Şimdi Ara

Beşiktaş nasıl güçlenecek anlayamadım - Güntekin Onay (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok güzel yazmış ellerine sağlık gerçekten bu fakir edebiyatından bıktık.
  • Güntekin'in yazısında bazı yerler gerçekten zorlama olmuş. Keşke başkanla programı kendisi yapsaydı, böyle yazı yazmak kolay.
  • Helal olsun Güntekin Onay'a.
  • Yine boş konuşmuş

    Saydığı oyunculardan Fernandes, Almeida ve Töre yerine zaten transfer yapılacak. Motta takımda kalıyor. Jones, Escude ve Dany bu takımda 11 oynayacak oyuncular değil. Kadro şişkinliği yapan Holosko, Süzen vs ile yollar büyük ihtimal ayrılıyor. Başkan kendisi söyledi elimizde 4 yabancı kontrat kalacak ama onlardan da bazıları gidebilir diye

    Caner konusunda nabız yoklanmadigini düşünecek kadar saf değildir umarım. Adam bizim de ona talip olduğumuzu biliyor. Ama önceliği Avrupa ve Fb ise ne yapalım? Kafasına silah dayayıp getirtecek halimiz yok


    Diegoda araç olmadık. Araç olsaydık, fbnin teklifinden sonra fiyatı daha da artirir oyuncuyu zengin ederdik

    Demba ba sakat o yüzden almam demedi, sadece yüksek ücret vereceğim bir oyuncuda kronik sakatlık varsa dikkatli olmamız gerekir dedi

    Üçüncülük başarı değildir dedi defalarca. Hocadan memnun olmak ayrı birşey Guntekincim

    Gökhan disiplinsizlik yüzünden değil, gs ile görüşüp fiyat artırdığı için eleştirdi. Aksi durumda barda vurulduğu zaman olayın üstü ortulmez, gökhan kamuoyunun önüne atılırdı

    Ferrarinin şike yaptığını ima etmedi. Gitmek için bahane arıyordu o maçta bilerek atıldı ve kulüple bağları kopardı dedi

    Olcay geldiğinde bin laf eden, töre alındığında daha gol atmamış oyuncuyu almak mantıklı değil diyen, geçen sene her hafta quaersma diye ağlayan, avanta1903e sürekli demeç verip başkan veya önder özenin karşısında süt dökmüş kediye dönen güntekin çizgiyi bozmamış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu transfer sezonuna kadar başkana destek verdim.ama 6 ay sonra stad açılacaksa artık ben 20-25 milyonluk bir transfer bütçesi beklerim.217 milyon dolar sponsorluk anlaşması imzalamak başarıdır ama bu parayı nereye harcadığın daha önemli.Artık riske girme zamanı geldi.bütçeyi 15 milyon artırmalı.başarı garanti mi tabii ki değil ama bu bütçeyle başarısızlık garanti.yine söylüyorum çok emek verdiği stadın kaymağını başkaları yiyecek başkanın bu borçtan korkan tavırları devam ederse.galatasarayın bizden çok borcu var.adamlar devre arasında solbeke 6 milyon bonservis verdi.6 ay sonra sende o konuma geleceğini söylüyorsun.ama bu kafa devam ederse 6 ay sonrayı göremezsin başkan.stad açıldıktan sonrada o koltuğa aday olanda çok olur.
  • Güntekin Onay anca boş konuşsun icraate geldi mi kimse ortada yok herkes toz olmuş bir tek Başkan Fikret Orman kalıyor.
  • bu yorumu ben yazsam tüm eksileri toplar , daha sonra taraftar forumlarından süresiz uzaklaştırılır ve en sonunda da müeebbet ban verirlerdi. güntekin yazınca süper yazı
  • Ayar falan diyenler komik olmuş.Yazı anlatmak istediğiyle doğru olabilir ama yazdığı şeylerin tamamına yakını yanlış.Almeida,Fernandes,Gökhan,Motta,Jones,Dany,Escude ayrılmış en az %45 güç kaybı demiş.Bu 7 oyuncu takımın yarısı mı yani ? Escude 5-6 maç dışında zaten oynamamış ki daha iyisi var elimizde zaten.Dany desen öyle.Jones istesek elimizde tutabiliyorduk hemde bonservis vermeden ama daha iyisini alabilecekleri için opsiyon kullanılmadı.Motta alınmaya çalışılıyor.Fernandes zaten bütün sezon yattı oynamadı.Kayda değer 2 kişi kaldı Almeida ve Gökhan.Almeida'nın iyisi alınabileceğini düşünüyorum ben.Yani 22-23 yaşında potansiyelli bi oyuncu alsalarkariyer rekoru 13 gol olan Almeida kadar performans verir zaten.O konuda Önder Özen'e güveniyorum.Gökhan konusunda sonuna kadar haklı.Olcan ile falan olmaz gidip Gökhan'ı alacaksın.Yinede bu 6-7 oyuncunun yerine 4-5 oyuncu ile kalite artırma şansın var hatta şans değil çok büyük ihtimal.11-12 milyon euro iyi kullanılsın yeterki.

