Şimdi Ara

Bein az mı kazanıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bundesliga dan maç izliyorsun. Pozisyon tekrarları super slow motion kamera ötesi saniyede 100 bin kare çeken kameralar ile yayın yapılıyor. Pozisyon tekrarlarını şiir gibi akan görüntüler ile en ince ayrıntısına kadar izliyorsun.

    Bizim ligde ise pozisyon tekrarlarını kare kare çamur gibi izliyorsun.

    Neden katarlı kardeşlerimiz teknolojiye para harcamıyor?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kaçak yayın inanılmaz fazla olduğu için az kazanıyor. Ben tekrar ihaleye bile girecegini sanmıyorum. Acun alır muhtemelen süperligi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MarkaMotors kullanıcısına yanıt

    Yavaş alsın. O alırsa maçları 30 saniye gecikmeli izleriz. İnternet üzerinden yayın yapıyor.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar 1080p yayın yaptıklarını iddia ediyor ama görüntü 480p kalitesinde. Exxen'in internet yayını bile beinsport'un tv yayınından daha kaliteli duruyor.

  • Bein az mı kazanıyor sorusu yerine 'Bein bu fiyata iyi hizmet veriyormu' diye sormak lazım. Biz futbol ülkesiyiz, dolar 5 liraykende kaçak yayın vardı, şimdi 13 yine aynı oran. Değişmeyen tek şey digiturkten beri tarife pahalılığı. Peki bunların yanında ne vaad ediyolar?


    Çamur gibi 1080p görüntü,


    İnanılmaz vasat kamera açıları(Çoğu stad ile alakalı)


    Maç 0-0 veya 8-1 bitsin farketmez, skor ne olursa olsun ultra sıkıştırılmış fix 3 dakikalık 720p maç özeti.(Evet beinsports.com.tr de, başka yerde paylaşılması yasak özetin)


    Acun ilk avrupa maçları yayınında batırsada sonrasında çok iyi toparladı üstüne yetmedi sadece yayın vermiyim dedi bütün ŞL maçlarını youtube'a yükledi. Demekki yapılabiliyormuş uğraşınca.

  • https://www.medyafaresi.com/haber/kulupler-birligin-ayni-rakamli-teklifini-beinsportstan-ret/980169


    Fanatik'in haberine göre, Kulüpler Birliği yayıncı kuruluş beIN SPORTS'a mevcut rakam üzerinden gelecek sezon da "devam edelim" talebinde bulundu. Yayıncı kuruluş beIN SPORTS ise kulüplerin "sözleşmeyi uzatalım" teklifini reddetti.

    Yayıncı kuruluş beIN SPORTS'un gelecek sezon Türkiye pazarından çıkması gündemde.


    Bu çöp lig için bu defa bein haklı.

  • zotacing kullanıcısına yanıt

    Şu dediklerinin olma olasılığı messi ve ronaldonun yarın el ele beraberce eskişehirspora gelmesinden daha zor.

  • Fiyatlar ucuzlatılıp kalite arttırılırsa kaçak yayına ilgi azalır. Ayda 20 lira olsa daha çok insan alır. Bir de Beinconnect yayınları 720p şaka gibi.

  • yeni çağ gazetesi
    beIN Sports'tan Süper Lig kulüplerine ölmüş eşek teklifi! Son sözünü söylediler
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/bein-sports-son-sozunu-soyledi-super-lig-kuluplerine-yayin-ihalesinde-buyuk-sok-503718h.htm
  • 100 milyon dolar üstü şu kurla sıkıntı yaratır yayıncı kuruluşa, 150 milyon dolar civarı bir fiyata alınan ihale ise ortalama 200 TL civarı aylık bir abonelik ücreti demek

  • yeap dem right

  • Güya Bein artık ülkemizden çekilecekti ama yine ihaleye teklif vermiş.


    medyaradar
    14 firma katılmıştı: Süper Lig için yayın ihalesine teklif verenler belli oldu!
    https://www.medyaradar.com/14-firma-katilmisti-super-lig-icin-yayin-ihalesine-teklif-verenler-belli-oldu-haberi-2075412
  • eskısınden az kazanıyor bu kurla adam ne ödeme yapacakkı takımlara

    kaçak yayın zaten normalden çok izleniyor. kaçak olmasa kur düzgün olsa fiyatlar makul olsa 3 katı teklıf ederler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha da beter olması temennimdir. sürünün.

