Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.887
Cevap
123
Favori
3.776.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32073208320932103211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qlobaLww

    Hocam burda Talisca fanları Talisca'nın bonservisini almalıyız falan diye bağırıyordu ya asıl bonservisi alınacak adam Aboubakar'dı. Göz göre göre kaçtı elden resmen. Aboubakar çok farklı tipte tamamen bilinmez bir santrfordu. Aboubakar'ın bilinmezliği ile geçen sezon çok fazla maç aldık. Şimdi elimizde merkezde kule gibi duran Cenk ve Negredo var.

    Herkes yanıldı bonservisi alınacak adam Talisca değil Aboubakar'dı.

    Kiev maçından sonra Aboubakar'a haindir demiştim ben konu açmıştım hatta ama, Aboubakar gerçekten on numara adamdı.

    Şg Aboubakar'ı da oynatmıyordu ki? Öyle bir oyunu Cenk'in arkasında bekliyordu şaka gibi gerçekten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SHIHAD

    quote:

    Orijinalden alıntı: Psman


    quote:

    Orijinalden alıntı: SHIHAD

    Siz hala Negredo ve Lensin oynayacagini mi saniyorsunuz? Hoca bilerek oynatmiyor ilk alindigi zaman Quaresma ile ilgili aciklamalarina.bakin isterseniz aynisini simdi de yapiyor

    Ikinci bir hususta yonetimin beceriksizligi.Parali zengin bebeleri dinlemesidir. Ya sen 2 sene ust uste sampiyon olmussun sampiyonlar ligi hedefin var , adamlar 10 senedir s.ligine gidemiyor hala isleri gucleri fener. Sonrada hepsi biz Turkiye nin en.buyuk kulubuyuz diyorlar

    Come to Besiktasa daha iyi katkisi olur daha meshur diye negredoyu almak, bebelerin Aziz Yildiirm i malzemeci yap Lensi Gokhan arasin goy goyu...

    Aslinda yonetim kabul etmedi bu durum onlarinda hosuna gitti zaten Yildirim.ile arasi acikti iyice hava basti yonetim. Herkesin birbiriyle didismesinin dalasmasinin bedeleni oduyoruz. Umarim herkesin akli basina gelir gelecek sene yine ayni hatalara dusmeyiz

    Hocam niye öyle düşünüyorsunuz anlamadım, başımızda FFP varken bedavaya GG aldık, Türkiye'nin en iyi solbek'i, hem de yabancı sınırına takılmıyor. Lens ayarında bir oyuncuyu para ödemeden kim bize verecekti ki? Olanaklar böyleydi bence.

    Caner ve gokhan a bisey demiyorum ama bu sene hem yonetimin hemde taraftarin bi taraflari kalkti. Diego costa ve diger transferlerde kendini futbolculara pazarlayan kizlar mi dersin amip.gibi aziz yildirima laf sokanlari mi dersin hepsi hocayi 2.plana atti Volkan fenerde gol atmiyordu ama ayni anda 5 kisiyi uyutuyordu.Oyle oyuncumuzda yok



    Ffp ye gelince lens icin 1.5 kiralama + 4,5 bonservis +2.3 maas son sabibi oldugumuz adamin 5 yillik maliyeti 17.5m

    Negredo yu da katarsak 32m ediyor

    Bunlar yerine 3 un 5 in lafini yapmayip abou alsak 20 25m gibi bir paraya satardik

    Benim istedigim oyuncular Krykowyak Ghezzal Gnabry ve Renato Sanchez di hepsi cay parasina gittiler

    Begenilmeyen volkan bile 1 yillkk 800 e geldi bize 500e bile gelirdi

    Neyse cok yazmayim artik insallah sezon sonu yasli ve doymuslar gonderilip genc yarismaci bir takim kurulur

    Lens'i almak zorunda mıyız ki? Öyle anlaşma yapıldıysa cidden kötü.




