Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.887
Cevap
123
Favori
3.775.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32053206320732083209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaano12

    aklıma takılan bir soru var bu kadar temiz şutları varken neden babel hiç freekick kullanmıyor da quaresma falan gidiyor topun başına?
    ŞU çok bariz belli ki şenol güneş quaresmaya söz geçiremiyor yoksa quaresmanın topun başına geçmesi akla mantığa sıgar bi şey değil


    Yeter artık ömrümü çürüttü şu Quaresma, Çin'e mine gönderin şunu artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertvontrier

    Galatasaray büyük maçları kazanamıyor. Biz küçük maçları kazanamıyoruz. Fener'i şampiyon yapacaklar.

    şampiyonluk küçük maçları kazanmakla geliyor gs net favori
  • Umut Bulut:



    Cenk penaltyı aldı. Pozisyon penaltı.Ayağına vurdum.

    Cenk 'in yerinde bende olsam, alırdım o penaltıyı.



    NOKTA.

    erman kudur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocayı gönderirsek biz zararlı çıkarız gelen hoca takıma sistem oturtana kadar bir seneyi çöpe atacağız ikinci senede tutmazsa elde var sıfır. Şenol hocaya yardımcı lazım Tamer hoca gidince ne yapacağını şaşırdı adam. Çare taktikten oyuncu değişikliğinden anlayan popülist biri olmayan yardımcı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Psman


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

    Gs kazandı bjk puan kaybetti . bu hafta yabancı siniri gene gündeme gelir

    Beyler siz anlarsınız şu işten, bi operasyon çekin de ŞG milli takımın başına geçsin, n'olur sanki?

    Hocam şenol sezon başı millibtakimi reddederek zaten vatan a ihanet etmiştir . bence yol yakından şenol u kovmasi lazim fikret orman in . ben geleceğini pek parlak görmüyorum takimin .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qlobaLww kullanıcısına yanıt
    bayern ve atletico transferleri var.
  • Hucumdan anladığımız kenardan rastgele orta içerden birine denk gelicekte oda gününde olursa gol olucak.Ya Allah aşkına ben bu kadar saçma sapan hücüm eden takım görmedim.Hucum ediyoruz ama resmen bilinçsiz ve şuursuzca,kimse ne yapacağını bilemiyor.
    Oğuzhan denen adam çok ağır ve kabiliyetsiz.Takımı yönlendirecek vasıflara sahip kesinlikle değil.Tolgay da gününde olmayınca oyun kilitlendi kaldı.
    Kenarlardan şuursuzca,saçma sapan atak denemeleri.yahu babel'i ilk yarı denedin,ikinci yarıyada başladın tamam,baktın bişi yok alsana kanat varyasyonuna lensi yada orkanı,takım üretemiyor.Ezberlemiş bişi al tolgayı koy taliscayı ne değişti?Cenk kötü,hep iyi gününde olamaz zaten,çıkarıp alsana negredoyu,neden bu kadar beklemek.Adamlar 50.dk dan beri 10 kişi.yazık ya bedavadan kaybedilen puanlara.Galatasaray maçının bütün avantajı kayboldu.Daha yazılacak çok şey varda
  • Haftaya evimizdeki maçta da Cenk Quaresma oynayıp taraftar da Lens,Negredo diye bağırmazsa onlar kendilerine Beşiktaş taraftarıyım demesin.
  • Am@deus A kullanıcısına yanıt
    ya harbiden ben bu gereksiz itiraz edenleri anlamıyorum. kim olursa olsun.
    geçen gün ahmet nur çebinin fenerin pozisyonunda boş konuşması gibi. pozisyon penaltı niye konusuyorsun ki konuyu dağıtma. tribünlerle ilgili açıklamanı yap geç. Bunlardan her 3 takımda da var ve birbirlerine sövüp küfretmekten birbirlerini çıldırtmaktan başka anlamım yok bunun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leon

    Hocayı gönderirsek biz zararlı çıkarız gelen hoca takıma sistem oturtana kadar bir seneyi çöpe atacağız ikinci senede tutmazsa elde var sıfır. Şenol hocaya yardımcı lazım Tamer hoca gidince ne yapacağını şaşırdı adam. Çare taktikten oyuncu değişikliğinden anlayan popülist biri olmayan yardımcı.

