Şimdi Ara

BİLGİSAYAR OYUNU oynamak eskisi gibi zevk vermiyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
25
Favori
99.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
440 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar var mı benim gibi olan. Artık eskisi gibi oyun oynamaktan keyif alamıyorum. Boş boş sitelerde takılıyorum. donanımhaber, reddit ve ekşi sözlük arasında gidip gidip geliyorum sürekli. İçim bayıldı artık siyasetten. Youtube'da 20 dk video seyrediyorum o da bayıyor direk kapatıyorum.

    Steam'de 200 oyunum var, hiç birini oynamıyorum. Witcher 3'e başladım başta güzel gidiyordu ancak 35 saat oynadıktan sonra ondanda sıkıldım. Geçen XBOX GAME PASS 5.99 TL'ye düştü diye aldım Forza Horizon'u yükledim, 2 saat oynadıktan sonra direk sildim, bir dakika bile düşünmedim. Driftler, mekanikler o kadar ruhsuz ki boş boş gaz verip ekrana bakıyorum. 70 GB oyunu 2 saat oynadıktan sonra sildim. Maalesef hiç keyif alamıyorum. Eskiden Metin2 oynardım, CS oynardım, LoL ve Dota 2 filan oynardım bir şeyleri keşfetmekten zevk alırdım, ekran karşısında saatlerimi gömerdim ama artık gömemiyorum.

    Bazen boş boş ekrana bakıyorum dakikalarca.


    BİLGİSAYAR OYUNU oynamak eskisi gibi zevk vermiyor!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN -- 27 Nisan 2020; 4:59:5 >



  • Oyundan zevk alması azalan nesil genelde 25 + ve/veya 30 üzeri yaşı olandır. Bu nesil genelde ekonomik olarak orta ve alt sınıf nesildi, çok gezemedi, çok etkinlik yapamadı; sarılacağı zevk alacağı ve yeni çok az şey vardı oda bilgisayar oyunlarıydı. Bu nesil ayrıca oyun dünyasının gelişimini de gördü. 1990-2008 yıllarına kadar çıkan oyunlar türü belirleme özelliğine sahipti, ilkti ve lezzeti de çok güzeldi. Sonraki yıllarda oyunlar durağanlığa, tekrara girmekle beraber bizlerin de büyümesiyle beraber oyunların dışında da bir dünyanın çeşitliliğini görmemiz-tatmamız var olduğunu öğrenmemiz ve ayrıca küçükken saldırdığımız her oyuna büyüyünce kendimizi keşfedip oyun türü seçmemiz sebebiyle artık oyunlar tat vermemeye başladı.

    Peki son yıllara ait güzel oyunlar yok mu, var tabiki de lakin yukarıda bahsedilen sebeplerden ötürü o güzel oyunların da hepsini oynamasakta bir kaçını oynuyoruz hala. Durum bundan ibaret velhasıl.

    Yaş 36. Kız bu sene okula başladı. Ev, iş, çoluk çocuk derken zaman falan kalmıyor. Eskisi gibi geceleri oturacak gücü de bulamıyorum kendimde. Sabah 6da kalkıyorum işe gitmek için. Ama oyun oynamaktan vazgeçmedim. Az da olsa oynuyorum. Başka neyimiz kaldı ki elimizde? Gün gün elimizden kayıp gidiyor yaşama sevinci. Bari fantastik diyarlarda kafa dağıtalım.

    30 yildir oyun oynarim soylenenlerin hicbirine katilmiyorum cunku oyunlardan en ufak sikilmadim. Kara kutu micro genius doneminde ne isem ayniyim. Su an itibariyla Dying Light 2 sabahlara kadar yardiriyorum. Horizon FW ayni sekilde pre order beklemedeyiz. GT 7 ayni sekilde. Yas ilerledikce evlenip barklandikca daha da ileriye gittim. Tek platform degil artik PC PS5 Switch VR Direksiyon vs. hepsiyle ayri hevesle oynayip hangisine zaman ayiracam diye kendimi paraliyorum.

