Şimdi Ara

Beyler neden Türkiyede rahat bir şekilde kız arkadaş bulamıyoruz? 'ciddi konu oylayın üstte kalsın.' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Açık açık söyleyeyim, evet olay bir yaşa kadar tamamen senin görüntünden ibaret, bunu yakışıklılık/karizmatiklik olarak algılayabilirsin. Bir yaştan sonra kadınlar dış görünüşü biraz geri plana atıp paraya ve pula bakmaya başlıyorlar ama yine de bu senin onlar için hâlâ çekici olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Acı ama gerçek, bence herkes kendine göre kız/kadın aramalı, her erkek en güzel hoş kızlardan veya kadınlardan hoşlanır, durum kadınlar için de böyle. Ayrıyetten yaşadığınız ülkenin de farkına varıp abazaların çukur uğruna ne totolar kaldırdığına şahit olursanız az çok anlarsınız, ben o totoları indirmeye uğraşan biriyim, zirâ kendilerine geliyorlar iyi de oluyor çünkü one night stand için olmadıkları şekilde pompalanıyor egoları itinayla. Gerçekten çok kız arkadaşım oldu, hatta kız arkadaşım olmadı alayı kısa veya uzun ilişkiydi hep. Çok isterdim ki herkesin burada bir sevgilisi olsun, ama sevgili demek de dert demek. Ben şuan bundan kaçıyorum, gidin tinder falan kovalayın, sevgili olacaksanız da reddediliyorsanız reddedilmiş kızlara bakın dicem onlar bile pohpohlanıyor, nefes alsın yeter hesabı var ya hanii maalesef milletimizde..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 23 Nisan 2021; 10:39:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kadın sayısı erkek sayısından az, o yüzden payına pek fazla bir şey düşmüyor. Şöyle slav, iskandinav kızlardan ithal etseler keşke Beyler neden Türkiyede rahat bir şekilde kız arkadaş bulamıyoruz? "ciddi konu oylayın üstte kalsın." 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi

    Seninki çok dolu valla



    Alıntıları Göster
    https://twitter.com/Ofsezerabartma/status/1368543651106848770?s=19

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt

    İnsanlar kendilerinden birşeyler buluyorlar. Erkeğin yeni kalktığı koltuğa oturmama hurafesini ben bile bi kız arkadaştan duymuştum.


    Rtük tepkisinden belki karakterler türbanlı değil. Bukadar hurafeye inanan insanlar dindar olmalıydı. Başı açık olunca toplumda tepki çekmiyor.

  • Son zamanlarda sürekli çıkan tecavüz-taciz haberlerinden sonra kızlar bence erkeklere karşı ön yargılı davranıyorlar hak verdiğim yönler de oluyor hak vermediğim yönler de.


    Sevgili bulamamak biraz senden kaynaklanıyor olabilir tamamen arkadaş ortamı ile alakalı bir durum mevki sahibi ve cüzdan dolu olucak bu devirde çoğu kadın artık paraya da bakıyor bu bir gerçek her kadın iyi geçinmek ister istediği şeyleri alabilmek tabi bunun sınırı da olucak her şeyin ölçüsü derecesi olmalı, özgüvenin yerinde olucak kendine iyi bakacaksın ve temiz olucaksın (ağız bakımın, fazla sakal olmayacak az sakal ve temiz bir cilt bunun için yüz temizleme jelleri ve köpükleri var iyi markaların, saçlara önem vereceksin) giyimine kuşamına çeki düzen vereceksin, elbet birini rastlarsın. Sen kendine nasıl bakıyorsan, insanlar da sana öyle bakar her zaman.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 23 Nisan 2021; 11:23:46 >
  • Öncelikle kendi görüşlerim, ardından Rus kızının Türk kızı hakkındaki görüşlerine bakalım

    Bana kalırsa nedenleri


    + Toksik maskülenlik. En eğitimlisi özgürlükçüsü bile yanında nargileci karakterinde insanlar istiyor. Babaları nasıl hödükse kendileri de hödüklerle beraber.