    Yardımcı hoca istemeyen ve inadıyla ün salmış bir adamın, istemediği yardımcı hocanın tavsiyelerine kulak asacağına inanıyor musunuz gerçekten?
  • Penaltı da olmasa bugün yenilmiştik gerçekten şaka gibi!! İkinci yarıda pozisyonumuz yok.
  • Şenol güneşin kişisel takıntıları Beşiktaş'ı ligde geri koydu. Yorumsuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Am@deus


    quote:

    Orijinalden alıntı: Taarin


    quote:

    Orijinalden alıntı: Am@deus


    quote:

    Orijinalden alıntı: Taarin

    Neyse beyler Şenol Güneş övmeye devam müstehak hepinize

    Sende oguzhanı ov haci. Bu gece geriye oynamada rekor kırmıştır.

    Abi saga bakiyor quaresma mac boyunca hareket etmeden oynuyor. İleri bakiyor cenk giden topun geri donusu yok. Zaten mevkisi 10 numara degil olmasi gereken yerde oynamiyor. Bu adam ne zaman 10 numara oldu ? Orada da oynar ama sagdan soldan orta yapacaksak bu adam olmaz orada. Kaldi ki Oguzhandan daha iyi alternatif olsa girsin oynasin. Atibadan Cenkten Quaresmadan daha iyisi var ama kenarda

    Yok öyle değil kaç pozisyon oldu yana ve geriye tercih yaptı özgüvenide kırılmış sanırım 10 numara pozisyonda oynarken atiba ile pepenin arasında başka niye gezinsin. Topa paçoz şekilde vuruşunu zaten hiç eleştirmiyorum vuramadığını biliyoruz çünkü.

    Son 10 mac 3 galibiyet almis takim hocanin tek degisikligi Tolgay-Oguzhan. Butun suclu o oldu. Kim olsa ozguveni kirilir. Oguzhan savunmuyorum ama yok yani takimda daha iyisi. Atiba'nin gecen sezondan bu yana sahanin en kotusu oldugu en az 8-10 mac sayarim ki bunlar Benfica,Lyon,Basaksehir gibi en kritik maclar. Quaresma'nin tek katkisi yok. Cenk Cl'de her seyini veriyor ligte 35lik dunya yildizi havalarinda oynuyor. Kenarda Medel,Negredo,Orkan,Lens falan var 2 degisiklikle maci bitiriyoruz. Beni cildirtan kisim her sey normalmis gibi hocanin hicbir sey denememesi,sucu rakip takimlarin kapanmasinda bulmasi, hocayi elestirenlere hain muamelesi yapilmasi. Yoksa su hoca gelsin ucariz gibi iddiam yok mevcut kadroyu yabanci hocalar istemez modern bir sey oynatamayiz bu kadroya. Ama her sey dort dortlukmus gibi hicbir mudahale olmamasi cildirtiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sonuç olarak yönetim bu adamı buldu ve cüzi bir fiyatla aldı dimi.

    Şimdi de oturup araştıracak tarayacaklar ve getirecekler birini. Talisca sistemi patlamıştır bunu herkes kabul edilmeli.

    Zlatko Junuzovic benim istediğim adam.
  • Başkan artık işe el atmalı. Şenol Hocayı dürten, uyaran biri yok kulübede.