    Araç olma olayını hiç anlamamış zaten.Bi oyuncuya teklif yapabilirsiniz.Ama başka takımda gelip sizden fazla teklif yaparsa oraya gider bunda yanlış olan ne ? Ama Caner'in ilk önceliği Fb bunu herkes biliyor.Fb ile görüşmeleri sırasında teklif yaparsan bildiğin araç olursun.Caner 2 verdiler 2.2 verin imzalayayım der sizi kullanır.Fb 2.1 milyon euro fazla vermiş Diego'ya bizden aracı olmak kısmını anlayamadım Güntekin Onay'ın da aklı karışmış olmalı

    E geçiyorsun Demba Ba madem kronik sakat neden ilgilendiniz diyorsun.Yav yıllardır spor yazarısın hiç mi transfer stratejisi duymadın be adam.Ne desin yalvarıyoruz Demba Ba bizi seçsin mi desin.İlk alternatifimiz değil ona mecbur değliz imajı yaratıp maaşını düşürmeye çalışıyor işte.Bu kadar mı zor bunu anlamak ? Ha gider Demba Ba ile anlaşır ama sakat diye almadık der o zaman çuvallamış olur kabul.

    Bakıyorsun Bilic olayına 2. yarı daha az puan almış diyor.Puan herşey mi yav ? Mustafa Denizli 71 puanla şampiyon yaptı Ertuğrul Sağlam 73 puanla üçüncü.Ligin o anki durumuna göre puan olayı değişiklik gösterir.İlk yarı Gs,Bjk,Sivas,Kasımpaşa kafa kafayaydı ikinci yarı Gs ve Bjk koptu mesela.Ha demiyorumki bu başarı.Ama statsız bi sezonda 2.lik mücadelesinde son haftaya kadar kalması başarılı olabileceğini gösterdi.Winner hoca dedi orada yanlışı var henüz winner değil.

    ”FERRARI, F.Bahçe maçında bilerek kırmızı kart gördü” diyor Sayın Başkan. Yani dolaylı yoldan şike ile itham ediyor. Lakin burada işin ucu dostça ilişkiler kurduğu F.Bahçe'ye dokunuyor.
    Hayatımda duyduğum en saçma eleştiri.Zaten Ferrari şike yaptı demedi ülkesine dönmek için bilerek kırmızı gördüğünü düşünüyorum dedi.Ucu nasıl Fb'ye dokunuyor ? Ayrıca dokunsa ne olur ?

    Basketbolda başarılıyız demedi.Fena bi sezon geçirmedik dedi ki haksız mı ya Allah aşkına haksız mı ? 20küsür milyon bütçeli takımlarla mücadele ediyorsun 2.5 milyon dolarlık takımla.Kolay mı ? Tabiki başarılı değiliz Beşiktaş için çeyrek final başarılı olmamalı ama bütçenin de önemi çok büyük.Bi' yandan basketbol takımına 12bin kişilik salon için uğraşılıyor üstelik salonun yeri ve şekli itibariyle inanılmaz olacak.Stat bitmeden transfer bütçemiz bile 10-11 m$ basketbol takımına o kadar para nasıl aktarılacak bi'de ?


    Güntekin dostu Rüzgar Sağnak'ın çok etkisinde kalmış.




  • güntekin sırf yönetimi eleştirmek için kendiyle çelişmiş... sene içinde pek çok kez eleştirdiği dany, escude, almeida hatta fernandes gibi oyunculara şimdi ne oldu da güç kaybı diyo anlamadım... ayrıyetten "para yok" dan anlamayan taraftar kitlesi beni delirtmeye başladı... bi söz vardır;

    "ne mıçtın ki elime ne süreyim yüzüne ?"
  • Bazı konularda haklı,bazılarında haksız.

