Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
104.887
Cevap
123
Favori
3.776.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32093210321132123213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aynen beyler tek sorun olcay'ın olmaması olcay varken bu takım şampiyon olup cl grubundan namaglup lider çıktı zaten :D
  • Bugün yedigimiz golde Tosic'in yaptıklarını görmeyip hala Vida gereksiz transfer diyen insanlar oldukca bu takimdan bi halt olmaz. Genclerbirligi sol beki basımıza Ramos ilan edildi allah kahretsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunumuz yavaşladı bunu çözmemiz lazım orta saha tolgay oğuzhan yapmalıyız yada medel atiba çok sırıttı bu maçta devre arası trnsfer de lazım hucum beki sağa gg de kötüydü yorgundu diye düşünüyorum hantallık vardı adamda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı cenk,atiba,q mevzunda olduğu gibi laz inadı yapıp istemiyor yardımcı.

    başarı yoksa haksızdır.
  • Şöyle yarın Real Madrid veya Bayern çıksında aşırı derecede farkla yenilelim.Bakalım o zaman ne diyecek Şenol beyimiz.Q7 her maç neden oynatılıyor.14 maçta sadece 1 gol atabilmiş.Umut Bulut Cenk'ten daha fazla gol atmış.Atiba yürüyor sahada değişmiyor.Şaka gibi yav.Şöyle Şampiyonlar Ligi'nde farklı yenilelimde şımarık hallerinden kurtulsun.Her sene şampiyon olmak zorunda değilsin ama her sene iyi oynamak zorundasın.Kenarda malzeme olmasına rağmen 14 hafta boyunca aynı yemeği önümüze koyamazsın.Buna hakkın yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahatı veren kim taraftar yenilsin alkışla puan kaybetsin alkışla adamlar neden kassın ki?Bak Gs nasıl sıkıştırdı takımı çıktılar 4 tane gol attılar bir yarıda.Ama bizim taraftar destek vermekle şımartmanın farkını anlayamadı bir türlü
  • Çözüm çok basit.Cenk'in yerine Negredo,Q7 nin yerine Lens,10 numaraya Ozi,Atiba yerine Medel oynasın bakın görün nasıl tak tak ayağa pas yapıyoruz.Babel de bu formuna devam ederse oraya da Orkanı monte ettik mi mis.
  • keşke devre arası quaresma'yı çin'den bi kulüp koparıp parasını verip alsa, talisca'yı da benfica satıp 4 milyonumuzu verse de ikisinin yerine de birilerini almak zorunda kalsak.
  • yüzde 1 milyon katılıyorum.Neden bu kadar gelenekçiyiz anlamıyorum.Arkadaş yarın diyelim Sergio Busquets Gelsin Atiba çıkar 11'e onun takıma monte edilmesi min 1 ayı bulur yine çıkar birileri der ki Atiba'ya ayıp ediyoruz arkadaş futbol böyle bir şey değil ki.Kim iyiyse o oynar ne yani 50 yaşına kadar mı oynayacaklar.
  • Sorun Tosic'ten itibaren başlıyor.Top Tosic'in ayağına geldiğinde iyi izleyin.Karar veremiyor adam.Topun dönme hızı yavaşlıyor.2. sorun Atiba.Eski hızı yok artık.İleriyede oynayamıyor artık.3. sorun Talisca.Bunun ne kadar boş bir futbolcu olduğunu anlatmaya gerek yok.4. sorun Q7.

    Sürekli çizgiye gelip orta açma derdinde.Bencil oynaması da cabası.5. sorun Cenk.Bu adama 1m euro bile bonservis verip almam.Takımda bu kadar sorun varken maç kazanamazsın.Benim zoruma giden benim senin gibi basit insanların bile sorunları görmesine rağmen Şenol beyimizin görmemesi.Ya bir kişi çıkıp demiyor mu şuna savunmadan oyun kuramıyoruz diye.Bu basit sorunu bile çözemiyor.Çıldırmamak elde değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rider30

    96 dak süren oyunda 2 oyuncu değiştirmenin izahını versinler bize önce. 3. hakkımızı neden kullanmadık? Kenar yönetiminde ciddi sorun var çünkü. Yardımcı istemeyen Şenol Güneş resmen çuvalladı.

    Sebebi : ben 2. Gölü boyle atarsam oyuna hemen bi savunmaci alır maça yatarım mantığı ile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atiba ve Quaresma'yı bu takımdan çıkar bütün sorunlar çözülür.

    Fabri

    G.G Pepe Medel Adriano

    Lens(Orkan) Tolgay Oğuzhan Babel

    Negredo Cenk

    Bu takım böyle oynasa gol rekorları kırar.Maç başına 1000 pas yapar.Pozisyon manyağı olur.

