Şimdi Ara

Beyaz Eşya Önerileri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.523
Cevap
78
Favori
1.507.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • eğer uydu alacaksan HERZ markalı süper...
  • selam arkadaşlar, tüm tavsiyeleriniz için teşekkür ederim...

    buzdolabını sharp aldım,
    bulaşık çamaşır ve de fırını siemens aldım,
    henüz kullanmak nasip olmadı, yine tecrübelerimi aktarırım...
  • bence vestele girme arızalanma fazla oluyo onda bende buzdolabı var ondan biliyorum
  • beyaz eşya tecrübelerimi ?

    Türkiyede üretilen hiç bir şey alma !

    malesef iki gün sanra elinde kalabilir !

    kaliteli bir şey üretmek için kaliteli bi eğitim ile sağlam bi taban üzerine yetiştirilmeliydik

    ama bu böyle olmadı

    elektronik şanş işi bakkalın bi suçu yok yani !
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SemiSe

    selam arkadaşlar, tüm tavsiyeleriniz için teşekkür ederim...

    buzdolabını sharp aldım,
    bulaşık çamaşır ve de fırını siemens aldım,
    henüz kullanmak nasip olmadı, yine tecrübelerimi aktarırım...


    HAYIRLI OLSUN ÇAMAŞIR VE FIRIN HARİCİNDE GÜZEL TERCİH.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makhan -- 8 Haziran 2006; 13:31:17 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zealous

    Hayırlısı olsun semise.. Çamaşır makinesinde hangi modeli aldın sorabilir miyim? :)


    öncellikle sağolun arkadaşlar!!!

    walla şu an ezbere bilmiyorum hangisi, ama 700 devirli aldım, içinde 900 devirlik motor varmış mış... süper sessiz çalışıyormuş...

    @makhan

    senin bu yorumuna göre diğer arkadaşa katılıyorsun :)

    çünkü bulaşık ve buzdolabı yurtdışı üretimi, biri c diğeri b sınıfı
    oysa diğer ikisi yurtiçi üretimi ve ikiside a sınıfı...

    bir bildiğin mi var
  • ARÇELİK VE BEKONUN 6 PROGRAMLI BULASIK MAKINASINI TAVSIYE EDERMISINIZ?
    ALMAYI DUSUNUYORUMDA YANLIS BISEY YAPMAYAYIM.
  • Ben de yeni evlenmek üzereyim bütün eşyalarımızı siemens'ten tercih ettik. Bir kere bir sitede birinin Bosch ile ilgili şikayetini okudum buzdolabı çok ses yapıyormuş. bulaşık makinesinde de uygun fiyatla aldık ama bir yedek parçası bilmem 50-60 milyona patladı yazmıştı.
    Bunlara dikkat ediniz.
    Fiyat uygunluğuna kanmayın iyice araştırın.
    Şu anda beyaz eşya fiyatlarına zam geldi ve tekrar gelebilir dendi ancak piyasa ne olacağı belli olmuyor tabi biliyorsunuz.
    Bence hangi marka ne üretiyorsa onu almak lazım. yani mesela bir marka tv üretiyorsa onun yalnızca tvsini almak lazım. İhtisas alanı neyse o gibi düşünün.
    Arçelik ve Vestel'in yanından bile geçmeyin derim. Bu arada Samsung'da düşünebilirsin gayet kaliteli ve az şikayet olan bir ürün.
    Bir de şunu söyleyeyim hiç belki aklınıza bile gelmez ama ailemin evinde bulaşık makinemiz ve buzdolabımız AEG ve inanın bir kere bile yıllardır arıza yaptıklarını görmedim. Ancak şimdi aynı kalitede üretiliyor mu onu bilemiyorum tabi.
    Ankastra ürünler için yer lazım her mutfağa olmuyor bir kere.
    Eğer gümüş rengi ürünler gelirse aklınıza uzak durun derim. Hem çeşitleri az hem fiyatları beyazlara göre daha pahalı. Ve el izi vs bırakıyor en ufak işlemde özel jeliyle filan siliniyor ohoooo uzun iş yani
    Mutluluklar dilerim...




  • 869 İLE YANLIZ YİYECEK GRUBUDUR DİĞERLERİDE FARKLIDIR.DANONE GİBİ YABANCI SERMAYELER BİLE MARKETLERDE 869 İLE BAŞLAR LÜTFEN DİKKAT MARKANIN TAMAMEN YERLİ SERMAYE OLMASINA DİKKAT LÜTFEN.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serksan -- 9 Haziran 2006; 17:02:55 >
  • yerli malı yurdun malı diye diye yıllarca ikinci sınıf ürünlerle yaşadık. bu nedenle gittim bütün beyaz eşyalarımı siemens ten aldım. dört yıldır sorunsuz çalışıyorlar.
    aslında yerlimi yabancımı ayrımını yaptıktan sonra gidip görüntüsü hoşuna gideni alacaksın. sonrada dua edeceksin. boş yere kafanıda karıştırmayacaksın. burda söylenen herşeyin tam aksini yine bu forumda söyleyen biri çıkıyor. beğen al ve şansına güven derim.
  • Bende buzdolabı, bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi alacam ? bosch ve arçelik arasında kararsız kaldım.Sizce hangisini almalıyım ?
  • saygılar 30 yıldır beyaz eşya veklima danışmalıgı yapıyorum hobi olarak bu işten para kazanmıyorum makhan bir konu haiç ve gataca dogru yazmışlar elektrolux ve miele amanada buzdolabında iyiydir bir marka herşeyi iyi üretemez arçelik ,vestel,ariston bsohc ve siemensten hemen kaçın boshc ve siemens aynı zaten %80 sadece bulaşık ve 1600 devir üstü çamaşır makineleri dışardan gelir gerisi allah sizi korusun burada üretilir kalite 0 elektrolüx al miele al general elektrik al torunun kullansın ve bu ürünlerin bazılarında eskime demode olmada yok yazılımla güncelleniyorlar saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcan1 -- 21 Şubat 2007; 0:41:55 >
  • pardon 30 yıl yazacaktım özür dilerim arkadaşlar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gurcan1

