Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104.887
Cevap
123
Favori
3.775.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32033204320532063207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • galatasaray galibiyeti bosa gitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Davy Jones.

    Devre arasi cenki yolla, 10 numara al, lensi sıkı çalıştır q7 yerine 11 oynayacaksin de takim toparlanır.





    Ayrıca su Tolgay denen adamin temiz yuzune kanip aldanmayin. Cok art niyetli birisi. Gomisle carpismasinda geçirdiği baygınlık bile yalan diye düşünüyorum.

    gomisle çarpışması değilde bu maç bi pozisyon vardı yere yattı kalkmadı hiç rakip dokunmamış bile hadi dokundu diyelim sakatlanacak pozisyon yok yatıyor yerde hep böyle sadece bugün değil.
  • Negredo ve Medelin çoktan olay çıkarması lazımdı adamlar iyi niyetli çıktı yine yazıktır be şu adamlara. Lens neyse diyoruz hadi ama Medel şu çöp Atiba yerine oynamaz mı? Negredo 80de mi girer ey beyin fakiri hoca.
  • Hocada atışı kullanmayan kayserili oyuncuya kızıyor. Sen ikinci yarı başında 10 kişiye karşı değişiklik yapmadın. Son iki üç dakika gol atacağını filanmı düşündün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 10 Aralık 2017; 22:7:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncularda mac secme falan yok. Beraberlige razi olarak çıkan takimlara karsi is yapmiyor. Ana sebep cenk ve takımda 10 numara olmamasi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ironi nedir deseler direk bu derim.
    galatasaray ve fenerbahçelilerin gelip kayseri doğranmış demesi
    FB BJK = 1 penaltı 1 ofsayttan sayılmayan gol, van persie&tosic (aynı maç atılan golün ofsayt olması)
    BJK GS = verilmeyen iki penaltı.

    algı böyle bi şey işte umutun pozisyonu penaltı. kırmızı kartın neresine itiraz ediyorlar abartılı itiraz, arkadan çekme?

    YÜklenin beyler beşiktaşa penaltı vermişler diye konusmaya baslıyorlar tamam.


    Beşiktaşın rezil oynaması ayrı bir konu.
  • Şu maç gösterdi ki Atiba'nın miadı dolmuştur, buraya yazıyorum bundan sonrası Selçuk'a gösterilen tepki gibi olacak, sezon sonu lütfen sözleşme uzatmayın. Taraftarın aklında iyi anılarla ayrılsın yolumuz.
  • Ulan beşiktaş yine yatırdın. Bir tane 3 bin lira bir tane 650 lira beşiktaş yüzünden gitti. 2 maçtır yatırıyor :( Oynamayacağım lanet takıma :D
  • Şehri vezir alır fetih krala yazılır.Demek ki yardımcı olmadan olmuyor sir şenol güneş.
  • Şenol Güneş'in sattığı kaçıncı maç oldu bu sayamıyorum artık. Şl maçlarından sonra panter kesilen adam lig maçlarından sonra basın toplantısında ağlama töreni yapıyor.
  • Daha çok su akar lider değişir. Ancak gb maçı gibi kötüydük ki o maçta 10kişi kalan bizdik. rahatlığa 10kişi kalan rakip rahatlığı da eklendi. Bir de 10 dk çaldılar maçtan. Ben kaleci yerine futbolcunun aut attığını 15yıldır hatırlamıyorum. Takımların dipdibe olması takiptekiler için iyi. Lider için kötü. İnşaallah ikinci yarı alır vermeyiz sonuna kadar. Raha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Am@deus

    Hocada atışı kullanmayan kayserili oyuncuya kızıyor. Sen ikinci yarı başında 10 kişiye karşı değişiklik yapmadın. Son iki üç dakika gol atacağını filanmı düşündün.

