Şimdi Ara

BİLGİSAYAR OYUNU oynamak eskisi gibi zevk vermiyor! (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
931
Cevap
25
Favori
100.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
441 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Forza H. 2 ve 3'ü full oynadım. 4'ü 50-100 saat oynamışımdır. 5'i oynamak içimden geçmedi. İstediği kadar yenilik katsınlar, sonuçta araba yarışı diyorum. Ayrıca kendime ayırdığım vaktim azaldı. Sorumluluklarım arttı. Ne sektörü takip ediyorum, ne doğru dürüst oyun oynuyorum. Çocuklar olmasa belki PS almanın anlamı bile kalmayacak.


    Çocuklara bakıyorum. 50-60 puan almış oyunları oynarken gülmeleri, eğlenmeleri eksik olmuyor. Sanırım doymuşuz artık.

  • 87 spor olarak sadece daha seçiciyim oyun konusunda. onun dışında vakit buldukça zevkle oynuyorum.
  • Bende açıkcası artık dayanamıyorum fazla oyunlara. Eskiden ne oynardım 😂 dün itibari ile 30 yaşıma bastım. En çok üzüldüğüm şey Witcher 3 e hiç katlanamamıştım şimdi hiç katlanamam herhalde. Herkesin sevdiği bu oyunu oynayamamak içimde kaldı sadece. Şu aralar sadece arkadaşlarla cs oynuyoruz. BG3 indirdim bakalım belki buna dayanabilirim eğer içine çekerse..
  • Ne zaman manhwa (kore animeleri) serilerini okumaya başladım (öldüm şu oyunda dirildim tarzı:) oyunlardan az biraz soğudum gibi. Yine de elden ring gibi oyunları severek oynuyorum. Yazın sanırım diablo 4 sararsa 1-2 ay idare eder. Elden ayaktan çekilmeden şöyle bitmeyen bir oyun çıksa da görsem. Son olarak oyunlar artık zevk vermiyor haklısınız galiba ekonomik durumlar tek ve gerçek sebep yoksa gençler neden oyundan soğusun.

  • Single oyun oynayamama hastalığım yüzünden bende bayadir oyun yokluğu içerisindeyim. 34 oldum bir çok şey eskisi gibi sarmiyor maalesef.
  • Bende de tersi oldu yaş 44. Yaş ilerledikçe oyun oynama isteğim arttı çok ilginç. Çocukluğumda öyle pc , commodore 64, sega vb. hiç konsolum olmadı ondan olabilir belki.  Çocukluğumu sokakta oyun oynayarak , maç yaparak , bisiklete binerek geçirdim. Arada atari salonlarına giderdik gerçi :) İlk kez 2003 te 25 yaşındayken ortalama bir oyun pc si topladım. 2005 te ps2 aldım sonra ps3-ps4 şimdi ps5, xbox, switch , vr2 derken iyice oyunlara gömüldüm.  

  • Yaş 33 eski keyfi yok ama yine de devam :)

  • Hayalimdeki bilgisayarı satın aldım kısa süre önce iyide bir para verdim. Yazılımcıyım mac kullanıyorum normalde bundada oyun ve günlük kullanım yaparım dedim. Fakat yok o eski oyun keyfini asla alamadım. Gerçekten çok denedim eskiden oyun oynadığımda özellikle RPG oyunlar en son Witcher 3 bitirmiştim ve oyunu yaşardım karaktere bağlanırdım keyif ala ala oynardım şimdi öyle dümdüz oynayıp çıkıyorum.

  • Bu soğuma zamanında FPS gösteren afterburner programından sonra olmuştu bende. Ha 60 oldu iyi lan burda çok düştü dur ayar yapayımda yükselsin diye sayıya bakmaktan oyunlardan keyif alamadığımı anlamıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 2 Nisan 2024; 18:6:56 >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.