Şimdi Ara

🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] (2601. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bidarxx , bidarxx Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir - 14 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.185
Cevap
196
Favori
1.272.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
23. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 25992600260126022603
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beklemeye devam etsinler. Sosyal medyaya göre kulüp yönetiyorlar. Bu kadar karar almaktan aksiyona geçmekten aciz ANÇ vardı aynı kafada devam ediyoruz. En son eline yüzüne bulaştırıp saçma sapan biriyle anlaşacaklar.


    Ali Koç da aynı şekil kongrede ağzından kaçırdı diye İsmail Kartal getirdi bizimki de o misal işte. 20 tane teknik direktörle görüşüyormuş sanki iyi bir şey gibi anlatıyor.

  • Ben şunu anlamıyorum. Şimdi farz edin sizin bir iş yeriniz ya da şirketiniz var ve buraya önemli bir pozisyon için kalifiyeli personel bakıyorsunuz. Gidip ilk gelen iki üç kişi arasından mı bu kişileri seçersiniz yoksa mümkün olduğunca fazla kişiyle görüşüp aralarından en iyisini mi almak istersiniz? Yani ne bekliyorsunuz arkadaşlar? Yönetim ya da başkan iki üç hocaya takılı kalıp, bu dar kafa ve vizyonla mı hoca getirsin?

    Mantıklı olan şey şu Allah'ın belası sezon bitene kadar olabilecek en iyi hocalarla görüşüp; teknik, taktik ve planlama olarak bize en uyumlu olan kimse ona göre karar vermektir. O kadar basit değil bu işler.
  • Şenor ismi istendiğine göre onanayı da sezon sonu geri alırız, bailey de geri isteriz. Hamına mamına burağı da özlemiştir hocası onu da getirir. Transfer falan da istemez, sezon açılışı da böyle yapıldı mı sezon tamam. Senor isteyene müstehak bu kadro, anç yönetimini ibra edenler ile hiç bir farkları yok.

  • nier kullanıcısına yanıt
    Hansi Flick isterim umarım olur Parayı ver düdüğü çal.
  • Yine girdik Yıllarımızı Çöpe Atma Riski Taşıyan o Üçgenin içine. ''Sergen-Şenol-Yabancı ise En iyisi''


    Ağzımız Aynı şeyler ile daha ne kadar yanacak, Şenol Bu saatten Sonra Max işi Torunlarını Sevmek olur. Geçti artık Kabul etmek lazım. Başarısı Kadar Başarısızlığı var bu ismin.


    Sergen Hoca için Bir kaç yıl daha geçsin Başarılı olmak istediği senede gelsin. Çünkü her zaman Tek atımlık, Aklı futbolda olmalı. Şampiyonlar Ligi Reçetesi de ortada ''0''. Son yılı ise Çöküşün Başlangıcı.


    Yabancı ise En iyisi olsun. O Gemide Kalktı Gitti, Her Gelenin Gönderildiği, Ekonomik olarak çıkmazda olan Bir kulübe En iyisi Gelmez, ''Bize Göre En iyisi Tabi''


    Her zaman diyorum, Bu Lig Başta kurmaca ama olmasaydı, Bu durumda Beşiktaş İçin en iyisi, Doğru bir planlama ile 2-3 yılını geçirmesi. Yoksa Son 4 Senedir olduğu gibi Tek Gideceğimiz Yer Çöküş!


    O bu Değil de , Türk Futbolundan bu kadar uzaklaştığım bir yıl olmamıştı, Bunun Beşiktaş İle Alakası yok. TFF, Türk Futbolunun Aldığı Hal, Penaltılar, Havandan Puanlar, verilmeyen Kartlar, Hakem Dövmeleri, Futbolcu Dövmeleri ve Garip Garip Bir ton olay. Lig Lig olmaktan çıkmış, Ciddiye Alınacak Bir Hali Kalmamış, Yıllar Sonra Fifa bize dese ki Siz Kardeşim Liginiz Şöyle böyle kurmaca, Artık Yok size Avrupa, Haklısınız Tamam Derim.





  • carelesswhisper kullanıcısına yanıt

    Aynen dediğinize katılıyorum. Millet olarak planlama, gözlemleme, sabır gibi konularda iyi değiliz. Anlık başarılarda/başarısızlıklarda pik noktadan tepkiler veriyoruz. Umarım yönetim, sosyal medyayı umursamadan, kendi planlarına göre hareket eder.

  • Hala Ş.Güneş gelsin diyen varsa diyecek birşeyim yok bizden bir halt olmaz.

    Türk alacaksan İlhan Palut'u alacaksın hücum futbolu oynatır en azından kendi sahasında 1-0 öne geçip takımı yatıran demode adamlardan gına gelmedi mi artık. Sergen Yalçın'a düzgün bir proje ve kadro vereceksin ama güvenebilir misin emin değilim o da zorda kalınca çözüm bulma konusunda yetersiz.

    Elite seviye hoca alacaksanız da Sarri reyize yalvarın sigarasına kaçakçı toptancı ayarlayın planınızı ve bütçesini koyun 1 sene de müsade edin 2. sene uçak gibi takım yapar.