  • Bu yayın ihalesi sonucundan bir halt anlamadım.

    Bir sürü paket var. Yok şunu alan şunu yayınlıyor da şu paketin yayın hakkını alan hepsini alıyor, diğerleri hükümsüz kalıyor filan.  

  • Beinin ihaleden çekilmesi güzel oldu... Öncelikle adamların hakkını vermek lazım, siyasi baskıyla bu lige ederinin çok üzerinde bir para verdiler, yükselen kur ile de büyük kayıp yaşadılar ayrıca kulüplerin en büyük para kaynağı sen oluyorsun, kulüpler senin gelirlerinin artması böylece bir sonraki ihalede de daha fazla para vermeni sağlamaları gerekirken hemen hemen her hafta yenilen takımın yöneticisi çıkıyor yayıncı kuruluşa sövüyor, yetmiyor paralı amigolarına sosyal medya üzerinden "yayıncı kuruluş üyeliklerinizi iptal ettirin" diye kampanya başlattırıyorlar sonra da niye teklif vermiyor diye şaşırıyorlar. Yaprağını yerken kıtır kıtır sapına gelince meeeee.... Gidip 1 milyon etmeyecek adamlara 4-5 milyon euro öde, transferlerin elinde patlasın, her sene transfer hataları yap, maçları kaybet sonra da bizde hata yok yenilginin tek sorumlusu ya hakemler ya yayıncı kuruluş, he canım zaten o golü de kameraman attı sizin kaleye... Yayın kalitesi kötüymüş, uzun yıllardır doğru düzgün maç seyretmediğim için kalitesi nedir bilmiyorum ama senin liginin ne kalitesi var da yayını beğenmiyorsun derler, yayıncının sitesindeki 3 dakikalık özetleri izlemek bile sıkıcı oluyor çoğu zaman. Alman liginin yayınları iyiymiş, evet çok güzel çekimler var ama o ligde sonuncu ile bir üstündeki takımın maçında bile tribünler her maç tamamen dolu, küme düşen Schalke'nin kombinesini alabilmek için birilerinin kombine almaktan vazgeçmesini ya da ölmesini bekliyorlar bizim burada derbilerde bile tam doluluk yok artık ki Anadolu takımlarının maçları giderek başakşehirin tribün doluluğuna!!! gelmek üzere.


    Bir de hesap yapalım, Bein'in son verilere göre abone sayısı 2 milyon 450 bin kişi, bunun yarısı lig tv paketi üyesidir de hadi biz hepsini lig tv üyesi diyelim ve aylık 119 liradan sayalım. 2,450,000x119=291,550,000₺ aylık gelir, çarpı 12= 3 milyar 498 milyon 600 bin lira ediyor. 2021-2022 sezonu için kulüplere 2 milyar 675 milyon lira ödüyor, bunu çıkınca kalıyor 823 milyon lira, yıl boyunca 380 maç oynanacak, bunların yayın maliyetleri var, uydu kiraları var, ayrıca sadece maç yayını yapmıyor bu kanal, dizisinden filmine, tematik yayınlarından diğer programlarına, avrupa liglerinden diğer sporlara bir sürü masraf kalemi de var. Kulüp başkanları hep zengin insanlar, madem bu kadar karlı! bir iş bu o zaman bir tanesi bir kanal kursun da kendisi satsın bakalım o zaman lige kaç para veriyor... Daha bir kulübü bile batırmadan yönetemiyorlar ama laf çok.





  • Çöp ligi izlemeye para veren hala var mı hahahaha

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.