    Yani bu bahsettiginiz seyler kisisel bir sorun muhtemelen. Oyun dunyasi su an harika bir halde. Online sacmaliklarini saymiyorum tabii isim olmuyor onlarla aptalca buluyorum.

    Sorunu bence kendinizde veya baska bir seyde aramalisiniz. Yas ilerlemesi degil sorun ondan eminim.
  • Şuraya bir kaç eski metin2 resmi bırakayım. Bu resimlere bakıp bakıp 2007-2008 yıllarını özlüyorum. O zamanlar hem ülke daha huzurluydu be sanki. Avrupa Birliğine girmeyi tartışıyorduk diye hatırlıyorum.

    BİLGİSAYAR OYUNU oynamak eskisi gibi zevk vermiyor!BİLGİSAYAR OYUNU oynamak eskisi gibi zevk vermiyor!BİLGİSAYAR OYUNU oynamak eskisi gibi zevk vermiyor!BİLGİSAYAR OYUNU oynamak eskisi gibi zevk vermiyor!BİLGİSAYAR OYUNU oynamak eskisi gibi zevk vermiyor!BİLGİSAYAR OYUNU oynamak eskisi gibi zevk vermiyor!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN -- 19 Ocak 2020; 2:22:58 >
  • aynen walla
  • Yaşlandık. Bu kadar basit...
  • Ben Netflix'te paso dizi-film izliyorum.
  • yaş ilerledi dostum, ayrıca güzel oyunda yok. aylardır bitirdiğim tek oyun cod mw o da bugün.
  • Ben de öyleyim.Yapcak bir şey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayni durumdayim. hicbir oyun sarmiyor. battlefield oynardim o da sıkıyor. yas 29. arsiv var tat vermiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mazotçu M kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Battlefield'in yeni oyunlarınında çöp olduğunu söylemeden edemeyeceğim. Benim en sevdiğim BF oyunu BF4 ve BF3'dü. BF4 başka bir olay ama. 300 400 saat gömmüştüm ona 3-4 sene önce. Hala oynayanı vardır. BF1 ve BF5'i gördüğüm an aha bu çöp dedim. Tamamen gaz alma oyunları.
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    bf4 oynuyorum zaten hocam.bf3 de var arada çerezlik açtığım oluyor. yenileri hiç oynamadım ama bf4 güzel hala zamanında crysis 3 multisini oynuyordum o da hoşuma gidiyordu.
  • büyüyosun işte,25+ olup oyun mu oynican bi de bilgisayarda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mazotçu

    bf4 oynuyorum zaten hocam.bf3 de var arada çerezlik açtığım oluyor. yenileri hiç oynamadım ama bf4 güzel hala zamanında crysis 3 multisini oynuyordum o da hoşuma gidiyordu.
    Hocam bu BF 3 ve 4 bende de var. Şuan BF3 oynuyorum. Multiplayer'da kafamı kaldırsam ölüyorum. Bilmiyorum orijinal mi oynuyorsun ama bana tavsiyen var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 19 Ocak 2020; 2:16:54 >
  • Mazotçu M kullanıcısına yanıt
    Bf4 ün atmosferi hiçbir oyunda yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

    büyüyosun işte,25+ olup oyun mu oynican bi de bilgisayarda
    Ne yapabilirim ki başka? Baba faktörü sayesinde genç yaşta araba aldım ancak istanbul gibi metropolde nereye gideceksin ki? hayattan pek keyif alamıyorum şu sıralar.
  • Valla ben hala çocuk gibiyim sevdiğim tarzda yeni çıkan oyunlardan aşırı haz duyuyorum iş güç olmasa sabah akşam oynarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    hocam ilk foto loading screen ve multihack fotosu ağlattı

    BİLGİSAYAR OYUNU oynamak eskisi gibi zevk vermiyor!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 19 Ocak 2020; 2:22:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİLGİSAYAR OYUNU oynamak eskisi gibi zevk vermiyor!
  • aynı sorun bende de vardı ancak sonra farkettim ki hiçbir şeyden zevk almıyormuşum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.