    + Dizilerin hayal pompalaması. Erkekler çok para kazanıyor, onunla evlenecek kişi villada yalıda lüks arabada yaşıyor olması gerekliliği.


    + Kendine aşırı güven ve çevreye güvensizlik. Duvarlarını yıkmak güvenini kazanmak için çabalarken yorulup vazgeçiyoruz.


    + Maddi konular. Kız arkadaşını alıp iyi bir mekana götürmek, bir yere götürmek, hediyeler vs. maddi açıdan gerçekten zorluyor.

    Ama yukarıdakiler kadar önemli değil.



    Rus kızının gözünden:






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonamenouser -- 23 Nisan 2021; 12:36:6 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: çurablraını çıkra

    https://twitter.com/Ofsezerabartma/status/1368543651106848770?s=19

    Alıntıları Göster

    ben zaten modern demedim kardeş. ortadoğu ülkesi değildir dedim. ortadoğu=cahillik diye bir şey yok. belarus da böyle mesela. şimdi sen belarus'a ortadoğu ülkesi mi diyeceksin?





  • Standartlarınızı düşürürseniz bulursunuz.

  • Konuyu okumadım, Türkiyede rahat bir şekilde bulunuyor gayet. Bu forumdakiler genelde toplumdan dışlanmış asosyaller olduğu için düzgün bir arkadaşı bile olmayan tipler kız arkadaşı nasıl bulacak? Sadece 1 sene okulda kalıp yatay geçiş yapan eleman o 1 senede sınftan 10 kızı evine atıp becermişti. Her ay sevgili değiştiren tipler de var sürekli farklı farklı kızlarla takılan farklı kızlarla yatıp kalkanlar da var. Dışarıda devam eden bir hayat var, dünya sadece internetten sosyal medyadan forumdan falan ibaret değil. Yanlış anlaşılma da olmasın bu yorumumda bahsettiğim tipler gayet standart tipler. Aman aman bir albenileri yok

  • para yok

  • quote:

    Orijinalden alıntı: RundeLL

    Toplumun çoğunluğu müslüman ve muhafazakar olduğu için. En azından birçok ebeveyn böyle o yüzden günümüzde bir kez ilişkiye girmiş kadına bile PATLAK ***spu gibi şeyler söyleniyor tüm mahallenin diline düşüyor. Erkeklerin de herkesle ilişkiye gireyin ama eşim bakire olsun gibi bir yaklaşımı var.
    Hal böyle olunca insanlar cinsel ilişkiye çok az ve nadir giriyor. Toplumda tabu halini aldı artık.

    Ne cinsel konularda tecrübe ne mutluluk ne psikoloji vs. hiçbiri kalmadı artık. Zaten günlük yaşamın zorluğu da cabası.

    Kadına şiddet ve taciz tecavüz konularına da değinmiyorum bile..

    Hal böyle olunca insanlar cinsel ilişkiye çok az ve nadir giriyor.

    demişsiniz hocam.

    bu bilginiz yanlıştır bence.


    Türkiyede nelerin olduğunu bilmiyorsunuz özellikle üniversitelerde vs. Hatta ortaokula kadar düştü ortaokulda hamile kalan mı dersin vs. Üniversitede kızlar arasında hangi muhabbetlerin döndüğünü biliyor musunuz? Aldattığı için bununla gurur duyan. Başkasının yanında uyanıp sevgilisi için ağlayan(!) (Niye ağlıyorsa artık, hem aldatıyorsun sevgilini (bunu kadın yapıyor) hem de ağlıyo sevgilim benimle ilgilenmiyor diye :D )

    Saymakla bitmez benim duyduklarım.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi

    ben zaten modern demedim kardeş. ortadoğu ülkesi değildir dedim. ortadoğu=cahillik diye bir şey yok. belarus da böyle mesela. şimdi sen belarus'a ortadoğu ülkesi mi diyeceksin?