  • yedek kadro tolga, mitrovic, pektemek vs. ile Leipzig'i yeniyorsun burada 43 dk. 10 kişi oynayan Kayseriyi yenemiyorsun. Geçin ya kafa buluyorlar taraftarla..
  • Psman kullanıcısına yanıt
    İlk geldiğinde Aboubakar çok tutuktu takımda asosyal olarak takılıyordu. Ama sonradan açılabildi. Tam formunu bulmuş takıma alışmıştı adamın bonservisini almadık.

    Ayrıca devre arasında Vida geliyor muhabbetleri dönüyor. Yahu bizim defans sorunumuz mu var. Takım gol atamıyor gol, gol pozisyonu üretemiyorsun. Geçin vidayı tornavidayı şu takıma hücum oyuncusu alın.

    TSL de defans yapan değil GOL ATAN ŞAMPİYON OLUR. CİBİLİYET - ÇÖPBAŞI - BECK - ALEXİS - ERSAN İLE ŞAMPİYON OLDU BU TAKIM.

    GOL ATARSAN ŞAMPİYON OLURSUN !
  • Şenol güneşe birisi tokat atmıs beyaz tv yine ne pesinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef.oyle tipki mbappe transferi gibi taahhut var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selates

    Lens olsa şu ok işareti yönünde koşar ama Quaresma yapmıyor bunu.

     [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
    https://twitter.com/scoutsanati/status/939940792403156998

    Devre arasında gitse de kurtulsak şu adamdan. MLS falan deniliyor, keşke.

    Lens olsa o topu alır rakiplerinin içinden geçerek boştaki adama golü attırır. Geçen sene bütün Fenerbahçe maçlarını izledim Lens inanılmaz oynadı keşke gelse de şu Quaresma dan kurtulsak diyordu millet. Aslında herkes aynı bizim takımda da herkes haftalık yaşadığı için unutuyor diğer maçları.




  • ŞG Negredo,Lens gol atınca sevinmiyor, Cenk gol atınca havalara uçuyor.
  • Son zamanlarda izlediğim en kötü beşiktaş, futbolcular maç seçiyor bunu kimse inkqr etmesin



    Ama bugün Şenol hoca resmen batırdı. Kenarda orkan medel negredo varken pozisyona giremeyen futbolcuları resmen seyretti kenarda

    Bu saatten sonra bize açık oynayan Anadolu kulübü gerizekalıdır. Kapan 11 kişi al bir puanı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • OptaCan‏@OptaCan

    14 - Ricardo Quaresma Süper Lig'de deplasmanda 14 maçtır gol katkısı yapamıyor. Bu, Quaresma'nın Beşiktaş'taki ikinci döneminde gol katkısı yapamadığı en uzun seri. Seçmece.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qlobaLww

    İlk geldiğinde Aboubakar çok tutuktu takımda asosyal olarak takılıyordu. Ama sonradan açılabildi. Tam formunu bulmuş takıma alışmıştı adamın bonservisini almadık.

    Ayrıca devre arasında Vida geliyor muhabbetleri dönüyor. Yahu bizim defans sorunumuz mu var. Takım gol atamıyor gol, gol pozisyonu üretemiyorsun. Geçin vidayı tornavidayı şu takıma hücum oyuncusu alın.

    TSL de defans yapan değil GOL ATAN ŞAMPİYON OLUR. CİBİLİYET - ÇÖPBAŞI - BECK - ALEXİS - ERSAN İLE ŞAMPİYON OLDU BU TAKIM.

    GOL ATARSAN ŞAMPİYON OLURSUN !

    İlk maçında Gaziantep'e gol atmıştı. Süre bulamıyordu ki.
  • Çakar, "Kayseri'de Şenol Güneş'e tokatlı saldırı gerçekleşti. "Şenol Güneş'e fiziki bir saldırı var. Tam tokat demeyeyim. Arkadan bir saldırı oldu. Şenol Güneş'e çok yakın birisinden, birinci ağızdan alınan bilgidir. Bu vahim olayı hiç yakıştıramadım." diye konuştu.
  • cenk tosun un forvet falan olmadığını bu cenkle Beşiktaş in tüplü ferrari olduğunu yazdık. takıma golcü lazım vida falan geliyor



