Şimdi Ara

Beyaz Eşya Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.524
Cevap
79
Favori
1.507.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    2,5 ay içinde evlenmek üzereyim, haliyle beyaz eşyaya olan ilgi artıyor. Sizden evinizde kullandığınız yada benim gibi yeni evlenmek üzere olanların görüşünü belirtmenizi rica ediyorum.

    Ankastre ürünlerine şimdilik ilgi göstermek istemiyorum, inşallah yarın birgün evim olursa...

    siemens üzerinde bayağı bir duruyorum, hem şikayetimvar tarzındaki sitelerde en az şikayet belirtilen markalardan biri.

    ...

    Ariston üzerinde bayağı bir durdum ama onada sonradan soğudum yine de iyi bir alternatif.

    Koç gurubunda ise (beko, arçelik), cihaz arıza yaptığında yedek parçaların pahalı olduğunu ve parçaların alternatifi olmadığını söyluyorlar...

    yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Berlin_ -- 5 Ağustos 2013; 8:38:49 >



  • Öncelikle mutluluklar dilerim,

    Elektroniği bilmem ama beyaz eşyada yerliden şaşma. benim 18 yıl önce evlenirken aldığım arçelik marka beyaz eşyam hala takır takır çalışıyor. Bir tek çamaşır makinesi bu yıl arızalandı daha önce hiç servis görmemişti. Arıza olsa bile servisi ve parçası bol. Başın ağrımaz. Ben arçelik alırken bosch, miele vs. yabancı marka alan arkadaşlarımın hepsi aldıklarını arçelikle değiştirdiler.

    BEYAZ EŞYADA ARÇELİK'TEN ŞAŞMA
  • ben 3 ay önce çamaşır makinası ve buzdolabını yeniledim ve şimdilik çok memnunum. aldığım marka ise Samsung. tavsiye ederim.
  • @mrmataraci

    dileklerin için teşekkürler, haklısın, herkes bunu derdi arçelik bakımından, ama artık son yıllarda bu durum geçerli değilmiş, son zamanlarda alanlar "ah ah nerde o eski arçelik" tarzında şikayetleri varmış, çok ciddiyim.

    @egemen

    hmm samsung mu ? teknosanın sitesinde görmüştüm galiba, ama bunun da yaygın servisi ve yedek parçasını araştırmışmıydın? normalin üstünde bir fiyata sahip değillermi? bu arada güle güle kullan...
  • evlenmeden hemen önce arçelik çamaşır makinası almıştım ben çok memnunum sorun çıkartmıyor
    ancak eşim yinede bosh daha iyiydi diyor
    bulaşık makinasında ve buzdolabında bosh kullanıyoruz gerçekten sorunsuz
  • Vestel den alma bence
  • vestelden beko dan uzak dur bence benim önerim zanussi ve bosch al bi kere al
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SemiSe

    Merhaba arkadaşlar,

    2,5 ay içinde evlenmek üzereyim, haliyle beyaz eşyaya olan ilgi artıyor. Sizden evinizde kullandığınız yada benim gibi yeni evlenmek üzere olanların görüşünü belirtmenizi rica ediyorum.

    Ankastre ürünlerine şimdilik ilgi göstermek istemiyorum, inşallah yarın birgün evim olursa...

    siemens üzerinde bayağı bir duruyorum, hem şikayetimvar tarzındaki sitelerde en az şikayet belirtilen markalardan biri.

    Vestel'de staj yapmış biri olarak kesinlikle içim sinmez, hem en çok şikayet alan marka bu, dolaysıyla sec ve regal otomatikmen eleniyor.

    Ariston üzerinde bayağı bir durdum ama onada sonradan soğudum yine de iyi bir alternatif.

    Koç gurubunda ise (beko, arçelik), cihaz arıza yaptığında yedek parçaların pahalı olduğunu ve parçaların alternatifi olmadığını söyluyorlar...

    yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...


