Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4431. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.887
Cevap
123
Favori
3.775.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44294430443144324433
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Babel'e Flash tvden teklif varmış. 100 milyor euro civarında olduğu söyleniyor
  • Arkadaşlar bu sonuçtan ve kartlardan en çok zararı Beşiktaş gördü. Fenerbahçe yine istediğini aldı. Hem skor avantajı ile rövanşa çıkacak hem de kırmızı kart gören oyuncuları 2 maç değil 1 maç ceza alacak.
    Bizim ise takımın yarı gücünü ve tüm oyunu kurguladığımız oyuncumuzu yok yere ligde en önemli haftalarımızda en az 3 maç kaybettik, hem TR kupasında da avantajı fenere verdik. Bir sürü oyuncumuz sarı kart aldı bir de.

    Quaresma gibi 34 yaşında tecrübeli bir adamın böyle tahriklere kapılmaması gerekiyordu. Şenol Hoca seni oyunu çevir diye soktu gir de sinirlerine hakim olama kırmızı ye diye değil. Gökhan Töre inşallah acilen eski formuna kavuşur da Quaresma'dan da Lens'ten de kurtuluruz.

    Lens için söyleyeceklerim ise buraya yazamayacağım şeyler. Fenerbahçe'de oynadığı oyunun %10'unu bizde oynamadı be. Kadromuzda en çok görmek istediğim adam ne hallere düşmüş. Yandaki adama verse gol, kendisi vursa yine gol, resmen gol olmaması için elinden geleni yaptı. Aynı şeyi Trabzon maçında da yapmıştı ve geri gelen topta gol yemiştik, resmen dejavu olduk yine.

    Lens kendisine verilen fırsatları tek tek elinin tersi ile itiyor. Benim bildiğim Şenol Hoca zorda kalmadıkça bir daha Lens'i oynatmaz.




  • Arkadas atamayana atarlar, Fener in 2. golunden önce yine en az 3 net pozisyonu harcadık, hele Lens in pozisyonu ve Lens in yaptığı resmen satıştır. Orda dedim atamayana atarlar ve attılar. Fener kalemize 2 kere geldi 2 si de gol oldu.

    Ayrıca Fener ancak böyle oynayarak Beşiktaşa karşı birşeyler yapabilirdi, oyunu gererek, çirkeflik yaparak, hile hurda ile. Hepsini yaptılar maçta ve yine bizimkiler bu oyuna düşüp hırsına yenik düştüler. Maçın özeti bu...

    Ben size diyim, bizimkiler orda ki maçta sakin oynasın, oyuna düşmesin yine feneri 3 lük yapar döner...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ciganito


    quote:

    Orijinalden alıntı: Apones1903


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ciganito


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ciganito

    Maçın berabere biteceğini düşünüyorum.

    Biliyordum oranın düşmesinden belliydi ki maçlar ayarlanıyor gerçekten ayrıca arkadaşlar 90+ ve derbi penaltı verebileceğini düşünüyor musunuz? GS olsa neyse onlar alır ama bize verse skandal diye geçeceklerdi. Abi kirli oyunlar var içerden ve dışardan, Alper tam çirkef hiç sevmem zaten Volkan zaten saymaya gerek yok. Q7’de takımı yalnız bıraktı kart görerek. Ne gerek var amatör müsün arkadaşım? Üstüne gelecek ceza ligide etkileyecek. Bu futbol gerçekten izlenebilir bir şey olmaktan çıktı, seyir zevki değil dizi gibi entrikalarla dolu maçlar izliyoruz arkadaş. Beni takımın oyunu tatmin etti birkaç kişi hariç, Talisca artık yedek soyunmalı bence takım oyunu baltalıyor yedekten hem güçlü bir koz olarak girer daha iyi hamle oyuncusu zaten tam. Medel-Tolgay oturdu bence Negredo gerçekten skor olarak pek olmasa bile oyun olarak iyi katkı veriyor. Şenol hoca kendine geldi sonunda. Bakacağız yani umudum var ama bitiricilik sorununu halletmek gerek. Love ve Negredo aynı anda oynayabilir mesela bir şeyler denemek lazım. Fabri kendine gelmeli sarhoş çıkıyor herhalde maça 2 maçtır kurtarıyorlar hatasını ama 3’te patlar. Son olarak düşündüğüm kadro:



    Fabri

    Gökhan-Pepe-Vida-Adriano

    Tolgay-Medel

    Negredo

    Lens-Love-Babel



    İkinci yarı Talisca Ozi ile baskı altına alırız zaten. En mantıklı bu şu sıkıntılı haftalarda. Ah Töre olsaydı da Lens’i yazmasaydım.