    BJK takımının forvetine eşşek bağlasan kafasına poposuna çarpar gol atar zaten



    adam "niye gol atamıyoruz" diyor söyliyim çünkü cenk var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vida transferi çok akıllıca bir transfer bonservis ödenmiyor.böyle bir oyuncunun bonservisi en az 8-9 milyon eurodur ayrıca pepe 5 sene oynayacak değil vidanın yaşı 28 pepeden sonrada takıma katkı verir.hatta 6 ay sonra satmak istesen iyi bir menejerle 5-6 milyon euroya anında satarsın.
  • 96 dak süren oyunda 2 oyuncu değiştirmenin izahını versinler bize önce. 3. hakkımızı neden kullanmadık? Kenar yönetiminde ciddi sorun var çünkü. Yardımcı istemeyen Şenol Güneş resmen çuvalladı.
  • Sağda q yu kesiceksin yani şu kulübe geldiğinden beri bi rabona bi trivelaya kanıp kaldırdığınız o totoyu başkan indiricek-indirmeli hemde tek kalemde.Q yu saniyesine kesiceksin.Hoca sırf medyaya malzeme vermemek oyundan almıyo bu gamsız herifi.

    Burdan şaklaban olucak sirk topçusunu ilahlaştıran romantik çomar tayfaya sesleniyorum Beşiktaştan uzak durun sizlerin şekilciliği yüzünden koskoca kulüp çizgiye basıp dan dun orta açan,frikikleri hiç eden yetmediği gibi tek işi frikik atmak olan taliscanın olmayan modunu düşüren,top almadığında takım arkadaşına el kol yapan,karşı karşıya kaçırdığı pozisyonlardan sonra(attığı mı var :D)direkleri tekmeleyip kendine tokat atan sözde bizlerin barındırdığı “ASİ RUHU” dışa vuran bu şaklaban oğlu şaklabanın çiftliği oldu.

    Ayağının içi de dışıda sizin olsun quaresma tamamen sizin olsun bana BEŞİKTAŞIMI verin yeter.Neden bunu diyorum biliyo musunuz?
    Sizler yüzünden koskoca kulüp bi topçunun elinde maskara oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursadan gol haber1 -- 10 Aralık 2017; 23:22:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hala başka başka yerlerde aramayın sorunu kaç haftadır yazıyoruz sorun 2 kişide Cenk ve Quaresma. Quaresma sağ çizgide beklediği için otomatikman 10 kişi hücum etmiş oluyoruz. Quaresmanın uzaktan ortaları iş yapmıyor. Ceza sahası içine girip çalım yapsa anca o zaman faydalı olur ama bu sezon ligde 1 gol 1 asist yapmış adamdan bahsediyoruz 15. hafta oynandı.
  • 2. yarı Q7 yerine Orkan ya da Lens'i alsaydı Şenol hoca, çok daha faydasını görürdük. Çünkü bunlar Babel gibi içe kateden ve adam eksilten oyuncular.
  • yahu ben bu takıma anlam veremiyorum. sezon basında Türk kluplerinin ağzının suyu akan negrede ve lensi alıyosun.devre arası geldi.hala takıma monte edemedin.bu adamlar bize seviye atlatsın diye akınıyo.ama şg hala buna çözüm üretemiyo.yedekte kalcaklarsa zaten pektemek falan var.onlarca parayı sokağa attık resmen.takımlar artık ezber etmiş bizi.akıllı kapanmayı beceren her takım bizden içerde dışarda puan alır.şenol güneşin bu q7,cenk ve atiba inadından gecmesi lazım artık.özellikle atibayı izledim.yararlı hiçbi hareketini göremedim
  • Ben 1-2 ay önce dedim burada Vida transferi olmasa da olur önceliğini tamamen yitirdi demiştim. Ne yazık ki zaman tamamen haklı çıkardı.

    Bu takımın baştan beri savunmada sorunu olmadı. Gerçek anlamda bir ofansif orta saha ve forvete ihtiyacı var.

    Şayet imkan varsa Vida transferinden vazgeçilmeli.
  • 
Sayfa: önceki 32073208320932103211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.