Şimdi Ara

🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı (2603. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56.345
Cevap
156
Favori
1.310.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26012602260326042605
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşımlar fantastik..Bir katkı da benden gelsin..Pamuk prenses kulübede olmak şartı ile 7 cüceler de olabilir..Birinin tükendiği yerde ,bayrağı diğeri devralır..Maliyetleri de az ve Santos dan iyi iş yapacakları kesin 🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı 

  • Arabistan'da başaltı takımlarda aradığını bulamayıp kaçmak isteyenler olabilir. Gallardo, Bilic gibi...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hazıd Gedson yokken Musrati Ox Muçi iyi olabilirdi ama tabii ki illa bir şey olacak Musrati de yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roma'nın forveti bir metreden boş kaleye kafayla gol atamadı yahu!😄

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çöpson’a eyüpspor, rusya ve s.arabistandan ilgi varmış

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyi haliyle ox 8, muçi 10. ön liberoyu ben hala bulamadım topu kesecek adam yok, basit tempo üzeri oyunlarda musrati iptal. Bir ihtimal liberolardan birini denerdim. Topu kapmak önemli, ne kadar sürede kaptigin daha da önemli.

    Yada 6 Bahtiyar, Rashica ve muçi'yi iki on numara gibi oynatirdim. rashica seri adam oraları çok karistiriyor, kanat oynayınca çizgiye gelmeden tıkanıyor zaten. Tabi maç özelinde değil, bu oluşumdan birşey çıkarmak amaç zira oyuncularımız çok standart adamlar. Ekstra iş yapacak adam yok gibi.

    Gedson kanat oynar bek olmaz ondan. Bek olmak için pas yuzdenin yüksek olması lazım. Çok top kaptırıp ezer orda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 3 Mayıs 2024; 0:20:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gedson musrati Çine Diego Costa Beşiktaşa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al-Musrati, Amartey, Gedson, Demir Ege, Tayfur ve Bakhtiyor yoksa mecburen stoperlerden biri geçer oraya. Necip, Talha veya Worrall...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu Gedson'u sağ bekte bir kere denemeden göndereceğiz herhalde. Belki adam kendini orada bulacak ama denemeye korkuyorlar. Altyapıdan bek olarak çıkmış zaten.


    Bir adamı farklı bölgeye yazsa acile alacaklar herhalde.

  • Bu gedson’a hala olumlu bakanlar benim sinirlerimi bozmaya başladı, 3 sezondur banko oynayan, 3 sezonluk hezimet dalgasının yapıtaşlarından biri olan bu herifin hala futbolcu olduğuna inanan insanlar görmek beşiktaş adına geleceğe daha umutsuz bakmama neden oluyor, ne var bu vasıfsız herifte bizim göremediğimiz allah aşkına biri beri gelsin anlatsın. bazen insanlar ak’a kara demeyi seçiyor, enteresan.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • frkndgnr kullanıcısına yanıt

    Kral, adam 2 sezondur oynuyor. Ayrıca geçen sezonun en iyilerindendi o kötü takımda. Lazio'ya falan satıyorduk 30 milyona güya. Bana kalırsa bal yapmayan arı. Vazgeçilmez biri değil.

  • Ne yazık ki Gedson’dan en ufak kar edeceğimizi düşünmüyorum. Futbol sadece koşu oyunu olsaydı o zaman güzel paraya giderdi. Beşiktaş her zaman göbekten gittiğinde tehlikeli olmuş bir takımdır. Ghezzal Rosier ikilisi bir istisnaydı ama şimdi hem o ikili yok hem ileri uçta biri yok.


    Gedson’un olduğu hiçbir orta saha rakibi domine edemez. Topu kazanıyor ee sonra? Sonrası sıfır. 1 tane akıllı pas yok, 1 tane kilit pas yok, ceza sahası önüne gidiyor bir de inatla. Şut olsa diyeceğim ki tamam git vur. O da yok. İnadına inadına gidiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gedson konusunda beklentiler de önemli.


    gedson kilit paslar atacak, akıllı oynayacak adam değil. gedson'un rolünü yanında oynayan diğer orta sahalara göre limitlemek lazım. gedson'u hücumda son pası atacak ya da şutla hücum bitirecek rolü vermemek lazım. zaman zaman baskıyı kıran dripplingleri çok etkili. top kapma zaten onun alanı.