    Geçen sene herkes aynıydı Cenk Tosunda aynıydı böyle rakipleri açıp gol atamıyorduk Adriano ortalıyordu Gökhan Gönül atıyordu öyle maçlar kazandık bazen arkadan gelen birileri gol attı gene Cenk atamadı neyse devre arasına kadar idare ettik Aboubakar Afrika kupasında coşunca geldi burayı da coşturdu şampiyon olduk. 13 haftada 10 gol 4 asist falan yaptı şampiyon olduk. Bu sene Cenkle bitmez gene.
  • gelecek sezon kadroyu baştan yenilemek lazım gsnin yaptığı gibi tabi hocayı da yollamalıyız ben hayatımda bu kadar tutucu bir td görmedim her maç puan kaybı var bi taktiğini değiştirmeyi denesene bunu akıl etmek bu kadar zor olmamalı
  • Şunu da yazalım, Marcelo'nun eksikliği hissediliyor, oyun kuramıyoruz resmen. Pepe o konuda Marcelo'dan çok geride Tosic zaten Allah'a emanet.
  • Atiba hutchinsonun son kullanma tarihi gecti. Bir dahaki mactan itibaren medel oynamalı sezon sonu da atibaya teşekkür edip yollanmali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala Cenk Tosun oynuyor ya diyecek söz bulamıyorum bide medyada bu adamın 20 milyon euro ettiğine inananlar var. Renkli medya bilerek Cenk iyi forvet diyor akıl var mantık var 1 tane forvet golü yok adamın sadece şutla gol atıyor ya penaltı ya şut. Forvet gibi golü yok 1 tane adamın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Psman

    Negredo'nun oynamayışının Burak Yılmaz'ın alınmamasıyla bir ilgisi var mı gerçekten?

    İstediği oyuncular;



    Burak, Volkan, Xelcuk



    Alınan;



    Negredo, Lens, Medel.



    İstediği yeniçeri ekibi alınmış olsa cenk ozi 1 tane maçı tamamlayamaz, hatta 11 çıkamazdı. Hocanın kendisi gelsin bana desin ki kesinlikle bunun adamcılık ile ilgisi yok, performans cart curt. Ona bile inanmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gerçekten anlamıyorum...

    FB Puan kaybediliyor Aykut gitsin yönetim gitsin
    BJK puan kaybediyor Şenol gitsin yönetim istifa..


    YA arkadaş Şenol Güneş gidecekte kim gelecek yerine daha iyisini mi bulacaksınız
    YAda Aykut gitse kim gelecek yerine daha iyisi kim
    José Mourinho ile anlaşıldıda haber mi bekliyor.

    BU kafayla her maç bir hoca gönderilir. Her maç kazanılmaz her maç iyi oynanılmaz her sezon şampiyon olunmaz yapacak bişey yok puan mı kaybettin hiç yorumlara tvlere gazetelere bakmıcan bi sonraki haftaya kadar en ggüzeli
  • Sezon başından beri ligde ciddiye alıp oynadığımız tek maç var o da FB ve GS derbisi. Onun dışında yokuz sezonun özeti.

    Ligde son 3-4 senenin en kötü sezonunu yaşıyoruz. ŞL de 2.tura kalan takımlar içinde sanırım en istikrarsız olan biziz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 10 Aralık 2017; 22:13:1 >
  • Siz hala Negredo ve Lensin oynayacagini mi saniyorsunuz? Hoca bilerek oynatmiyor ilk alindigi zaman Quaresma ile ilgili aciklamalarina.bakin isterseniz aynisini simdi de yapiyor

    Ikinci bir hususta yonetimin beceriksizligi.Parali zengin bebeleri dinlemesidir. Ya sen 2 sene ust uste sampiyon olmussun sampiyonlar ligi hedefin var , adamlar 10 senedir s.ligine gidemiyor hala isleri gucleri fener. Sonrada hepsi biz Turkiye nin en.buyuk kulubuyuz diyorlar

    Come to Besiktasa daha iyi katkisi olur daha meshur diye negredoyu almak, bebelerin Aziz Yildiirm i malzemeci yap Lensi Gokhan arasin goy goyu...

    Aslinda yonetim kabul etmedi bu durum onlarinda hosuna gitti zaten Yildirim.ile arasi acikti iyice hava basti yonetim. Herkesin birbiriyle didismesinin dalasmasinin bedeleni oduyoruz. Umarim herkesin akli basina gelir gelecek sene yine ayni hatalara dusmeyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 32033204320532063207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.