    Mesela bende çok sıkıldım artık bahanelerden.İlk 2 sene feda,stad diyerek geçti.Kimse bir şey demedi.Ama bu senede şampiyon olamazsak iyice geri düşeceğiz rekabette.Bu sene mazerete yer yok.Şampiyon olamazsak başarısız bir sezon olacak.Burası spor kulübü ve taraftarda başarı bekliyor.

    Şampiyonluk çok gerekli diyoruz ama bütçe 11 m.Transferler yapılana kadar bir şey demek istemiyorum ama bu bütçe ile rekabet edebilmemiz çok zor.

    Basketbol da durum facia.Başarılı falan değiliz.GS-FB final oynuyor.Efes,Banvit,Karşıyaka hatta Doğuş gibi güçlü rakipler var.Seneye play off'a bile kalamayacağız bu gidişle.
  • Bazı yerlerde haklı, bazı yerlerde haksız.

    Beşiktaş taraftarının başarı beklemesinde haklı tabiiki. Bazılarının hayal kurduğu gibi 2 büyük yok bu ligde. 3 büyük var (bize göre tek büyük var o ayrı konu). Senin 400 milyonlarda oynayan 2 büyük rakibin karşısında enayice puan kaybediyor, kazanacağın puanları tamamen zırvalıkla yitirip ikinicliği veya şampiyonluğu kaçırıyorsan laf söylemeye hakkın yok. Senin 400 milyonlara oynayna iki rakibin tüm sezon şiir gibi oynar, dozer gibi ligi süpürür o zaman çıkıp ekonomik durumdan bahsedersin. Bu takım bu sene 2. olmayı elinin tersiyle itmiştir. GS'ye armağan etmiştir.


    Teslimiyetçi zihniyet kısmında haksız Güntekin. Başkan bunu bilerke yapıyor. Zamanında da söyledim, gene söylüyorum fakir edebiyatı yaparak moral bozmamızı engellemeye çalışıyor fikrindeyim. Yani "Niye böyleyiz" demek yerine "Paramız olunca böyle olmayacağız" demeye getiriyor. Bu psikolojiyi yerleştirmeye çalışıyor. Bunu yapmakta haklı. ÇÜNKÜ PARA YOK. Bu yüzden bir imkansızlıkta parasızlık bahanesini öne sürebilir. Olaki bir başarıda ise mucize gerçekleşmiş durumda inanılmazı başardı gibi gözükebilir. Özetle bir nevi psikolojik kumar bu.


    Ayrılanlar konusunda hak vermiyorum. Bir futbolcu Beşiktaş gibi profesyonel bir klüpte oynuyorsa profesyonel olacak kardeşim. İş güç sahibi adamız bizde, sabah işe gideceğiz diye ona göre yatıyoruz. İş bitmediyse yetiştirmek için organizasyon yapıyoruz. Araştırma yapıyoruz. Kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Bu adamların aldığı parayı belki 10 senede, belki 20 senede belki hiçbir zaman alamayıp üstüne 35'ten sonra oh ne ala memleket demekten ziyade emeklililkte bile çalışacağız. Eşine, çocuğuna zaman ayıramıyor insanlar.

    Bu yüzden bana kimse burada masal okumasın. Almeida, Fernandes, Dany, Escude. O formayı zerre hak etmiyorlar. Birde Utanmadan bunlardan bazıları para artırımı isteyip beğenmiyor. Defolup gidebilirler. Gökhan Töre'ye gelelim. Kendini çok ama çok geliştirmesi 40 fırın ekmek yemesi lazım. Ben olsam vurulduğu zaman bile ceza için oynatmazdım. Dua etsin oynatmışlar. Böyle saygısızlık, seviyesizlik yapamaz kareşim bir futbolcu. Öyle bir dünya yok. Motta'nın disiplin ve sertlik harici bana göre problemi yok. Yorum yapmıyorum sevdim ben. Birde ayıptır söylemesi Veli gibi (ki sene başında çöp diyordum) bir adamın ne kadar aldığı malum. Utanmadan Gökhanın o parayı istemesi ve başkanın vermemesi size göre suçsa, gidin başkanı eleştirmek yerine kendinizi ve TFF'yi eleştirin.

