Şimdi Ara

Beyaz Eşya Önerileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.523
Cevap
78
Favori
1.507.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EKONOMİNİN YANİ AYIRABİLECEĞİN BÜYÇENİN TAM OLARAK NE OLDUGUNU VE HANGİ BEYAZ EŞYALARDA EKSİKLİĞİN VAR BELİRTMEMİSSİN AMA SUNU SÖYLEYEBİLİRİM BEYAZ ESYADADA ELEKTRONİK GİBİ BİRAZ SANS İŞİ GİBİ YETERİ KADAR MEBLAĞDA RAHATSAN ELECTROLUX VE SAMSUNGU ÖNERİRİM ANCAK UYGUN FİYATA ÖNEREBİLECEĞİM MARKA BOSH OLURDU DİĞERLERİNE NAZARAN .

    İNCELEMEK İSTERSEN ÜRÜNLERİNİ TIKLAYABİLİRSİN
  • 5 yıllık evliyim butun beyaz eşyam BOSH bi sorun yok hala servisi bir kurarken gordum.bi daha da lazim olmadi.

    elektroluk u filan bilmem ama turk markalar bence yeterince saglamlığa sahip diil.

    bosh da simdiye kadar yedek parça problemim olmadi ama sorun yasayacagimi sanmiyorum.sadece elektrik supurgem beko onuda bosh almadigima pismanim 3 defa motoru degisti çünkü.
  • yaw walla delircem şimdi :)

    hepinize tek tek yorumlarınızdan ötürü teşekkür ederim, ama galiba bir arkadaşın da bahsettiği gibi elektronik işi biraz şanş işi, bakın hepiniz ayrı ayrı yorumlarınız ve görüşleriniz var, tam beko'ya karar kılmışkan mker'in yorumu geldi :)

    galiba yine gezip durcam, aynı özelliklerde hem bütçeye hemde görüntüsünü kaaleye alacam, ama buzdolabımı Allah izin verirse sharp alacağım...

    Tekrar teşekkürler, evlendikten sonra yorumlarımı buraya katarım eğer hala bu topic aktif ise :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SemiSe

    yaw walla delircem şimdi :)

    hepinize tek tek yorumlarınızdan ötürü teşekkür ederim, ama galiba bir arkadaşın da bahsettiği gibi elektronik işi biraz şanş işi, bakın hepiniz ayrı ayrı yorumlarınız ve görüşleriniz var, tam beko'ya karar kılmışkan mker'in yorumu geldi :)

    galiba yine gezip durcam, aynı özelliklerde hem bütçeye hemde görüntüsünü kaaleye alacam, ama buzdolabımı Allah izin verirse sharp alacağım...

    Tekrar teşekkürler, evlendikten sonra yorumlarımı buraya katarım eğer hala bu topic aktif ise :)


    Çok da şans işi denemez. Bosch mu alacaksın aç Bosch un Almanya sitesini bak modellere, orada ki model burada varsa sorun çıkaracağını zannetmiyorum Bulaşık makinesinde Bosch iyi gibi duruyor hatta bütçeniz iyise 1500YTL civarında ki Bosch un SGS 09T32EU modelini öneririm. Fırın da yine Bosch HSV 745020 T modeli 700YTL gibi. Çamaşır makinesinde kararsızım ama yukarda yazıdıgım gibi Samsung olacak gibi Q 1435 modeli. Buzdolabına bakmadım. Bu arada yazıdıgım modeller Bosch un Almanya sitesinde mevcut Bu arada bulaşık makinesinde 1500ytl fazlaysa Bosch SGS 55M12EU ya göz atmanızda fayda var.