    Alıntıları Göster
    Yani hocam, ortadoğulu olmakla mini etek giymek arasında bağlantı kurdun da ondan dedim yani. Cahillik konusunda katılıyorum sana.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: çurablraını çıkra

    Yani hocam, ortadoğulu olmakla mini etek giymek arasında bağlantı kurdun da ondan dedim yani. Cahillik konusunda katılıyorum sana.

    Alıntıları Göster

    hocam ortadoğu cahilliğinden farklı bizim cahilliğimiz. onu vurgulamak istemiştim. daha çok doğu avrupa gericileriyle batı avrupa solcularının birleşiminden doğan bir cahillik.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgurbuluc

    Ya bi kaybolun ne kadar tipsiz adam var sevgilisi olan görmüyor musunuz? Kadınlara sevgili olucam ayağına yaklaşırsanız tabi sevgiliniz olmaz! Arkadaş olucaksınız kadınlar ile sonrası gelir zaten.

    Özet: 250gr için yaklaşmayın kadınlara. 25 yaşında anladım bu olayı şuan 30 yaşındayım.
    Peki sana bişey diyeceğim pandemiden öncede hatta 2019 dan 2021 şu tarihe kadar senin dediğin taktiği %90 uygulamış biri olarak şuna cevap verirmisin;

    Ya 100 tane kadında benimle arkadaş olmaya yanaşmadıysa ben nasıl sevgili daha sonra seks aşamasına geçeceğim ? Benim bi kere en başta gördüğüm problem bi kızın gelip benimle buluşmaması yüzyüze gelmemesi. Bak bütün hepiniz bu işleri çocuk oyuncağı gibi sanıyorsunuz ama kaçırdığınız çok nokta var. Sayı bile veririm 100 hiç abartı olmaz hepsiyle normal konuşmaya çalışıp instagramdan ekleyip tanışmaya kalksam,

    Ya instagramda geri takip etmiyor
    Ya mesajıma görüldü atıyor/görüldü bile atmadan iplemiyor (Türk kızlarının en çirkininden en güzeline %99 unun yaptığı bu zaten lanet olasıcalar)
    Ya tanışıyoruz bi şekilde ama sohbeti ilerletmek için zerre yeltenmiyor sanki hep böyle müvekkil/avukat ilişkisi şeklinde gidecekmiş gibi. Kız ne bişey merak ediyor ne arayıp sorası geliyor ne bişeyler yapalım diyor zerresi yok. Sevgili aşamasına geçirtecek zemini bile hazırlattırmıyor

    100 kızın 100 ünde denediysem bu 3 seçenek oldu hep. E ben nasıl kız arkadaş bulacam seks yapacam ?

    Sonuç ne oldu ;

    2016 ilkbahardan beri sevgilisiz geçen koskoca 5 senelik bir abazalık

    O yüzden yok sevgili gibi yaklaşırsanız yok arkadaş gibi yaklaşıcaksınız falan geçin bu ayakları. Kız milleti salağın, beyinsizin, aptalın önde gidenidir ne kadar maço, kro, kabadayı, keko tarzında p'ç bebe tarzında lanlı lunlu konuşacak hödük var onlara bitiyolar. Çünkü onlara göre güç bu kriterlerde ağır basıyor. sonra kadın cinayetleri erkek şiddeti şöyle böyle bik bik ötüyolar.