    Diego konusunda tamamen saçmalamış Güntekin. Beklemediğim birşey yazmış. Ne yani şimdi biz Ronaldo'ya teklif yapsak ve 10m EU versek Madrid 30 verse oraya gidecek tabiiki. 3. lig topçusu değil Diego sonuçta. 50 yerden teklif alacak. NTV'de de dedi. Bende biliyorum transfer yapmayı. Para yok diyor adam. Bekara karı boşamak kolaydır. Anneniz babanızla birlikte yaşıyorsanız gidip bir sorun bakalım, geliriniz olmadan cebinizdekinden fazlasını harcarsanız ne olur? Ya da aileniz ayda 5k TL kazanıp aylık 4k Kredi ödeyip nasıl geçinir. Bir sorun.Footbal Manager oynamıyor insanlar burada.

    Eneramo, Sezer, Dany, Toraman'ın affedilmesi. Sivok'a vazgeçilmezm uamelesi yapılması, süzen. tamamen hatadır ona birşey diyemem.

    Demba ba konosunda da başkan gaz almak için öyle söyledi. Bana göre alınamama ihtimali var bu yüzden "Biz zaten çokta bayılmıyoruz kendisine YEaaaa!" triplerinde açıklama yaptı. Öbür türlü, "çok iyi oyuncu", "bizde isteriz". "Gol sorunun çözer","temaslar devam ediyor" dese , peşine transfer yatsam. Ortalık ayağa kalkar. Ben Demba Ba falan anlamam. Forumda bu kadar kişi adam iyi diyorsa iyidir diyorum bende istiyorum. İnşallah alınır. Demba Ba y erine çöp birini alırlarsa veya Almeida tek forvet son senelerdeki kanser sürecekse artık bilemiyorum Fikret Orman bir daha çıkıp hayırlanmasın TV'de mümkünse.

    FB maçındaki bilerek kart gördü lafından nasıl şike çıkardı ben zaten şok içerisindeyim. Basketbol'u da NTV'de açıkladı, spomnsordan kontrat tipine kadar, sanırım anlamamış. Bir daha izlesin. Ha başkanın söylediklerinda yanlış varsa ayrı konu tabi birşey diyemem.

    Başarılıyız kısmında haklı. Başarılı falan dğeiliz bu sene. Geçen sene başarılıydık diye saklanılabilir bahaneler arkasına. Yok Feda, yok parasızlık vs vs. Sen tutupta o forma şampiyonluğa oynar dedikten sonra sportif başarı için hatalı hamleler yaparsan. TV TV dolaşıp fakir edebiyatı yaparsan millette böyle eleştirir. Sıkıntılı dönemler tabiiki. Herkes geçer bu dönemlerden, önemli olan nasıl atlattığımız.




  • fikret orman gibi düzgün bir insan zor bulunur ve kıymeti bilinmeli.
    ancak genel taraftar profili yok enkaz mı devralmış yok stadı hangi mücadelelerle hangi şartlarda yaparmış, takım nerelerde oynamış, yarın şu ödeme varmış, zamanında alınan çöplerin tazminatı bile halen ödenirmiş gibi detaylarla ilgilenmez. bunlar onlar için işin hikaye kısımıdır. onlara takım hep şampiyon olacak onlar da eyyoooo hep halay çekecek.
  • Güntekin bazı yerlerde sırf eleştirmek için eleştirmiş fakat genel olarak beğendim.

    Fikret Orman çok zor bir dönemde geldi kabul. Bir yandan stad yapımı bir yandan borçlar cidden elini kolunu bağladı. Ama bu kadar da vizyon küçültülmez.

    Bu takımın sağ beki yok. Adam şart
    Solda kimin oynayacağı meçhul. Motta'nın bonservisi alınacak mı, o da bilinmiyor.
    Kanatlara adam lazım. (Ligin ikinci yarısında sahada yürüyen Olcay, şans bulamayan Kerim ile sezon bitmez)
    Forvete iş bitirecek adam lazım.
    Orta sahaya oyunu çift yönlü oynayabilecek adam lazım.

    Bunların hepsini 10-11 m euro'ya halledebilecek miyiz? Büyük bir soru işareti?

    Sen koskoca Beşiktaş Kulübü Başkanısın. Televizyona çıkıp Fener bizden daha fazla para verdi, alamadık. Zaten o futbolcu kronik sakat dersen gülerler adama. Daha geçen sezon kadronda yer alan bir futbolcu için o kadar da faydalı olmadı, 3-4 gol mü ne attı diyemezsin. Bırak biraz ağırlığın olsun. Git başkan illa bize şunu al bunu al demiyoruz. Fakat madem alamayacaksın niye millete sakız yapıyorsun, senin yöneticilerinin niye ağzı durmuyor?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

    Ee şimdi anlamadığım üç kısım

    1- Almeida Escude Dany Jones zaten gitmesini istediğimiz elemanlar mıydı? Evet İstemediğimiz kimlerdi Fernandes ve Töre sıkıntı neredeydi ikisininde önerilen paralara sıcak bakmaması. Başkan güzelbirşey soyledi sırf mennun edeceğiz diye gereğinden para verilmesinin amacı nedir.