  • bulaşık makinesi tavsiyeleriniz nelerdir?
    800 ytl ve altı olursa iyi olur
  • abi hayırlı olsun allah bi yastıkta kocatsın...

    bence beyaz esya ve mutfak ankastre serisinde siemens'ten sasma derim.
    sonucta bu evlilik isi bak siemens'te bosch'la evlendi evlenenin halinden en iyi onlar anlar bence diye tahmin ediyorum :)

    benim cam.-bul.- fırın- ocak kettle - ekm.-kız- hepsi siemens ve allaha sukur problem yok.
  • electrolux'un fiyatlarını görebilceğim bir site gösterirmisin arkadaşlar, kendi sitesinde yokta, ayrıca samsunda bayiisi yok diye gözüküyor sitesinde, umarım serviste bir problem oluşmaz...
  • Ben arçelik diyorum...
  • semise günaydın ,,,
    yine yollarımız kesişti galiba....


    quote:

    Orjinalden alıntı: SemiSe

    electrolux'un fiyatlarını görebilceğim bir site gösterirmisin arkadaşlar, kendi sitesinde yokta, ayrıca samsunda bayiisi yok diye gözüküyor sitesinde, umarım serviste bir problem oluşmaz...


    bizde electrolux,,siemens,,samsung marka beyaz eşyalar bulunmakta...
    ve şu an electroluxte tam size göra bir kampanyamız varbuzdolabı,çam.makinası,,fırın,,mikrodalga bu 4 ürün grubundan 3 tanesini alıyorsunuz ve 710 ytl değerindeki electrolux bul.makinasına sadece 249 ytl ye sahip oluyorsunuz...

    bence çok hesaplı bir kampanya...ve peşin fiyatlarını 9 yerine bayii olarak 18 e bölüyoruz...

    iyigünler..




  • Fırın almayı düşünüyorum.Eski fırınım Demidöküm idi ve tam 19 sene hizmet verdi,onun için alacağım fırında aynı sağlamlıkta olsun istiyorum.Bu konuda bana yardımcı olursanız mutlu olurum.Saygılar
  • merhaba ,,,,

    bende izmirde bir siemens,,electrolux,,samsung beyaz eşya markalarını satan biri olarak MAKHAN arkadaşımıza kesinlikle KATILMIYORUM...
    İSTANBUL ÇERKEZKÖYDEKİ SİEMENS FABRİKASI ŞU AN AVRUPANIN EN MODERN VE EN İYİ FABRİKALRINDAN BİRİDİR..
    BURADA PROFİLO SİEMENSE MAL ÜRETMEZ..BSH (BOSCH-SİEMENS)PROFİLOYU HİMAYESİ ALTINA ALMIŞ BİR ŞİRKETTİR.VE BU FABRİKADA ÜRETİLEN ÜRÜNLER AVRUPAYA İHRAÇ EDİLİR YADA DIŞARIDAN GELEN PARÇALAR MONTAJ EDİLİR..
    AYRICA AUDI İLE ELECTROLUX UN HİÇBİR İLGİSİ YOKTUR.
    AUDİ VOLKSWAGEN ŞİRKETLER GRUBUNUN BİR MARKASIDIR..(audi,seat,vw,,vs..)
    ELECTROLUX DÜNYADA BİRÇOK ŞİRKETİN VE MARKANIN SAHİBİ BİR KURULUŞTUR...VE SİEMENS GİBİ EN İYİ BEYAZ EŞYA VE ANKASTRE ÜRÜNLERİNİ ÜRETİR...
    SAHİP OLDUĞU MARKALAR ARASINDA ZANUSSI,,AEG,,WESTINGHOUSE,,KELVİNATÖR,,FRIGIDAIRE,,ARTHURMARTIN,,VS....GİBİ DÜNYANIN EN ÖNDE GELEN MARKALARININ BAŞIDIR..