    saygılar 630 yıldır beyaz eşya veklima danışmalıgı yapıyorum hobi olarak bu işten para kazanmıyorum makhan bir konu haiç ve gataca dogru yazmışlar elektrolux ve miele amanada buzdolabında iyiydir bir marka herşeyi iyi üretemez arçelik ,vestel,ariston bsohc ve siemensten hemen kaçın boshc ve siemens aynı zaten %80 sadece bulaşık ve 1600 devir üstü çamaşır makineleri dışardan gelir gerisi allah sizi korusun burada üretilir kalite 0 elektrolüx al miele al general elektrik al torunun kullansın ve bu ürünlerin bazılarında eskime demode olmada yok yazılımla güncelleniyorlar saygılar


    böyle birşey olmaz ya :), 0 kalite diye birşey olmaz, neticesinde alman markası adına tüm dünya'ya üretim yapıyorlar, sence bunların müdüriyeti kaliteyi takip etmiyormudur=?




  • crema arkadaş nasıl 20 sene önceki malla şimdikini bir tutarsın 20 sene önce arçelikler siemens patentliydi şimdi ne idügü belirsiz ürünler lütfen araştırın milletin başını yakmayın
  • semise arkadaşım arçelikte çalışan arkadaşlarım vede vestelde çalışan mühendis arkadaşlarım var ben dedigim lafın arkasında dururum o kalite ama sen alacaksan al keyfin bilir ama başkalarının başını yakma arçelik ve vestel 15-20 sene önce harikaydı şimdi alaka yok her malları kötü en pahalı malı dahi al ben ev ev geziyorum 1418 kişi ile bizzat görüştüm bunlar bana danışan insanlar beş kuruş almam ama genede beni dinlemezlerse başlarına gelenide gider görürüm ama bu sefer daha fazla zarara giriyorlar yazık bu mallar bir kere alınır mesela wirhpool bulaşık makinesi belki inanmazsın ama tuzu 1 sene kullanır diger markalar 1-1,5 ay ayda 15 kere kullanırsan her marka herşeyi iyi yapamaz araştırıp öyle almak lazım kardeşim 2200ytl ye arçelik orbital aldı kafayı bozdu çıldıracak her gün servis çamaşır makinesinin alt tekmeliginin boyası çıkyor deterjan çekmecesine yumuşatıcı degmeyecekmiş oda boya atıyor kısaca rezalet kardeşim çamaşırı bizde yıkıyor en pahalı malı aldıgı halde bir arkadaşta ucuzunu alırsan öyle olur demişte asla hepsi kötü bende hepsi var ben alırım begenmezsem geri veririm hakkımız var çünkü mahkemelikte olsam veririm ben kullanmadan görmeden asla bir şey yazmam izmirde bütün beyaz eşya ve klimacılar beni tanır istersen sanada en iyi malı en ucuza göndereyim




  • evliliginde başarılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcan1 -- 12 Temmuz 2006; 23:30:56 >
  • bende evleneceğim ama seneye:)) simdiden bi arastırayım dedim.forumun tamamını okudum.aklımda olusanlar sunlar;
    arçelik beko vestel: uzak dur
    elektrolux: bulması zor yedek parca falan filan
    miele:pahalı
    prolifo:ugun fiyat ama göze kulaga hoş gelmiyo
    samsung:iyi ama yedek parça olayı..
    siemens:fiyat iyi teknoloji iyi.
    bosch:fiyat iyi taknoloji iyi güven veriyo yani number one

    sonuç olalar simdilik kapamda siemens ve bosch beyaz esya olmak var.sizce doğru anlamısmıyım.

    ayrıca su linkee bi bakın oradaki çamaşır makinesi nasıl eger iyi diyorsanız hemen alacağım. çabuk ama...

    siemens wm08a160tr

    http://www.electronicpartner.com.tr/live/int2_internet2/int2_universell/psfile/pdf/49/01_ep18LR44a0efd24ef65.pdf




  • arkadaşım ha arçelik ha bosch,sıemens bunlar aynı arçelik gibi burada üretiliyor sıemens, bosch aynı mal bu markanın sadece bulaşık makinesi alınır onlar ithal gerisi başını taşlara vurursun yazık, ithal olsun çamurdan olsun 30 yıllık danışmalık deneyimimle yazıyorum o sitedekide yerli sakın dinlen dinlen kaç
  • arkadas önerini dikkate alacağım.ama herkes demiş ben bilğgiliyim falan diye.simdi ben açıkcası anlamam.sayenizde öğreniyoruz işte.demişşin ki yerli bosch siemens ten kaç . eyvallah kaçalım. peki ithal bosch ve siemens i tabii fiyatı bunun gibi çok uygun olanını nerden bulabilirim.
    sonuçta artık iki sorum var bana
    -arçeliği neden tercih etmem gerektiğini ve uzak durmam gerektiğini söyleyin?
    -en uygun ve en kalite beyaz esya nedir?(lafı dolandırmadan)
    thankss
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.