Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4429. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
104.887
Cevap
123
Favori
3.776.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44274428442944304431
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ciganito


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ciganito

    Maçın berabere biteceğini düşünüyorum.

    Biliyordum oranın düşmesinden belliydi ki maçlar ayarlanıyor gerçekten ayrıca arkadaşlar 90+ ve derbi penaltı verebileceğini düşünüyor musunuz? GS olsa neyse onlar alır ama bize verse skandal diye geçeceklerdi. Abi kirli oyunlar var içerden ve dışardan, Alper tam çirkef hiç sevmem zaten Volkan zaten saymaya gerek yok. Q7’de takımı yalnız bıraktı kart görerek. Ne gerek var amatör müsün arkadaşım? Üstüne gelecek ceza ligide etkileyecek. Bu futbol gerçekten izlenebilir bir şey olmaktan çıktı, seyir zevki değil dizi gibi entrikalarla dolu maçlar izliyoruz arkadaş. Beni takımın oyunu tatmin etti birkaç kişi hariç, Talisca artık yedek soyunmalı bence takım oyunu baltalıyor yedekten hem güçlü bir koz olarak girer daha iyi hamle oyuncusu zaten tam. Medel-Tolgay oturdu bence Negredo gerçekten skor olarak pek olmasa bile oyun olarak iyi katkı veriyor. Şenol hoca kendine geldi sonunda. Bakacağız yani umudum var ama bitiricilik sorununu halletmek gerek. Love ve Negredo aynı anda oynayabilir mesela bir şeyler denemek lazım. Fabri kendine gelmeli sarhoş çıkıyor herhalde maça 2 maçtır kurtarıyorlar hatasını ama 3’te patlar. Son olarak düşündüğüm kadro:



    Fabri

    Gökhan-Pepe-Vida-Adriano

    Tolgay-Medel

    Negredo

    Lens-Love-Babel



    İkinci yarı Talisca Ozi ile baskı altına alırız zaten. En mantıklı bu şu sıkıntılı haftalarda. Ah Töre olsaydı da Lens’i yazmasaydım.




    Dur daha kadıköy derbisinde neler neler olacak gs-fb



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 1 Mart 2018; 23:0:28 >




  • Lens Trabzon maçında da aynı şekilde pozisyon kaçırdı ve dönen top gol oldu. ADAM TAM BİR ÇÖP. Ulan Lens seni o kadar da savundum ya sana yazıklar olsun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız bu Hasan Ali hep penaltı yaptırıyor hakem vermiyor. Geçen sezon Babel'e, ilk yarı Cenk'e, bu maç Babel'e faul yaptı hakemler penaltı vermedi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Enkei


    quote:

    Orijinalden alıntı: ilas

    Lens çöpüne Trabzon maçında 90 dakika nasıl dayanacağız acaba?

    La avatarında Lens olan adamın dediğine bak.
    ABV Lens


    Sene başında koymuştum, üşeniyorum değiştirmeye. Oyuncu konusunda bu sene en büyük hayal kırıklığım oldu bu adam. Avatar değiştirmem pek de değiştiriyorum şimdi.
  • Ezmişiz resmen.
     [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 1 Mart 2018; 23:01:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşında josef de souza gibi türkiye liglerine gelmiş en sinsi oyuncu var. Bırakır mı size maçı.. Hey yavrum hey.

    Bi öğrenemediniz gittti şu derbi stresi denen şeyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TS'yi yendiğimiz an ibre bize döner. Quaresma, Lensten her türlü daha iyi ama Fener maçına kadar hangi lig maçını aldırdı hep saç baş yoldurdu aynı Lens gibi.Quaresma'ya en az 4 maç ceza gelir hatta daha fazla.Umudum olmasa da Lens düzenli oynayarak bişeyler yapabilir.TS maçı aynı FB maçı gibi tamam devam maçı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menemenci Kenpachi -- 1 Mart 2018; 23:4:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rockstar1907


    quote:

    Orijinalden alıntı: 80s RockeR


    quote:

    Orijinalden alıntı: Pitx1

    Gecen pazar hic bir sorun olmadan oynandi mac. Fener bunun uzerine deplasmanda oynamanin verdigi stresle oyunu sertlige goturdu. Saldado kac faul yapti sayamadim, Alper cok sinirliydi. Volkan sirf zaman gecirmek icin maca cikmis.

    Bunlar bir tarafa cok guzel bir gol atiyorsun daha sonra hemen golu yiyorsun. Golu yedin tamam. Lens 2 tane gene alti pasta kacirdi. Ayrica Alper kirmizi gordu. Mac sana gelmis ama Lens yapacagi en kotu seyi yapti. Bunlar yetmezmis gibi 10 kisi takimdan gol yedik. Vida orda topu biraksa pozisyon olmayabilirdi.

    Gel gelelim Q7 nin yaptigina. Arkadas sen neden gidip adama vuruyorsun. Adamlarin kafasinda bu var. Her Fener macinda bir insan atilir mi? Kesinlikle kafadan sorunlu. Her Fener maci kirmizi goruyoruz. Resmen ayni tuzaga dusuyoruz. Olmaz bu kadar.

    Simdi bizi yakan Lens ile formsuz Babel ile 3 4 mac oynayacagiz. Q7 efendi ve Lens sadece bu maci degil onunizdeki maclarida riske attilar. Lens gol kacirarak Q7 nin oyuna girmesine, Q7 de yaptigi hareketle alacagi cezayla bizi atese atti.

    Geçen pazar sorun oldu maalesef. Çok iyi oynayıp eze eze yendiğimiz için herkes unuttu. Hatırlatayım.