    Bırakın şu tolgayı görüyoz kaç haftadır hiç bir işe yapmıyor. Bu maçında ilk yarısı nerdeyse hiç yoktu. Hafta sonu biraz iyi oynadı onun haricinde yaklaşık 1 aydır yok ortada

    Pardon elinde kim var orta saha? Gören Zidane falan var onun yerine yazıyoruz sanacak. Arkadaş Atiba bitti artık, ayrıca biz defans futbolu oynayamıyoruz, yıllardır böyle Gomez sezonunda defans çok mu sağlamdı? 1 yersek 2 atar öyle alırdık maçları. Şuan en makul orta saha kurgusu Medel-Tolgay gözüküyor. Medel-Oğuzhan çok sönük kalıyor ama Tolgay Oğuzhan'dan dirençli. Aksi olarak Tolgay-Oğuzhan-Talisca'da çıkabiliriz geçen sene şampiyon yapan kurgu buydu. Defansa Medel'i çekeriz böylece uzun oynamak yerine yerden oynarız.

    Atiba bitti bende biliyorum ama Tolgay'la da bu iş gitmiyor. En mantıklı yöntem bence Medel stoper Oğuzhan-Atiba-Talisca. Hiç olmazsa uzun top oynamaktan kurtuluruz ve top ayağımızda kalır.




  • Top oynamaya gelip 2 güzel gol attık yenileceğinizi bildiğinizden oyunu gerip cirkeflik yaptınız.Hakem tüm takdir haklarını size kullanıp 10dk uzatma vermesi sayesinde berabere kaldınız hadi gene iyisiniz.Bu maçın Kadıköy ayağıda var tekrar görüşeceğiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakan1636 kullanıcısına yanıt
    Nesi sinsiymiş biz 3 senedir başka adamı mı izledik anlamıyorum. Q7 sonunda hak ettiğini aldı.
  • Negredo yerine ben olsam daha iyi oynardık yeminle.
  • 2-2 kalmış sevinçten çıldırıyor, noldu şampiyon mu oldun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: irfan s

    Abi bu lens nedirya??? her topu kaptiryo 10kisi oynatiyo takimi. Hoca orda adrianoyu nedesin .medeli bile deneyebilir. Hocamiz falesef mental olarak yorulmus

    Kupa maçıydı..Hocanın bir şey olduğu yorulduğu yok.Adriano falan yedek olması iyiydi.Hatta maç kopsa GG de çıkacaktı eminim.
    Lens'i oynatmak gayet de doğal tercih idi.Sonuca göre oyuncu tercihlerini eleştirmeyi bırakın lütfen ya.Bu maç öncesi 100 kişiye sorsan 99 kişi Lens oynasın oynar derdi.

    Lens oynamaz hoca Q7 manevi evladı denir ,Lens oynar bu sefer başka şeyler denir..Yani anlamıyorum nedir amac ?
  • Aykut yine eyyamcılık yapıyor . Ayıp vallla. Yapanın yanına kar kaliyormus Fernando tribünlere hareket çekip 1 maç alıyorsa harbiden yapanın yanına kar kalıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diciotto -- 1 Mart 2018; 23:20:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arsenal City maçı daha güzel beyler açın izleyin gavurlar işte birde bizim lige bak el insaf yani el insaf ne deyim bir gram gelişmez bu lig türk milli takımındanda bir yol olmaz sorun suç takımda ülkede içimizde yani.
  •  [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

     [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: selates

     [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

     [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    Lens sen nasıl bir topcusun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apones1903 -- 1 Mart 2018; 23:23:20 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AltaNora

    Top oynamaya gelip 2 güzel gol attık yenileceğinizi bildiğinizden oyunu gerip cirkeflik yaptınız.Hakem tüm takdir haklarını size kullanıp 10dk uzatma vermesi sayesinde berabere kaldınız hadi gene iyisiniz.Bu maçın Kadıköy ayağıda var tekrar görüşeceğiz.