    2- Diego ilk talip bizdik. Diego gibi adamalrın talipleri 1 den fazla olur. Burada amaç araç değil. Pazarlık safhasıdır. Baktılar olmuyor. Zaten bıraktılar.Töre'de ise durum tamamen farklı. Manajeri bak bize 2m verebilecekler var diye 900bin'lik maaşını 2.2m etmek istiyor. Kusura bakmasın güle güle. Caner'de de aynı şekilde olacakmış belli. Bizimkiler yanaşmamış.

    3- Demba ba 'ya söylenen laf halen daha boş boşuna eşeleniyor. Anlaşıldı ki alınmayacak ve F.Orman ortamın soğuması için söyledi. Ayrıca F.Orman Demba Ba ile ilgilendik diye bir laf söylemedi. Bunu sizin medya şişirdi.

    4- Ferrari'nin o maç bilerek kart yediğini bilmeyen duymayan kalmadı. Hayır şike değil. Kendisi gitmek istedi ve gidebileceği en güzel yolu buldu. Burada kimse kimseyi şike ile itham etmiyor. Sadece Ferrari'nin kişiliğine yakınıyor

    5- Sezer ve Toraman kesinlikle gönderilmeli. İstemiyorum ikisini de takımda. Zaten Toraman'ı Rize istiyordu sanırım. Sezer'i Mersin. Verelim ikisini de gönderelim.

    6-Kerim'e laf söylemekten vazgeçmedin. Aynı şekilde ilk geldiği zaman Olcay'a yaptıklarını şimdi Kerim'e yapıyorsun. Kerim'de elbet yüzünü kızartacak.

    7-Transfer yapmak kolay iş derken ne demek istediğini anlamamışsın konuşuyorsun. F.Orman " transfer yapmak kolay iş 2.5 yerine verirsin 3.5m attırırsın imzayı ama asıl bundan sonrası zordur nasıl ödenir düşüncesi bizim takımlarda yok. bu yüzden bu durumlardayız" derken bu lafın yanlış olduğunu düşünen varsa bu takımdan uzak dursun çünkü şimdiye kadar ne çektiysek bu anlayıştan çektik.

    Kardeşim Ronaldinho bizi oyuncak etmedi mi.Fiyat artırmadı mı ARAÇ olmadık mı soruma cevap vermeni rica ediyorum.asıl kronik sakat almeida olduğu halde onla sözleşme yenilenmeye çalışılmadı mı.Fikret ormanı ben de severim ama tanrı gibi davranmayın adama artık yeter!!ben yıldız topçu falan istemiyorum Atiba gibi Franco gibi transferlere razıyım.Ama umut dağıtmalarından yoruldum.iş bitiricilik 0 sa eğer,yani 2.5 yerine 3.5 vermezsen gelmeyecek oyuncuyla ilgilenmeyeceksin.Gelmediği zamanda 1.tercihimiz değildi kronik sakattı falan demeyeceksin.Nene lodeiro adebayor Ronaldinho hepsinde aynısı oldu.Ben istemedim bu oyuncuları ama beklenti yarattılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jaguarr1903


    quote:

    Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

    Ee şimdi anlamadığım üç kısım

    1- Almeida Escude Dany Jones zaten gitmesini istediğimiz elemanlar mıydı? Evet İstemediğimiz kimlerdi Fernandes ve Töre sıkıntı neredeydi ikisininde önerilen paralara sıcak bakmaması. Başkan güzelbirşey soyledi sırf mennun edeceğiz diye gereğinden para verilmesinin amacı nedir.

    2- Diego ilk talip bizdik. Diego gibi adamalrın talipleri 1 den fazla olur. Burada amaç araç değil. Pazarlık safhasıdır. Baktılar olmuyor. Zaten bıraktılar.Töre'de ise durum tamamen farklı. Manajeri bak bize 2m verebilecekler var diye 900bin'lik maaşını 2.2m etmek istiyor. Kusura bakmasın güle güle. Caner'de de aynı şekilde olacakmış belli. Bizimkiler yanaşmamış.