    Fenerbahçeli Cüneyt Çakır ve koyu fenerbahçeli yardımcısı, Fernandao' nun 79cm ofsaytını görmezden geldi ve öne geçmişlerdi... Sonra Şenol Güneş devre arasında taktik deha moduna bürünüp harika değişiklikler de yapınca ve Quaresma coşunca maçı kazandık..

    Sizi Cüneyt çakır kurtardı o gün

    Yav bir gidin cüneyt çakır kurtarmış ikinci yarı kendi sahanı geçememişsin 45 dk 30 pas anca yapmışsın hala konuşuyorsun bas git kendi bölümüne.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Apones1903


    quote:

    Orijinalden alıntı: JeffJason


    quote:

    Orijinalden alıntı: Apones1903

    Lig maçlarıda geçerli olacak. 6 Maçtan aşağı almaz

    6 degil de 2-3 olur.Sampiyonluk gg olabilir.Q7 siz ne oynayacagiz acaba.

    O pozisyondan sonra bir daha yumruk atıyor. Onuda göz önünde bulundurarak 6 dedim. Birde biz Beşiktaşız 6 dan az verirlerse ayıp ederler ... tff

    Yumruk degil de itme gibi yumruk diyemem.Bu arada hakemi de begendim ben penaltiyi vermemesine ragmen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar bir GS lı olarak tüm bjk camiasına teşekkür ederim yiyin birbirinizi çok keyifli oluyor izlemesi :))

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O maçta quaresma kırmızı kartlık bir hareket yapmıştı ama atmamıştı cüneyt çakır olacak kukla.
  • AYKUTA BAK ÇIKMIŞ VODAFONE ARENA'YI KAST EDEREK BURDA MAÇ KAZANMAK ÇOK ZOR HAKEMLER SAĞOLSUN DİYOR VE BEŞİKTAŞ'IN KOLLANDIĞI ALGISI YARATIYOR ULAN BU NASIL BİR İNSAN NASIL BİR KARAKTERİ VAR LAN BU AYKUTUN GERÇEKTEN ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-1 kazanılan maçın adamı Q7 bugün tam tersi gördüğü kartla maçı da belki az olan şampiyonluk şansımızı da alıp götürdü.

    Benim ligde umudum vardı o da bu maçla iyice azaldı. Operasyon yapıldı milyonların gözü önünde bize.

    GS, Başakşehir'i sevindirdik, şimdiden kutlama yapmaya başlamışlardır.
  • Feghouli , eski bjkli futbolcunun gösterdiği saldırgan tavırlar nedeniyle ittiği için 3 maç ceza veren TFF ve PFDK ne yapıcak çok merak ediyoruz ? Futbol sahaları ne zamandan beri boks maçlarına döndü ? Quaresma denilen boksör önce Josef'e dirsek ardından Mehmet Ekiciye isteyerek ve bilerek yumruk atıyor ayrıca yerde yatan fenerli futbolcuya yine milyonların izlediği bir maçta göz göre göre tekme atabiliyor. En az 9 maç ceza alması hatta Fifaya başvurulup futboldan men'i istenmesi gereken boksöre bakalım kaç maç ceza verebilecekler ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. golünüzde el yok muydu?
  • Olur böyle şeyler takmayın kafaya önemli olan lig şampiyonluğu . Fener i ligde ezdik işleri bitti. Zaten top filan oynadıkları yok. Aklı başında bir Fenerli şu takımın kötü futbolunu görüyordur . Maç yeni baslamis dk 5 Volkan vakit geciriyor 😀 Mac bitmiş en iyi oyuncuları Şener Souza Hasan Ali Skertel. Oynadıkları oyun ; kavga dövüş bağır çağır . Bizim rakibimiz Basaksehir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyor beşiktaşın 2-3 oyuncusu daha atılması gerekliydi. Ya kendi oyuncuları josef mehmet onları yaptıkları kırmızı değil değil mi ? Aykut kadar karatersiz bir herif yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ProSharper

    Feghouli , eski bjkli futbolcunun gösterdiği saldırgan tavırlar nedeniyle ittiği için 3 maç ceza veren TFF ve PFDK ne yapıcak çok merak ediyoruz ? Futbol sahaları ne zamandan beri boks maçlarına döndü ? Quaresma denilen boksör önce Josef'e dirsek ardından Mehmet Ekiciye isteyerek ve bilerek yumruk atıyor ayrıca yerde yatan fenerli futbolcuya yine milyonların izlediği bir maçta göz göre göre tekme atabiliyor. En az 9 maç ceza alması hatta Fifaya başvurulup futboldan men'i istenmesi gereken boksöre bakalım kaç maç ceza verebilecekler ?

    Sen neden ilgileniyorsun Beşiktaş'la? Hayırdır? Yoksa

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aykut kocaman aspor'da hakemelere ağlıyor, hem lig maçında hem kupa maçında hakemnler hakkını yemiş, ulan utanmazlar ofsayttan gol atıyorsunuz konuşulmuyor, penatlımız verilmiyor konuşulmuyor hala hakemden dert yanmak yüzsüzlüğün daniskası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YavuzÇ.



    Arkadaşlar bir GS lı olarak tüm bjk camiasına teşekkür ederim yiyin birbirinizi çok keyifli oluyor izlemesi :))

    çok keyifli ise 2 hafta sonra sizinde müdahil olduğunuz maçı izlerken bizde keyifleneceğiz.Kadıköyde
  • 
Sayfa: önceki 44274428442944304431
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.