Şimdi Ara

bi ekran kartina 1800tl vermek? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Aynen abi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus gtx 780 dc2 kartlar yurt disi olarak 1000 liralar seviyesine dogru iniyor. Fakat olayi sadece oyun olarak gorunce o para verilirmi verilmezmi kisinin butcesine kalmis bisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sky__walker


    quote:

    Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

    Bu nasil is ya konu patlamis gitmis öyle bir laf söyleyimki millet bana hucum etsin

    Benim suan kullandigim amd hd 5670 1 gb 128 bit ve 6 pin guc girisli ekran kartim gtx 780 ile kafa tutuyor dahasi var bf4 du full ayarda oynatiyor gölge kapali degil acik 58 fsb aliyorum

    Aslanım benim.





  • Bunun gibi üst segment kartlar genellikle 3 boyutlu aşırı ram ve grafik işlemcisi kullanan programlarda kullanılıyor.En basitinden photoshop veya oyun programlama yazılımı gibi.Sadece oyun olarak düşünmeyin olayı.Oyun için aşırı para verip kart almayı şahsen gereksiz buluyorum.Parası olan tabiiki alır ama bence ihtiyacı olanın alması daha yerinde olur.
  • Arkadaşlar aslında R9 290x ve R9 290 şu anki piyasa fiyatlarından daha ucuz olacaklardı ancak kartlar ilk satışa sürüldüğünde bitcoin minerlar saldırdı ve stokları hızlıca erittiler öyle ki üretimi yetişmiyor şu an pek çok pazarda bu yüzden de işgüzar ithalatçılar ve perakendeciler fiyatlarını arttırdılar, fiyatların bir süre sonra daha makul bir düzeye gireceğini düşünüyorum bence r9 290 veya 290x ya da gtx 780 veya üstü almayı düşünenler sabretsinler.
  • Fiyat dususu sadece nvidia kartlarinda olur. 290x ve 290 lardada dusus olacak ama nvidia gibi hizli olmaz. Su anda r9 280x mining icin bulunmaz nimet gibi kesinlikle fiyati dusmez. Fakat bu mining yapmak icin eger asic miner ler cikarsa bench rekorlari kiran makinalari cok gorecegiz bu forumda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

    R9 280X aldım vurdum overclock ve taş gibi çalışmakta . bence şu anda daha üstüne gerek yok 1080p için. ha belki 290 olabilir maksimum. bi de mantle çıktı baya bi artış oldu mesela bf4 te. yeni driver ile (14.2 beta ile)

    Full Ayarda kaç fps alıyorsun hocam?
  • Bir cep telefonuna 2000 tl verilebiliyorsa niye ekran kartına bu meblalar ödenmesin ki?Belki yiyecek ekmeği olmayan biri gidipde sırf hava atacağım diye bir sürü borca giripde bu telefonlarıda ekran kartlarınıda alabiliyor böyle bir ortamdayız.Sonuçta biri konuşmaya ve iletişime biride insani duygumuz olan eğlenmeye hizmet ediyor yani ikiside bizlerin birer gider ürünü.Alım gücü olan için çok önemsenecek rakamlar değil bunlar.Bir alışverişe çıkıyorsunuz bir bakmışsınız ki dolu giden cep boş gelmiş.Hayat pahalı ülkemiz dahada pahalı.Ekran kartı gibi oyun oynamakdan başka bir getirisi olmyan bir parça için fiyatları fazla görünebilir ama bu sadece kartın fiyatı değil bunda kur-vergiler-disbrütör payı+kar+kar vs.......yine kar var.O yüzden fiyatlara pahalı demektense dahada çıkmamasını dilemeliyiz.Alan alıyor arkadaşlar yani para yok diyenlere bakmayın kim yok diyorsa bilin ki onda herkesde çok vardır.Toplumda bir söz vardır "Yok diye ağlayandan korkacaksın" diye.Alım gücü olan bırakın 1 taneyi 3 er 5 er alıyor insanın gözü her zaman aç 1 tane alayım diyor bir tane alıyor bitmiyor yani bir kere buna kendinizi alıştırdınız mı esiri olursunuz artık sürekli ekonomik gücünüzün bir bakmışsınız esiri olmuşsunuz.Ne bu parçaların esiri olalım nede hiç birine ulaşamayacak kadar düşelim.En önemlisi harcama yaparken bizden giden her kuruşa içimiz yanmıyorsa keşke demiyorsak o zaman 2000 tl de harcasak yada daha fazla bilin ki bu ilk olmayacak.




  • 270x neye yetmiyor bilmem tamam mining yapacaksan o ayrıda oyun oynayacak standart adama fx 6300 - r9 270x her türlü yeter

    tabi çıkar her yeni teknoloji oyunu son ayarlarda oynamak gibi bir derdiniz yoksa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maddi durumun iyiyse o kart alınabilir. Bu kişinin kendi inisiyatifine kalmıştır, zevk meselesidir. Lakin daha önemli harcamaları olup da sırf bu kart için para biriktirilip alınması çok yanlış olur. Herkezin de dediği gibi paradan yana sıkıntı yoksa her türlü o karta para basılır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bixsi -- 27 Şubat 2014; 11:10:30 >
  • Para ve zevk meselesi dostum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yeni Asus gtx660 oc modelini aldım vatan bilgisayardan.Zaten sistemimin daha üstünü kaldıracağını sanmıyorum.Bu bile fazladır belki de...Kartı kullananlar yorum yapabilir mi? Battlefield 4 Multiplayer almayı düşünüyorum.High detay 1680x1050 de 60 fps verir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1200TL civarına inerse alınır ki bu...

    İnmez o ayrı konu tabi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rabitelli

    1200TL civarına inerse alınır ki bu...

    İnmez o ayrı konu tabi.

    Bu 1200e inerse gtx770 700lere iner

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Candance kullanıcısına yanıt
    Kişisel düşünce idi...
    Ve açıkçası şu an vida ile işim olmaz. Dolayısıyla bedavaya verseler de almam
    (yok ya, alır satarım)
    (Ha ileride benim yaptığım işte AMD düzeyine çıkarsa o ayrı)
  • 7990'a 2.400TL verdim ve mutluyum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.