    Arçelik şofbenimiz var Televizyon olarakda Beko .
  • Sektörde 10 yıl gibi bir süre çalışmış biri olarak üstelik yukarıda sayılan markaların tümünün bayiliğini bulundurarak size şunu rahatça söyleyebilirim.Orada yazdığınız markalardan uzak durun. Bir arkadaş 15-20 yıl önce aldığı Arçeliği günümüzle kıyaslamış.Yanlış.Neden yanlış çünkü o tarihlerde almış olduğunuz Arçelik,Beko markalı ürünler ithal ürünlerdi.Yani yurt dışında bu markalar için üretiliyordu.Örneğin Çamaşır ve bulaşık makineleri Alman Bosch tarafından üretiliyordu.Buzdolapları ise Kore'deki üreticilerden sağlanıyordu. Arkadaş SİEMENS'TEN ŞİKAYET OLMADIĞI İÇİN TERCİHİNİN BU YÖNDE OLACAĞINI SÖYLEMİŞ.Fakat Siemens ürünleri de artık ülkemizde Profilo tarafından üretilmekte ve kalite adına birşey bulunmamaktadır.Ariston ve yan ürünü olan Indesit'e zaten bulaşmayın derim.Vestel'in de yukarıdakilerden hiçbir farkı olmadığı gibi servisi berbat ve rezildir uğraşırsınız.Her nekadar yukarıda Arçelik ve Beko eski kaliteleri yok desem ve sık arıza yapsalarda servisi bugün TÜRKİYE'de BİR NUMARADIR.Bu inkar edilemez.Servisi bir numara diye Arçelik mi tavsiye ediyorum HAYIR. Benim yıllardır satış ve sonrasında hiçbir problemle karşılaşmadığım,kendi evimde kullandığım,servisi sadece ürünün kurulumunda göreceğiniz birdaha servise pek gerek olmıyacak ama yinede yaygın bie servis ağı olan markayı tavsiye ediyorum.Korkmadan çekinmeden alabilirsiniz.Hangi marka bu diyorsanız Dünyanın beyaz eşyada 1 numarası ve bir çok ülkede farklı markalar adı altında yani ülkeye göre ürünleri bulunan çok yakından tanıdığınız AUDI otomobillerinin de sahibine ait olan ELECTROLUX 'ü tavsiye ediyorum.Alın kullanın başınız rahat olsun.Bu arada bu sektörden olduğumu belirtmiştim kendi sattığı ürünün reklamını falan yapıyor demeyin.2 yıldır bu sektörü bıraktım ben birşey satmıyorum.Burada yazdıklarım sadece servis sektörüyle birlikte 10 yılı aşkın tecrübelerimdir.
  • makhan teşekkür ederim tavsiyelerin için,

    ama siemens ürünlerini bile zor bulmuşken samsun'da electrolux nerden bulurum bilemiyorum, inşallah denk gelir, tavsiyelerini göz önünde bulunduracağım...
  • eywallah.Herşeyden de önemlisi evleneceğini yazmıştın Allah mesut bahtiyar eylesin inşallah.
  • Mutfakta, 4 sene önce hepsi aynı anda alınmış olan Siemens marka fırın,buzdolabı ve bulaşık makinesi var..

    Bulaşık makinesi sıfır sorun..
    Buzdolabı,1 kere arızalandı,garanti kapsamında hemen arızası giderildi,gösterilen ilgiden de memnun kaldım..
    Ancak fırın 5 para etmez..3-4 kere arızalandı..En son arızasında garantisi bitmişti,elektrikli çakmak gibi ufacık bir tamirat için servisi 50 YTL götürdü..

    Umarım bir fikir verir..Allah mesut etsin diyelim şimdiden..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: makhan

    eywallah.Herşeyden de önemlisi evleneceğini yazmıştın Allah mesut bahtiyar eylesin inşallah.


    Ooo bende görmemişim ya darısı bizimde başımıza
    Allah 1 yastıkta kocatsın inşallaaah

    Amiiiin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: makhan

    Sektörde 10 yıl gibi bir süre çalışmış biri olarak üstelik yukarıda sayılan markaların tümünün bayiliğini bulundurarak size şunu rahatça söyleyebilirim.Orada yazdığınız markalardan uzak durun. Bir arkadaş 15-20 yıl önce aldığı Arçeliği günümüzle kıyaslamış.Yanlış.Neden yanlış çünkü o tarihlerde almış olduğunuz Arçelik,Beko markalı ürünler ithal ürünlerdi.Yani yurt dışında bu markalar için üretiliyordu.Örneğin Çamaşır ve bulaşık makineleri Alman Bosch tarafından üretiliyordu.Buzdolapları ise Kore'deki üreticilerden sağlanıyordu. Arkadaş SİEMENS'TEN ŞİKAYET OLMADIĞI İÇİN TERCİHİNİN BU YÖNDE OLACAĞINI SÖYLEMİŞ.Fakat Siemens ürünleri de artık ülkemizde Profilo tarafından üretilmekte ve kalite adına birşey bulunmamaktadır.Ariston ve yan ürünü olan Indesit'e zaten bulaşmayın derim.Vestel'in de yukarıdakilerden hiçbir farkı olmadığı gibi servisi berbat ve rezildir uğraşırsınız.Her nekadar yukarıda Arçelik ve Beko eski kaliteleri yok desem ve sık arıza yapsalarda servisi bugün TÜRKİYE'de BİR NUMARADIR.Bu inkar edilemez.Servisi bir numara diye Arçelik mi tavsiye ediyorum HAYIR. Benim yıllardır satış ve sonrasında hiçbir problemle karşılaşmadığım,kendi evimde kullandığım,servisi sadece ürünün kurulumunda göreceğiniz birdaha servise pek gerek olmıyacak ama yinede yaygın bie servis ağı olan markayı tavsiye ediyorum.Korkmadan çekinmeden alabilirsiniz.Hangi marka bu diyorsanız Dünyanın beyaz eşyada 1 numarası ve bir çok ülkede farklı markalar adı altında yani ülkeye göre ürünleri bulunan çok yakından tanıdığınız AUDI otomobillerinin de sahibine ait olan ELECTROLUX 'ü tavsiye ediyorum.Alın kullanın başınız rahat olsun.Bu arada bu sektörden olduğumu belirtmiştim kendi sattığı ürünün reklamını falan yapıyor demeyin.2 yıldır bu sektörü bıraktım ben birşey satmıyorum.Burada yazdıklarım sadece servis sektörüyle birlikte 10 yılı aşkın tecrübelerimdir.