    Atiba ve Q7 bu takımı inanılmaz yavaşlatıyor.Hele kapalı savunma oynayan takımlara karşı maç izlemek işkenceye dönüştü.Basariya da alıştık ya.Hayatimda hiç bu kadar sıkılmamışımdır Beşiktaş maçları izlerken bu seneki lig maçları kadar.Hoca seni severim.Yap birşeyler.Bu oyuncularla berabere kalacağımıza Orkan'la falan kalalım.Bu ruhsuzlara iki maç alınca simaranlara forma verme.Hakedene ver artık formayı.
    Şu takımı düşünsenize.Her oyuncunun başka bir silahı var.Oğuzhan Tolgay Medel üçlüsü ile inanılmaz oyun kurarsın.Oğuzhan araya salar.Negredo Cenk'e servisler.Lens dikine oynar.Dribbling yapar adam geçer.Bir maç şu takımla çıkalım takım ucmazsa ben bişey bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkliburak92 -- 11 Aralık 2017; 0:30:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hala buna rağmen Vida gelmeli en öncelik onda diyenler var.

    Bakın akhisar, yeni malatya ve kayserispor.

    3 maç yaptık ve 2 penaltı kullandık. 3 maçta sadece 1 penaltı golü atabildik.

    afedersiniz ama 3 maçta sadece 1 penaltı golü atabilen bir takım hala defans takviyesi yaparsa o takımdan bi cacık olmaz. 2015-2016 fenerlileri de oo defansımız taş gibi, kjaer duvar muvar diyordu. Oynadıkları futbol ise leş gibiydi ve şampiyonluğu kaybetmişlerdi.

    Bu sezon bize de aynısı oluyor.
  • Lawagolem kullanıcısına yanıt
    Kötü oynadığı maçtan çıkarken bile kendisi için "Quaresma oley oley" diye bağıran grubu bırakıp niye gitsin ki? Hangi ülkede var böyle grup?

    Bizim yönetim aksine gider Orkan'ı kiralar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 11 Aralık 2017; 0:30:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aboubakar yine atmış. ulan abuş bize 3.3den açtın kapıyı, gittin portoya 1.1den 5 senelik imzaladın.
  • Beşiktaş bugün iyi yırttı kayserispor bu sene gerçekten harika bir takım yapmış beşiktaş kötü oynamadı kayseri harikaydı hakemler takip ediyorum birkaç maçtır kayserispor lehine çok fazla düdük çalıyor
  • .................. Fabri

    Gökhan-Pepe-Medel-Caner

    Lens-Oğuzhan-Tolgay-Orkan

    ............ Babel-Negredo

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Q7 konusuna katılmakla beraber, diğerlerinin hiçbirine ( Vida gelmesin, Şenol hoca gitsin, Atiba oynamasın) katılmıyorum. Siz bence çok dev aynasında görüyorsunuz takımı. Bu sene de olmayız şampiyon ne yapalım yani, bir planlama var, bir düzen var.

    Son olarak Fikret Başkan işini bilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry


    quote:

    Orijinalden alıntı: selates

    Lens olsa şu ok işareti yönünde koşar ama Quaresma yapmıyor bunu.


    https://twitter.com/scoutsanati/status/939940792403156998

    Devre arasında gitse de kurtulsak şu adamdan. MLS falan deniliyor, keşke.

    Lens olsa o topu alır rakiplerinin içinden geçerek boştaki adama golü attırır. Geçen sene bütün Fenerbahçe maçlarını izledim Lens inanılmaz oynadı keşke gelse de şu Quaresma dan kurtulsak diyordu millet. Aslında herkes aynı bizim takımda da herkes haftalık yaşadığı için unutuyor diğer maçları.

    kesinlikle katılmıyorum lens bu sezon ne 11 başladıgı ne sonradan girdiği hiç bir maçta (liepzig-manisa hariç) dediklerinizi yapmadı ki liepzig kapalı oynayan bi takım değil. quaresmanın kesik yemesi gerek ama lens bu formuyla mümkün değil kesemez quaresmayı orkan keser lens kesemez.
    ayrıca quaresmanın en büyük özelliği demarke olup top alması ama bu tür kapalı oyunlarda oyun kısa alanlarda oynandığı için quaresmaya 2 3 4 kişi savunmaya geliyor quaresmayı savunmuyorum ama lens ilk 11 başlasa eminim herkes ikinci yarı çıkmasını bekleyecek. şenol güneş lensi şampiyonlar liginde açık alan bulabileceğimiz maçlarda oynatmalıydı hatası bu bence. lensin maçlarını açıp izleyin geçen sene fenerdede açık alanda etkiliydi zaten.




  • Bu beyaz Tv'de kiler hangi kafada merak ediyorum açıkçası. Sinan Engin kralı gelse evimizde yeneriz diyor.



    Aynısından Bende istiyorum açıkçası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 32093210321132123213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.