     [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım ŞPL de final oynamaz ve lig de ilk ikiye giremezsen seneye ŞPL de oynama şansımız olmuyor , hal böyleyken lig de bu kadar puan kaybı her hocayı tartışılır hale getirir. Şenol hoca iyidir hoştur ama artık çark ettiğini kendisinin de görmesi lazım Fikret Başkan artık duruma el koyup Negredo-Medel-Lens-Orkan gibi oyuncuları kazanması için hoca ile görüşmeli ,ikna etmeli. Rotasyon korkulacak bir şey değil .
    Dediğim gibi artık yönetimin işe el atması gerek, hoca değişikliği lig ortasında fayda sağlamaz tabi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Psman


    quote:

    Orijinalden alıntı: Faıthful

    Şenol hocanın tercihlerini anlamak gerçekten zor leipzig maçına pektemek,necip ilk 11 de başlat ama şu maçta lens,medel,negredoyu(çok geç girdi) oynatma

    Benim anlamadığım bu oyuncular Kayseri'yi ciddiye alıp oynamayacaklarsa niye Cl maçında dinlendirildi?

    Yardımcıları felan da mı uyarmıyor acaba.Gazetecilerden biri sorsa da öğrensek.




  • Bugün maçta 2 değişiklik yapması bile Şenol Güneş adına utanç verici. 96 dak süren maçta bir oyuncu değişikliği hakkından mahrum kalmamızın izahı yok. Oyuna soktuğu kişileri de taksit taksit alıyor. Arkadaş nedir bu korku çekinme?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Psman


    quote:

    Orijinalden alıntı: SHIHAD

    Siz hala Negredo ve Lensin oynayacagini mi saniyorsunuz? Hoca bilerek oynatmiyor ilk alindigi zaman Quaresma ile ilgili aciklamalarina.bakin isterseniz aynisini simdi de yapiyor

    Ikinci bir hususta yonetimin beceriksizligi.Parali zengin bebeleri dinlemesidir. Ya sen 2 sene ust uste sampiyon olmussun sampiyonlar ligi hedefin var , adamlar 10 senedir s.ligine gidemiyor hala isleri gucleri fener. Sonrada hepsi biz Turkiye nin en.buyuk kulubuyuz diyorlar

    Come to Besiktasa daha iyi katkisi olur daha meshur diye negredoyu almak, bebelerin Aziz Yildiirm i malzemeci yap Lensi Gokhan arasin goy goyu...

    Aslinda yonetim kabul etmedi bu durum onlarinda hosuna gitti zaten Yildirim.ile arasi acikti iyice hava basti yonetim. Herkesin birbiriyle didismesinin dalasmasinin bedeleni oduyoruz. Umarim herkesin akli basina gelir gelecek sene yine ayni hatalara dusmeyiz

    Hocam niye öyle düşünüyorsunuz anlamadım, başımızda FFP varken bedavaya GG aldık, Türkiye'nin en iyi solbek'i, hem de yabancı sınırına takılmıyor. Lens ayarında bir oyuncuyu para ödemeden kim bize verecekti ki? Olanaklar böyleydi bence.

    Caner ve gokhan a bisey demiyorum ama bu sene hem yonetimin hemde taraftarin bi taraflari kalkti. Diego costa ve diger transferlerde kendini futbolculara pazarlayan kizlar mi dersin amip.gibi aziz yildirima laf sokanlari mi dersin hepsi hocayi 2.plana atti Volkan fenerde gol atmiyordu ama ayni anda 5 kisiyi uyutuyordu.Oyle oyuncumuzda yok



    Ffp ye gelince lens icin 1.5 kiralama + 4,5 bonservis +2.3 maas son sabibi oldugumuz adamin 5 yillik maliyeti 17.5m

    Negredo yu da katarsak 32m ediyor

    Bunlar yerine 3 un 5 in lafini yapmayip abou alsak 20 25m gibi bir paraya satardik

    Benim istedigim oyuncular Krykowyak Ghezzal Gnabry ve Renato Sanchez di hepsi cay parasina gittiler

    Begenilmeyen volkan bile 1 yillkk 800 e geldi bize 500e bile gelirdi

    Neyse cok yazmayim artik insallah sezon sonu yasli ve doymuslar gonderilip genc yarismaci bir takim kurulur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHIHAD -- 10 Aralık 2017; 22:33:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 32053206320732083209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.