Şimdi Ara

benzinin pahalı olması mı,benzinli aracın çok yakması mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Devletin yaptığı gerçekten zulüm. Özellikle Benzinli araçlara.

    BİRKAÇ RADİKAL ÖNERİ

    - Benzini dizelden 1 TL civarı ucuz yapmaları lazım.

    -Yada Dizel ve Benzinli araçları aynı hacimde aynı fiyata satma zorunluluğu getirmeleri de iyi olabilir.

    -ODD gibi bir kuruluş da bu duruma elini biraz vicdanına koyup el atmalı. Madem yakıtı fazla olan araçlar var, onları da düşünsünler.

    -Yada ülkeye sadece Dizel yada Sadece Benzinli ithali yaptırsınlar. Herkes eşit olsun. Bu tip hesaplamalar tarihe karışsın.
  • İkisi de ayrı bir bela benim icin...
    Ama benzin ucuz olsa fena olmaz
  • Benzin çok pahalı çok...
  • ikisi birden
  • Az yakan benzinlimi yapmak daha kolay benzinin fiyatını düşürmek mi.Sorunun cevabı varsa amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok.
  • arkadaş araçlar çok yakmıyor, sıkışık şehir içinde bile 100 km de 10 litre sıvı yakması çok mu? şehirler arası 100 km de 5-6 litre sıvı yakması çok mu? benzin fiyatları çok fazla, yoksa araçlar ekonominin dibine vurdular bence.

    litresi 2 litre olsa, bu gerçekten insani bir fiyat ki, çok çok daha ucuza satılan yerler var, şehir için 100 km gitmeye sadece 20 tl vereceğim çok mu? şehirler arası 100 km de cebimden 12 lira çıkacak çok mu? hiç bir şey aslında...
  • 1991-1992 yıllarında bizim eski kartalındeposu 1 liraya fullenirdi musluktan akarmış gibi benzin yakardı ( 4 vitesdi) şimdi 1 liraya 1 litre bile alınmıyor paramız önce daha değerliydi


    bu hükümet:
    seçimler yaklaşınca benzine mazota lpg ye indirim yapacak biz akaryakıta %7-8 indirim yaptık,kömür dağıttık diye oy isteyecek kadar Şerefsizdir
  • Benzin pahalı bence çünkü lpg de araç daha fazla yakar ama kimse benzin kadar isyan etmiyor
  • Bir de şu "araçlar deli gibi satıyor, zam elbet gelir.", "insanlar bakkala bile arabayla gider." muhabbetlerine deli oluyorum.
    Ya kardeşim adamın parası varsa alacak, araba aldıysa gezecektir. İnsanların keyfine kimse karışamaz. Herkes akşama kadar eşşek gibi çalışıyor.
    Ben arabayla geziyorum diye, araba alıyorum diye bu devletin tepeme binmesini, elini cebimden çekmemesini haklı kılmaz.
    Yurdum insanı adam gibi yurt içinde bile tatile çıkamıyor; değil ki yurt dışı... Herkesin sosyal hayatı arabası ve onunla yaptığı alışveriş, sinema gibi basit aktiviteler...
    Bırakın, onu da çok görmeyin be. Arabayla markete gidenlermiş... Gitsin kardeşim, adamın hoşuna gidiyorsa araba sürmek gitsin. 500 mt sürse de gitsin.
    Trafiği rahatlatmak veya benzin fiyatını ucuzlatmak bu devletin görevi, o kısmı vatandaşı ilgilendirmez.




  • bu ülkede halkın refah seviyesi akaryakıt fiyatlarına paralel bir grafik çizseydi eğer benzin böyle kalsa da dert etmezdi kimse.ama gelen 1 artıyorsa giden 2 artıyor maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.