymadım, 4.5g de şarj sürem uzadı, bimcellin ideal paketi hesaplı ve pttcelle göre daha mantıklı, ay boyunca 3gb Internet kullanımını hiç geçmemişimdir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paketle ortalama bir aydır karşılaşmıştım. 2-3 Aylık bir paket olması dezavantajlı bir paket olduğu anlamınamı geliyor? :) Yukarda yazmıştım, Hiçbir operatorde böyle bir paket yok. :)

    Herhangi bir BİM Şubesine gidip Kimlik fotokopinizle hattınızı Bimcell'e ücretsiz taşıyabilirsiniz. Müşteri hizmetleri ilgili ve çözüm odaklı.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Peki başka bir operatöre geçsem yine yansiyormu bu ücret sırf Avea olduğu için mi acaba.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sınırsız internette bekliyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.