    3- Demba ba 'ya söylenen laf halen daha boş boşuna eşeleniyor. Anlaşıldı ki alınmayacak ve F.Orman ortamın soğuması için söyledi. Ayrıca F.Orman Demba Ba ile ilgilendik diye bir laf söylemedi. Bunu sizin medya şişirdi.

    4- Ferrari'nin o maç bilerek kart yediğini bilmeyen duymayan kalmadı. Hayır şike değil. Kendisi gitmek istedi ve gidebileceği en güzel yolu buldu. Burada kimse kimseyi şike ile itham etmiyor. Sadece Ferrari'nin kişiliğine yakınıyor

    5- Sezer ve Toraman kesinlikle gönderilmeli. İstemiyorum ikisini de takımda. Zaten Toraman'ı Rize istiyordu sanırım. Sezer'i Mersin. Verelim ikisini de gönderelim.

    6-Kerim'e laf söylemekten vazgeçmedin. Aynı şekilde ilk geldiği zaman Olcay'a yaptıklarını şimdi Kerim'e yapıyorsun. Kerim'de elbet yüzünü kızartacak.

    7-Transfer yapmak kolay iş derken ne demek istediğini anlamamışsın konuşuyorsun. F.Orman " transfer yapmak kolay iş 2.5 yerine verirsin 3.5m attırırsın imzayı ama asıl bundan sonrası zordur nasıl ödenir düşüncesi bizim takımlarda yok. bu yüzden bu durumlardayız" derken bu lafın yanlış olduğunu düşünen varsa bu takımdan uzak dursun çünkü şimdiye kadar ne çektiysek bu anlayıştan çektik.

    Kardeşim Ronaldinho bizi oyuncak etmedi mi.Fiyat artırmadı mı ARAÇ olmadık mı soruma cevap vermeni rica ediyorum.asıl kronik sakat almeida olduğu halde onla sözleşme yenilenmeye çalışılmadı mı.Fikret ormanı ben de severim ama tanrı gibi davranmayın adama artık yeter!!ben yıldız topçu falan istemiyorum Atiba gibi Franco gibi transferlere razıyım.Ama umut dağıtmalarından yoruldum.iş bitiricilik 0 sa eğer,yani 2.5 yerine 3.5 vermezsen gelmeyecek oyuncuyla ilgilenmeyeceksin.Gelmediği zamanda 1.tercihimiz değildi kronik sakattı falan demeyeceksin.Nene lodeiro adebayor Ronaldinho hepsinde aynısı oldu.Ben istemedim bu oyuncuları ama beklenti yarattılar.

    R10'da olan süreci birlikte görmedik mi? Assis buraya geldi 10 gün kaldı hergün pazarlıklar yapıldı anlaşılırsa imzayı atacam ddi mi demedi mi kendisi. Eğer adamda karakter yoksa sorun Beşiktaşın sorunu mu oluyor anlayamadım sizi cidden.

    Başkan taraftar Franco gibi oyunculara takımı küçültüyorlar yeaaa dediği için yıldız getirmek istiyor. Yoksa kimse razı değil yıldıza zaten.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: chairman of the board

    fikret orman gibi düzgün bir insan zor bulunur ve kıymeti bilinmeli.
    ancak genel taraftar profili yok enkaz mı devralmış yok stadı hangi mücadelelerle hangi şartlarda yaparmış, takım nerelerde oynamış, yarın şu ödeme varmış, zamanında alınan çöplerin tazminatı bile halen ödenirmiş gibi detaylarla ilgilenmez. bunlar onlar için işin hikaye kısımıdır. onlara takım hep şampiyon olacak onlar da eyyoooo hep halay çekecek.

    +1903

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes başkanı eleştiriyor ama kimse çözüm bulmuyor yok maddi açıdan gs ve fb den geriymişiz stat yapsak dahi çok geride olacakmışız ne yapmamız gerekiyor söyleyin o zaman kulübün hisseleri ile gidip idda falan oynayıp parayı mı katlayacağız.
  • yakışmamış güntekin' e o da herkesleşmiş.
    Lafa gelince herkes konuşuyor, birde hep aynı kalıplar beşiktaş küçüklüğü kabul etmez, tarzında söylemler falan. İçi boş muhabbetler yani tam medyanın isteyeceği türde yazılar
  • selam güntekıncım seni severim ama neden %100 futbolda fıkret ormanın yuzune soylemedın .
  • Güntekin Onay adamın dibisin ya buradakiler yine sallıyor ona yönetim lehine konuşsaydı işte bu helal Güntekin diyeceklerdi hahahahaha
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.