    İKİSİDE SIEMENSTE ELECTROLUXTE İYİDİR AMA KESİNLİKLE PROFİLO SIEMENSE MAL ÜRETMEZ...ÜRETİR DİYORSANIZ İSPATLAYIN....


    quote:

    Orjinalden alıntı: zealous


    quote:

    Orjinalden alıntı: makhan

    Sektörde 10 yıl gibi bir süre çalışmış biri olarak üstelik yukarıda sayılan markaların tümünün bayiliğini bulundurarak size şunu rahatça söyleyebilirim.Orada yazdığınız markalardan uzak durun. Bir arkadaş 15-20 yıl önce aldığı Arçeliği günümüzle kıyaslamış.Yanlış.Neden yanlış çünkü o tarihlerde almış olduğunuz Arçelik,Beko markalı ürünler ithal ürünlerdi.Yani yurt dışında bu markalar için üretiliyordu.Örneğin Çamaşır ve bulaşık makineleri Alman Bosch tarafından üretiliyordu.Buzdolapları ise Kore'deki üreticilerden sağlanıyordu. Arkadaş SİEMENS'TEN ŞİKAYET OLMADIĞI İÇİN TERCİHİNİN BU YÖNDE OLACAĞINI SÖYLEMİŞ.Fakat Siemens ürünleri de artık ülkemizde Profilo tarafından üretilmekte ve kalite adına birşey bulunmamaktadır.Ariston ve yan ürünü olan Indesit'e zaten bulaşmayın derim.Vestel'in de yukarıdakilerden hiçbir farkı olmadığı gibi servisi berbat ve rezildir uğraşırsınız.Her nekadar yukarıda Arçelik ve Beko eski kaliteleri yok desem ve sık arıza yapsalarda servisi bugün TÜRKİYE'de BİR NUMARADIR.Bu inkar edilemez.Servisi bir numara diye Arçelik mi tavsiye ediyorum HAYIR. Benim yıllardır satış ve sonrasında hiçbir problemle karşılaşmadığım,kendi evimde kullandığım,servisi sadece ürünün kurulumunda göreceğiniz birdaha servise pek gerek olmıyacak ama yinede yaygın bie servis ağı olan markayı tavsiye ediyorum.Korkmadan çekinmeden alabilirsiniz.Hangi marka bu diyorsanız Dünyanın beyaz eşyada 1 numarası ve bir çok ülkede farklı markalar adı altında yani ülkeye göre ürünleri bulunan çok yakından tanıdığınız AUDI otomobillerinin de sahibine ait olan ELECTROLUX 'ü tavsiye ediyorum.Alın kullanın başınız rahat olsun.Bu arada bu sektörden olduğumu belirtmiştim kendi sattığı ürünün reklamını falan yapıyor demeyin.2 yıldır bu sektörü bıraktım ben birşey satmıyorum.Burada yazdıklarım sadece servis sektörüyle birlikte 10 yılı aşkın tecrübelerimdir.


    Şunu belirtmek isterim arkadaşım. Siemens'i Türkiye'de profilo üretiyor diye birşey yok. Lütfen emin olmadığın bilmediğin konularda bu kadar keisn yorumlar yapma.

    B/S/H Ev Aletleri ve Sanayii A.Ş. isminde, %50 Bosch'un ve %50 Siemens in ortak olarak kurduğu bir firma var. Bu firma Profilo'nun beyaz eşya üretim ve pazarlama haklarını da elinde bulundurmakta ve Türkiye pazarında Bosch, Siemens, Profilo ve Gaggenau olmak üzere 4 marka ile boy göstermektedir. Dolayısıyla Siemens'i Profilo üretiyor diye birşey yoktur..

    Kalite adına birşey bulunmadığını idda etmişsin. bu senin sadece kendi yorumun. Arkadaşım sen bana bunu kanıtla ben de sana neredeyse tüm dünyadaki bir çok fabrika içerisinde Türkiyedeki BSH'nin en iyi olduğunu kanıtlayayım..

    Bilginiz olsun..




  • Doğrusunu Gataca yazmış,

    Bir süre Electrolux'de çalıştım. Gerçekten kalitesi İsveç mantığındadır. İnsan sağlığına çok önem verir. Gereksiz özellik koymaz ama koydukları özellikler en çok kullanılanlardır. Buzdolabının mucididirler.

    Elecrolux markasının sahipleri AUDI ile alakası yoktur. Bahsettiğiniz marka (Electrolux grubunun sahip olduğu) GM'e satılmadan önce Scania idi. Şimdi de Tır/Çekici ve uçak motorlarını bu grup üretiyor.