    oyunculardan vazgeçmek ve kaybetmek kolay ama kazanmak zor. serdar topraktepe gedson'un bu meziyetlerini parlatacak kişi değil. zaten gelen teknik direktör de bu dokunuşları gelir gelmez tespit edip de yapabilirse takımın oyunu bir nebze de olsa yükselir. (hainlerin takımı terk ettiği senaryoda tabii ki)


    gedson'a beklediğimizden yüksek teklif gelirse satılabilir ancak diğer senaryoda beklemeliyiz, ben işe yarayacağını düşünüyorum. takımın üstündeki hava, içerideki hainler ve taraftarın aklını kaybetmiş gibi olan baskısı neticesinde şu an kimse gerçek katkısını veremez.





  • Vince15Carter kullanıcısına yanıt

    Şenol hoca geçen sezon mezzala oynattı verim aldı ama o zaman bile tek görevi ortalığı karıştırmak oldu. 1 tane ara pas yok, şut yok. Yaşı da küçük değil sonuçta antrenman ile çözülecek maç tecrübesi ile çözülecek seviyeyi geçti. Bu adam iyi altyapıdan çıktı Tottenham gördü. Yani Semih gibi yeni yeni A takımıyla oynayan biri değil.


    Anadolu kulübü olsak tamam ama Beşiktaş’ın orta sahası koşmak, asist yapmak, göbekten rakibi delmek zorunda. Gerektiği zaman golünü de atacsk. Yoksa mücadeleci tamam her zaman ayakta kalıyor helal olsun yazmışımdır kaç kere ama sonrası yok ve bu iş kabak tadı vermeye başladı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sportif direktörlük için Devin Özek'e resmi teklif yapmışız. İki gün süre istemiş. (TRT Spor)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Camia olarak aynen bu şekiliz

    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

    sorunlar olduğuna kesinlikle katılıyorum. ondan daha iyi 8 bulunursa da hemen alınsın. gedson'u da beklenilen teklifler gelirse hemen satsınlar. ben sadece gedson'un iyi bir teknik adamla, iyi bir kadroda bulunması gerektiğini düşünüyorum. bu sezonki kadroda takımı satanlar hariç kimseyi eleştirmem ben. gedson için de sahip olduğu artıları ve düşündürdüğü artıları bence bir şansı hak ediyor.


    hali hazırda ondan daha iyi 8 yok. transfer döneminde de düzeltmen gereken koca bir takım var. bence öncelik gedson olmamalı. net 2 stoper, net 1 bek, net 2 forvet ihtiyacı var bu takımın. bunlardan daha önemlisi göndermesi gereken çok adam var. rebic baba tahliye baba'cı taraftarların gazını almak için yapılan transferler yüzünden takım küf bağladı, çürüdü. en azından bu tarz transferi durduran bir yönetim var şu an.

  • Vince15Carter kullanıcısına yanıt

    Ben de sana katılıyorum :) İyi bir 8 bulunursa gerçekten çift yönlü olan Gedson bence yedekte kalmalı sonuçta Beşiktaş sakat vermesiyle ünlü. 50 orta sahamız olsa 48 tanesi sakatlanır ön libero Necip yazılır.


    Gedson skor tutmada önde olduğumuz maçlarda orta saha tutmada çok işe yarar. Güzel bir teklif gelirse de vedalaşılmalı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ne salakça bir takım yönetimi var. 6 milyon isteyen teknik direktörün peşinden gidiyorlar. Hayırdır ya bizde 100 milyon transfer bütçesi mi var? Paran yok birşeyin yok gidip teknik direktöre o kadar para vereceksin.


    Tanesi 10 milyondan 2 oyuncu itelemişler hala kazık yemek istiyoruz. Avrupa geliri yok, kadro çöp, borçlar kol gibi olmuş bu takım öyle bir batacak ki kimse toplayamaz.

  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Beşiktaş batmaz rahat ol. Ama Teknik Direktör konusunda konuştuğuna katılıyorum Flick ve Conte Şenol ve Sergen'e benzemez necip'e verdiğin parayı da teklif edemezsin. paran yoksa görüşme yapılmayacaktı bu işler böyle yürüyor kaldı ki Flick'in az bile istediğini düşünüyorum ben.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 3 Mayıs 2024; 14:4:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 26012602260326042605
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.