    Abi ne yazmısın be şiir gibi
    Yazıyı okurken bu ne hangi markaymıs neymiş diye meraklandım bile

    Saol aklımın bi kösesine yazdım bu bilgileri zaten bende seninle bir düşünüyorum sadece electrolux u duymamıstım diğerleri zaten berbat belli!

    Teşekkürler.
  • dilekleriniz için tekrar teşekkürler :)

    siemens konusunda da uyarılmam iyi oldu, çünkü bilhassa fırında onu tercih edecektim...
  • Bulaşık makinesi konusunda Siemensi tercih edebilirsiniz gönül rahatlığıyla.Ama diğer ürünlerinden uzak durun.
  • Çamaşır Makinesi ve Buzdolabında Samsung nasıldır?
    Çamaşır makinesinin modellerini inceledim gözüme çarpanlar B1245A (Hindistan-Singapur-Türkiye gibi ülkelerde var) - J1455AC (Türkiye de gördüm sadece) - Q1435 (Avrupa - Japonya gibi ülkelerde var). Basit mantıkla B1245A ve J1455AC elendi. Q1435 in özellikleri fiyatına göre uygun gözüktü ama enerji sarfiyatı sitede yazmıyor google yardımıyla 7,5kg çamaşır için 60L su ve 1,42kwh elektrik tükettiğini gördün (resmi sitesinden almadım) biraz fazla geldi.
    Çamaşır Makinesi adaylarım

    • BOSCH WFR141A MAXX COMFORT [ 1522YTL]
    • ELECTROLUX EWF 1445 TIMELINE [940YTL]
    • SAMSUNG Q-1435 [1106YTL]
    • ARÇELİK 5400 SJS [1192YTL]

    Bilgili arkadaşlar hangisini önerirsiniz?
  • İthal ürünlerde parça sıkıntısı olabiliyor. Ana parçaları örneğin motor gibi stokta bulunduruyorlar ama bir vibrasyon takozu veya o kadar sık arıza yapmayan bir parça gerektiğinde aylarca bekleyebiliyorsunuz.

    YERLİ MALI KULLAN Kİ ÇOCUĞUN İŞSİZ KALMASIN. BARKODU 869 ile başlayan ürünleri tercih edin

    Selamlar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mehmet Eroğlu

    Çamaşır Makinesi ve Buzdolabında Samsung nasıldır?
    Çamaşır makinesinin modellerini inceledim gözüme çarpanlar B1245A (Hindistan-Singapur-Türkiye gibi ülkelerde var) - J1455AC (Türkiye de gördüm sadece) - Q1435 (Avrupa - Japonya gibi ülkelerde var). Basit mantıkla B1245A ve J1455AC elendi. Q1435 in özellikleri fiyatına göre uygun gözüktü ama enerji sarfiyatı sitede yazmıyor google yardımıyla 7,5kg çamaşır için 60L su ve 1,42kwh elektrik tükettiğini gördün (resmi sitesinden almadım) biraz fazla geldi.
    Çamaşır Makinesi adaylarım

    • BOSCH WFR141A MAXX COMFORT [ 1522YTL]
    • ELECTROLUX EWF 1445 TIMELINE [940YTL]
    • SAMSUNG Q-1435 [1106YTL]
    • ARÇELİK 5400 SJS [1192YTL]

    Bilgili arkadaşlar hangisini önerirsiniz?



    Samsung da çok çok iyidir.Servis konusunda sıkıntı var zannedersem.Onun haricinde kaliteye diyecek yok.
  • Beyaz eşyada en iyisi arçelik ve profilo diyebilirim, anneme 20 yıldan sonra değiştirtebildik beyaz eşyalarını düşünün artık

    Bu arada hayırlı olsun mutluluklar dilerim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crema -- 5 Mayıs 2006; 23:01:50 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.