    Ee hani tişörtler nerede buna da tişört basılmayacaksa artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AltaNora

    Top oynamaya gelip 2 güzel gol attık yenileceğinizi bildiğinizden oyunu gerip cirkeflik yaptınız.Hakem tüm takdir haklarını size kullanıp 10dk uzatma vermesi sayesinde berabere kaldınız hadi gene iyisiniz.Bu maçın Kadıköy ayağıda var tekrar görüşeceğiz.

    Hafta sonu 3 yiyen bir takım için güzel egon varmış
  • Maç Lens'in yaptığı saçmalık ile kırıldı arkadaşlar. Boşuna birbirinizi yemeyin, orada atsa maç kopacak ama dönen pozisyonu yedik ve maç bu hale geldi.
  • Boşuna zaman kaybı bir maç seyrettik. İlk kırmızı karta kadar iyi kötü bir futbol müsabakası seyrediyorduk en azından, ikinci yarı halı saha maçına döndü. Hiç keyif almıyorum böyle futbol dışı faktörlerin hakim olduğu maçlardan.
  • onursal başkanımıza ve büyük beşiktaş taraftarına ana avrat küfür eden adama verdiğiniz ceza

    "[02 Mart 2018 23:19:42 tarihine dek bölüme mesaj atamaz]"

    YAZIKLAR OLSUN!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rockstar1907


    quote:

    Orijinalden alıntı: 80s RockeR


    quote:

    Orijinalden alıntı: Pitx1

    Gecen pazar hic bir sorun olmadan oynandi mac. Fener bunun uzerine deplasmanda oynamanin verdigi stresle oyunu sertlige goturdu. Saldado kac faul yapti sayamadim, Alper cok sinirliydi. Volkan sirf zaman gecirmek icin maca cikmis.

    Bunlar bir tarafa cok guzel bir gol atiyorsun daha sonra hemen golu yiyorsun. Golu yedin tamam. Lens 2 tane gene alti pasta kacirdi. Ayrica Alper kirmizi gordu. Mac sana gelmis ama Lens yapacagi en kotu seyi yapti. Bunlar yetmezmis gibi 10 kisi takimdan gol yedik. Vida orda topu biraksa pozisyon olmayabilirdi.

    Gel gelelim Q7 nin yaptigina. Arkadas sen neden gidip adama vuruyorsun. Adamlarin kafasinda bu var. Her Fener macinda bir insan atilir mi? Kesinlikle kafadan sorunlu. Her Fener maci kirmizi goruyoruz. Resmen ayni tuzaga dusuyoruz. Olmaz bu kadar.

    Simdi bizi yakan Lens ile formsuz Babel ile 3 4 mac oynayacagiz. Q7 efendi ve Lens sadece bu maci degil onunizdeki maclarida riske attilar. Lens gol kacirarak Q7 nin oyuna girmesine, Q7 de yaptigi hareketle alacagi cezayla bizi atese atti.

    Geçen pazar sorun oldu maalesef. Çok iyi oynayıp eze eze yendiğimiz için herkes unuttu. Hatırlatayım.

    Fenerbahçeli Cüneyt Çakır ve koyu fenerbahçeli yardımcısı, Fernandao' nun 79cm ofsaytını görmezden geldi ve öne geçmişlerdi... Sonra Şenol Güneş devre arasında taktik deha moduna bürünüp harika değişiklikler de yapınca ve Quaresma coşunca maçı kazandık..

    Sizi Cüneyt çakır kurtardı o gün

    İşte dediğim gibi, yıllardır iki üç fenerli dışında adam gibi objektif olabilen birisi yok. Ben Cüneyt Çakırın fenerbahçeliliği ile ilgili konu bile açtım. O maçta lehinize neler verildi neler daha hala Çakır' ın bizi koruduğunu yazıyorsun gerçekten komik oluyor... Neyse bende hata ki cevap yazıyorum. Cezan açılınca gelir buraya standart liverpool bayern kiev maçlarından başlarsın ceza da almazsın. Sizi biliyorum ben başka bir şey yazamıyorsunuz...




  • Kocaman: "Acayip bir yere gidiyoruz, Allah sonumuzu hayır etsin."
  • 
Sayfa: önceki 44294430443144324433
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.