Şimdi Ara

BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE | 2 Kasım Pazar 19:00 (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
3
Favori
17.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fenerbahçeliyim ama Volkan'ı hiç sevmem. Fakat ettiği küfür yüzünden de yok terbiyesiz falan saçma sapan mesajlar gördüm. Arkadaşım o adamların o an yaşadığı stresi sinir harbini sen yaşasan sen de küfredersin. Küfretmeyen futbolcu yoktur arkadaş net! O stresi o sinir harbini o atmosferi kim yaşasa küfür eder. Sanki hiç küfür duymamış gibi bazı insanların bu denli tepki göstermelerine anlam veremiyorum. Bütün stadın küfür ettiğini duymadınız herhalde? Stadın ettiği küfüre takılmayıp Volkan'ın ettiği küfüre mi takılıyorsunuz? Gerçekten komik oluyorsunuz.
  • e-Militarist E kullanıcısına yanıt
    Biz, 14 yıl önce sportif anlamda en büyük başarısını kazandıran kulübe yıllar sonra davranışları ile ettiği terbiyesizliklerle kitabı yazılacak olan Emre Belözoğlu'nda teselli aramayız arkadaşım.
  • yatırdı yine herkesi beşiktaş helal olsun satılık maç
  • https://vine.co/v/OOTJpUYVnMx

    bu pozisyonda hakem faul verdi herkesin malumu demba ba da kös kös kafası önünde geri koştu gitti. O da farkında yaptığının
    ama nedense bi dezenformasyon var medyada hoşuna gidiyor insanların.
  • Kayıp çağ gizli nesne oyununu indirerek bir çok kayıp olan nesneleri gün ışığına çıkar.Tek yapmanız gereken App Store`den indirmek.Güzel vakit geçireceğinizden eminim:)
  • "melo tipindeki oyuncuların dünya futbolunda yeri yok ve Türkiye'den başka yerde oynatmazlar kapıdan içeri dahi almazlar"

    bunun cevabı.
  • Emre neysede Volkan ve Meireles ne yaptı ?
  • Ya bırak yemişim okeyini
  • yazık oldu kartala be :(
  • Oynanan her derbi Türk futbol tarihine utanç maçları olarak geçmeye devam ediyor. İnsan ailesiyle , arkadaşlarıyla , çocuğuyla düzgünce maç seyredemez mi ? Seyredemiyor işte.Derbilerde olmuyor. Heyecan desen hiç olmuyor , hakem hataları vs olmasa pozisyon olmadan maç bitecek. İyiki digiturkü sezon başında iptal etmişim.
  • Fenerbahçemiz 0-2 son galibetiyle tahta oturdu, birde futbolcularımız biraz daha efendi ve relax olsa ne iyi olurdu
  • gerçekten bu ülkede futbol ve spor bu kadar .

    Biz anlatamiyoruz kimseye derdimizi her sene aynı şeyler . yani anlatamadığımız o sarı-kırmızı yada sarı-lacivert forma olmadıktan sonra hepsi boş . Hakemleri pozisyonları tartışmayı bırakamıyoruz arkadaş önemsiz şeyleri geçelimde, maçın güzelliğine gölge düşürüyorlar futbola, spora saygısı olmayan sporu sadece ticaret olarak görenler .

    Bırakın şurada bunları tartışmayı artık türkiyede futbolun ne olduğunun herkes biliyor . Sen yüzyıldır futbolla yatıp kalkacaksın futbol tarihinde ki en büyük başarın 1 kere uefa kupasını kazanmak olacak . 3 . sınıf ülkenin spora bakışını görebiliyoruz ...


