Şimdi Ara

Bilgisayarı yeniden baslatinca veya ilk açılışta 2 3 saat fps drop yaşıyorum. Anormal bir problemim var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Yeni bir sistem alacağım eski bilgisayarımi da kuzenime vereceğim. Fakat bir problem var. Bilgisayarı ilk açtığımda veya yeniden başlat dediğimde ilk 2 3 saat fps drop alıyorum. Hem oyunlarda fps drop sorunum var hemde masaüstünde sistem donuyor sürekli. Fakat belli bir süre sonra akıcı. Mesela yeni açtığımda cs go oynamak istersem 100fpsden saniyede 3 veya 4 kere olmak üzere drop alıyorum ve fps 20 30a düşüyor. Fakat aradan bir kaç saat geçince 180 200 alıyorum. En düşük ise 120 civarı. Aynı problem diğer oyunlarda ve masaüstü aktiviteler içinde geçerli. Arkada çalışan hiçbir anormal uygulama yok. Sistem formatlandi tamamen yine aynı. Uyku modunda tutmaktan elektrik faturasına yetişemez oldum bu problemi nasıl çözebiliriz ve neyden kaynaklı acaba? Degistirmem gereken arizali bir parca mi var eger varsa ne tavsiye edersiniz? Kuzene vereceğim birde bu halde vermek istemiyorum sistemi.
    Özellikler şöyle
    Hd5850 ekran kartı
    AMD phenom İİ X4 965 BE işlemci
    Kingston 1333mhz 2x2 4gb ram
    250gb Hdd 100gbdan fazla boş yer var.
    Windows 7 ultimate edition 64bit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerveza06 -- 19 Ocak 2017; 11:32:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Güncel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • disk taraması ya da virüs taraması yapıyor olabilir. bu yüzden de fps drop yiyor olabilirsin. açılılta arkaplanda çalışan programlara bak. kasa üzerindeki hdd ışığı devamlı akrif mi kontrol et.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.ED kullanıcısına yanıt
    Disk veya antivirüs taraması yapmıyor arka planda çalışanları kontrol ettim baya bir. HDD de de bir problem görünmüyor en azından ben göremedim. Sadece uyku moduna alabiliyorum sistemi o zaman hiçbir problem olmuyor. 2 gun 3 gun dahil uyku modunda kalsa en ufak bir kasma problemi yaşamıyorum ne oyunda nede masaüstünde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hdtune isimli programı indirerek benchmark ve error scan(quick scan yapabilirsiniz) yapıp sonuçları ss alarak buraya atın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.