    Siemens de en az Electrolux kadar iyi olmakla birlikte her keseye ürün ürettiği için modelden modele değişiklik olabilir. İyi bir satıcıdan doğru bilgi almanızda fayda var. Siemens'de o açıdan (Bosch olarak) Mercedes ve Volkswagen grubunun en önemli iş ortağıdır.

    Siemens servis açısından çok daha iyi.

    Ben çalışırkende en kötü servis ne yazıkki Electrolux'teydi. 2 yıldır halı yıkama makinemizin hortumunu bulamıyorlar.




  • buzdolabı ve fırın arçelik derim(5 yıldır kullanıyoruz)eskileride arçelikti 20 yıllık felan

    ama bulaşık ve çamaşırda arçeliği tavsiye etmem

    bizdekşi bulaşık arçelik ve çok çiziyor bulaşıkta bosch olabilir

    çamaşır makinamızda siemens oda 6 yıldır tık demedi arçelikler çok gürültülü çalışıyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mozel

    Doğrusunu Gataca yazmış,

    Bir süre Electrolux'de çalıştım. Gerçekten kalitesi İsveç mantığındadır. İnsan sağlığına çok önem verir. Gereksiz özellik koymaz ama koydukları özellikler en çok kullanılanlardır. Buzdolabının mucididirler.

    Elecrolux markasının sahipleri AUDI ile alakası yoktur. Bahsettiğiniz marka (Electrolux grubunun sahip olduğu) GM'e satılmadan önce Scania idi. Şimdi de Tır/Çekici ve uçak motorlarını bu grup üretiyor.

    Siemens de en az Electrolux kadar iyi olmakla birlikte her keseye ürün ürettiği için modelden modele değişiklik olabilir. İyi bir satıcıdan doğru bilgi almanızda fayda var. Siemens'de o açıdan (Bosch olarak) Mercedes ve Volkswagen grubunun en önemli iş ortağıdır.

    Siemens servis açısından çok daha iyi.

    Ben çalışırkende en kötü servis ne yazıkki Electrolux'teydi. 2 yıldır halı yıkama makinemizin hortumunu bulamıyorlar.

















    Evet arkadaşlar AUDI yazmışım özür dilerim SAAB yazacaktım nereden geldiyse o an aklıma AUDİ yazmışım.Kusura bakmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makhan -- 16 Mayıs 2006; 18:14:17 >




  • ben yeni evliyim şu ana kadar hepsinden memnunum beyaz eşyalarımın..
    buzdolabı beko
    bulaşık mak. arçelik
    çamaşır beko..

    bir televizyondan hiç memnun değilim telefunken..arada film in en heyecanlı yerinde kapanıyor kendi kendine 8 ayuda çözemedik ama sanırım evin elektriğinde bir şey var diyorlar..
  • ariston - indesit - vestel


    bunlar beyaz eşya da uzak durulacak markalar.....

    servisleri çok çok kötü....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Qantas

    ariston - indesit - vestel


    bunlar beyaz eşya da uzak durulacak markalar.....

    servisleri çok çok kötü....



  • ARÇELİK TEN ŞAŞMA DERİM İLERDE SERVİSİ İŞNE YARAYABİLİR
  • Ben philips bütün ve bekonun ürünlerinden beyaz eşya babında memnunum
  • Selamlar


    Arkadaşlar Arçelik de kesinlikle Çamaşır ve Bulaşık makinası almanızı önermem

    diğer ürünleri hakkında yorum yapmıyorum ama şu bir kesin bu iki ürünü şiddetle ALMAMANIZI öneriyorum

    bazı içinde kullanılan malzemeler çerkezköy vs. tüm fabriklarına yollanıyor

    Görseniz Bu kadar olur dersiniz ben diyorum Fazla yorum yok ÖNERİ var

    Ayrıca :
    Buzdolabı Bosch
    Bulaşık mak. Siemens her ikisindende memunum
    Çamaşır mak. AEG eski sevmiyorum





    Saygılar....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 4 Haziran 2006; 7:38:04 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.