    Not : hayatımda ( kusura bakmayın ama ) bu kadar gerizekalı bir yorum görmedim " birazcık sosyoloji kitapları okuyun " . bunu derken neyin kafasını yaşadı arkadaş acaba




  • ya bırakın ayağımız takılsa " ... koyayım düşüyordum haha " diyen milletiz biz.Her 2 lafımızdan biri küfür... Çıkıpdaa "yooo kufur ediyoooloorrr" diye bahane aramayın. Sakatlamaya yönelik hareketler tekme yumruk kafa vs yapan olursa tamam ona bizde hertürlü karsıyız.Ama adam sahada "f**ck off" demiş yok ittir git demiş cocukmusunuz yahu ...
  • Beşiktaş-Fenerbahçe tipik bir anadolu takımları maçı olsa yani rahatça top oynayabilecek psikolojik rahatlığa sahip oyuncular olsa temiz bir stadda yapılsa maç beşiktaş feneri 60 dan sonra bitirmeye başlardı sakin tansiyonlu bir maç olsa.Tansiyonu yüksek maçlarda tecrübe konuşur her zaman bu maçtada fenerin yaş ortalaması ve tecrübesi yüksek gerilim karşısında ezilen beşiktaşın genç oyuncuları karşısında çok işlerine yaradı.Sezon boyunca gerilim olursa beşiktaş yarıştan kopması çok doğal olur.Bu tecrübesiz kadroyla fener ortalığı gerdiği sürece ligi bırakmaz normal şartlarda beşiktaşın futbolu fener dahil bu ligdeki takımların 2 gömlek üstünde.Avrupa liginde rahat oynadıkları maçlarda daha açık görülüyo nasıl oynadıkları.
  • Devian kullanıcısına yanıt
    Aynı MHK'nın Hakemi geçen hafta o küfürden dolayı Beşiktaşı 10 kişi bıraktı, bunu unutma yorum yaparken...
  • aynı saniye içinde beşiktaşın 2 tane penaltısı güme gitmiş.
  • fener salladı .d
  • Söylenecek çok şey var fakat çok uzatmayada gerek yok. Hakem hatalarını vs geçtim takımda iyi değildi zaten. Asıl söylemek istediğim Emre gibi karaktersiz bi insanı bile savunabiliyor olunması. Hayatımda gördüğüm bildiğim en çirkef, karaktersiz bi futbolcu Fenerbahçe ve milli takımda kaptanlık yapabiliyor helal olsun. Sadece bu maçtaki olan şeylerle alakalıda değil bu şahıs her maçta aynı şeyleri yapıyor ve birşey denmesini geçtim destekleyenler var. Sonra fenerlinin biri çıkar Melo şöyle böyle der (Emre kadar kimse olamaz).

    Birde Bilic'in açıklamaları var tabi. Fanatik olmayan her insan Bilic'in malum şahıstan daha samimi ve doğruları söyleyen biri olduğunu az çok düşünür. Karaktersizliğini burda da gösteren Emre sonra tv de sahada sovmenlik yapar.

    Son olarak hakem duymadı falan filan muhabbetti var. Geçen maçta da Gökhan'ın atılma sebebi Bülent Korkmaz'dır yan hakemin veya orta hakemin duyması filan değil.

    Her sene olan şeyler bir her sene yenilen haklar önü kesilmeye çalışılan takım... Kirli oyununuza Süleyman Seba'yı alet etmeyin bare. Şampiyonluklar sizin olsun Seba'nın adını kirletmeyin




  • egeboys0 E kullanıcısına yanıt
    Hatayı maçtan önce heren başkanda ara demişsin. Bunu herkes söyleyebilirdi bir fenerli söyleyemez. Aziz Yıldırım kadar hakemleri baskı altına alan bir başkan daha gelmemiştir emin ol
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sefacatal

    maçın yorumu

    bence Fenerbahçe haketti. Bjk nin doğru dürüst atağı yoktu.
    Kırmızı doğru karar
    Demba ba nın pozisyonu penaltı.
    Emre artık bırakmalı çok antipatiklik yaratıyor.

    Not: Oğuzhanda Emre yolunda gidiyor dikkatli olsun..

    +1
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.