  • Keşke şu doğru olsa, keza geçen yıl keşke bizde olsa demiştim🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] 


    Beşiktaş'ın Romelu Lukaku İle İlgilendiği Öne Sürüldü





  • Keşke kalmasaydı bee :)) 🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU]
  • sergen yalçın, şenol güneş istiyorum ya da istemiyorum diye fikir belirterek, hatta kavga edip kendi taraftarınızla aranızı açarak, sizi parmağının ucunda oynatan 3 kuruşluk sosyal medyacıların oyuncağı oluyorsunuz. toplasan 500 iq puanını geçemeyecek 5-6 tane adam sürekli beşiktaş taraftarıyla oynuyor.


    tamamen etkileşim için atılmış tweetler üzerinden, olmamış olaylar üzerinden kendi takım çalışanlarınızı linçliyorsunuz.


    bence yapmayın. artık durması lazım beşiktaş taraftarının. gerçeği daha kaç olay sonunda görecekler bilmiyorum.

  • Sergen ve Şenol hoca zaten tekrara gerek yok, başarısız oldukları için gittiler. Nuri Şahin'in geleceği parlak ama bizim takıma hafif gelir.


    Türk olacaksa en iyi isim şu anda İlhan Palut gibi gözüküyor bence.

  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

    Sen de mi Şenolcu çıktın🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Nerede kaldı Sergen kardeşliği..küstüm 🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] 

  • Şenol Güneş Beşiktaş'ın kendisitle görüşmeyeceğini bildiği için "bu haberleri kasıtlı olarak" bizzat kendisi servis ettiriyor ama çabası boşa o ihtiyarın devri geçti ne Sergen ne Şenol getirin Nuri Şahin yada İlhan Palut'u yabancı olmayacaksa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 2 Mayıs 2024; 12:35:58 >
  • Necip Thigo Silva Colley 3lüsü ile 3lu ye dönelim. Taş gibi savunmamız olur
  • Gerçek prensi bulana kadar bazı kurbağaları öpmen gerekebilir ..Bir Beşiktaş Atasözü

  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Sergen den devam.
  • Dünyada Şenol Güneş ve Sergen Yalçın dışında teknik direktör kalmamış gibi aynı isimleri yine duymaya başladık.

  • Eğer bu haberleri Şenol hoca bilerek kendi adamlarıyla beraber twitterda örgütlemiyorsa gerçekten kendi bile şaşırıyordur bu akıl tutulmasına. Daha 6 ay önce rezalet transferle Eylül ayında havlu attım onu bile unutmuşlar diyordur. Üstüne bir de yönetimi savundum.


    Gerçi burası Türkiye niye şaşırsın ki.

  • Başlıcam Necip muhabbetine bu adam gs maçında saçma sapan top kaptırdı kornerde gol yedik, fb maçında ofsayt olduğu için penaltımız gittik üzerine ofsaytı bozdu gol yedik kalenin dibinden topu kaleciye nişanladı.


    Bu adamın topçu filan olmadığını hangi yetkili anlayacak?

  • &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU]
    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU]duhuliye
    Hansi Flick el yaktı!
    https://www.duhuliye.com/hansi-flick-el-yakti

    Bize özel indirim mi yapacaktı adam ? İsteyeceği maaş aşağı yukarı belli..ayrıca tabi ki zengin bütçe isteyecek ,Cenk ve Necip ile mi şampiyon olacak.. Senin Avrupa durumun netleşmemişken ünlü ve yabancı hoca bakman da gereksiz...Avrupa dediğin de konferans zımbırtısı o da ancak ıkına sıkına olacak..Kimseden net cevap alamazsın bu süreçte. Herkesle görüşüp, selfie çektirip boşuna imaj yıpratıyorsunuz..Neredeyse gazete ilanı ile hoca arayacaksınız ..biraz gizli yapın bu işleri..30 kişi ile dilenci vapuru gibi tek tek dolanıp görüşürsen işin ciddiyeti iyice kayboluyor..Senin planlarına (varsa şayet) ve vadesine uygun, hedeflediğin stildeki futbolu oynatan, X,Y ..vs ülke vatandaşı, yerli, yabancı, falan filan yaşta isimleri önce ofisinde masaya yatır yönetim kurulu üyeleri ile ,sonra bunlardan bir shortlist yap ..ciddi kriter koyuyorsan 30 aday çıkması imkansız zaten..En fazla 3 yabancı, 2 yerli çıkar..Ödeyebileceğin max. bütçeyi de belirlediğinde işler kolaylaşır..Gider ,davul çalmadan usulca attırırsın imzayı

    Böyle feda, yeniden yapılanma dönemlerinde zaten anlı şanlı yabancı hoca senin eziyetini çekmez..Orta karar yabancı hoca da senin yerlilerinden en fazla bir tık ileride olur..

    Sırası ile yazıyorum ..

    1-Yabancı ise ,bizim bütçemize ,pozisyonumuza en uygun isim Edin Terzic tir..İlla yabancı deniliyorsa ,uzun vadeli kontrat ile nokta atışı olur

    2-Yerli ise tartışmasız Sergen Yalçın dır..Ona alerjisi olanlar çoksa diğer isimler Çağdaş ve İlhan hocalardır..ha bu arada Sergen hocanın da bazılarına karşı alerjisi olabilir o da ayrı konu..Diğer iki hoca da bu dönemde bizi yeniden yapılandırabilir buna inanıyorum ama TFF MHK ve başka böcüklere yeri geldiğinde ayar verebilir mi ona emin değilim..Bu da önemli bir faktör ve aslında yönetimin yapması gereken bir iş iken, bizimkiler çok gerideler bu hususta

    Not : Başkan ,Nuri Şahin ile zirve yapacak, Devin Özek ile el sıkıştı vs gibi haberlere yorumum da..''Ağam bizimle eğleniyor'' dur Hiç biri Beşiktaş ın ağırlığını çekebilecek çapta değiller..Maceradan öteye gitmez..büyük yara açılır





  • 
Sayfa: önceki 25992600260126022603
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.