    25 yaşındayım liseden üniversiteye kadar hatta dışardaki iş hayatının biraz içinde olarak gördüğüm hiçbir kızın "Eli yüzü düzgün, efendi, küfür etmeyen, kibarlıktan ödün vermeyen, giyimine kuşamına dikkat eden kro giyinmeyen." erkek sevgilisi olduğunu görmedim. Bu kız milleti efendi dürüst küfür etmeyen erkekler "GÜÇSÜZ" olarak gördükleri sürece biz kız arkadaşta bulamayız sekste yapamayız


    Dip Not: Arabam 2015 model premium markalardan birisi, para ve kredi kartı konusunda gün içinde 3 haneli rakamları çok rahat harcayabilirim. Maddi durum iyi yani "kızlar parana bakar ozaman bro" diyecek olan varsa diye yazdım buraya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 23 Nisan 2021; 18:44:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asahi Breweries

    Son zamanlarda sürekli çıkan tecavüz-taciz haberlerinden sonra kızlar bence erkeklere karşı ön yargılı davranıyorlar hak verdiğim yönler de oluyor hak vermediğim yönler de.


    Sevgili bulamamak biraz senden kaynaklanıyor olabilir tamamen arkadaş ortamı ile alakalı bir durum mevki sahibi ve cüzdan dolu olucak bu devirde çoğu kadın artık paraya da bakıyor bu bir gerçek her kadın iyi geçinmek ister istediği şeyleri alabilmek tabi bunun sınırı da olucak her şeyin ölçüsü derecesi olmalı, özgüvenin yerinde olucak kendine iyi bakacaksın ve temiz olucaksın (ağız bakımın, fazla sakal olmayacak az sakal ve temiz bir cilt bunun için yüz temizleme jelleri ve köpükleri var iyi markaların, saçlara önem vereceksin) giyimine kuşamına çeki düzen vereceksin, elbet birini rastlarsın. Sen kendine nasıl bakıyorsan, insanlar da sana öyle bakar her zaman.

    Beyler neden Türkiyede rahat bir şekilde kız arkadaş bulamıyoruz? "ciddi konu oylayın üstte kalsın."

    Beyler neden Türkiyede rahat bir şekilde kız arkadaş bulamıyoruz? "ciddi konu oylayın üstte kalsın."

    Paraya baktıkları falan yok. Şu meseleyi bırakın. Kız milleti ne istediğini bilmeyen salak, beyinsiz, egoyla kaplı varlıkların teki.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

    Paraya bakıyorlar hocam altıma jip çektim geçen yıl hemen bana yanaşmaya başladılar, cüzdanı dolu görünce hemen damlıyorlar benim çevrem de gördüğüm böyle.

  • Paran yoksa tipin yoksa tabi bulamazsın.

    Türk kızı için para herşeyden önce gelir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MeGaDave06





    Paraya baktıkları falan yok. Şu meseleyi bırakın. Kız milleti ne istediğini bilmeyen salak, beyinsiz, egoyla kaplı varlıkların teki.

    Alıntıları Göster

    Paraya baktıkları Yok mu

    Beyler neden Türkiyede rahat bir şekilde kız arkadaş bulamıyoruz? "ciddi konu oylayın üstte kalsın." 

    Dur başıma gelen olayı anlatayım.

    Bekar olduğum için, Lacosted, Tommy, Moncler gibi markalardan arada sırada alışveriş yapabiliyorum.


    Ayakkabı , pantolon gömlek ceket , çorabıma kadar Lacoste giydiğim bir gündü.


    Bir düğüne gittim.

    Akrabalar falan da vardı.

    Dayı kızının kız arkadaşı beni sormuş kim diye ..

    Halamın oğlu demiş tabi.

    Aynen şunları söylediğini söyledi

    " Üzerinde ki giydikleri buysa gardrobu bir servettir "

    Söyleyeceklerim bu kadar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • inseller dünyanın her yerinde inseldir, ülkeyle alakası yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asahi Breweries

    Paraya bakıyorlar hocam altıma jip çektim geçen yıl hemen bana yanaşmaya başladılar, cüzdanı dolu görünce hemen damlıyorlar benim çevrem de gördüğüm böyle.

    Bende hiçbiri damlamadı valla.

    O zaman baht diyoruz. Ben inanan biriyim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.