Şimdi Ara

Bedelli - Sağlık Raporu ve Tecil Süresi Hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,


    Benim tecil sürem 20.06.2022 tarihinde doluyor.

    Dün akşam yoklama sürecini başlattım, şu an sağlık raporu aşamasındayım.

    Sağlık raporunun sisteme yüklenme ve onaylanma süreci kaç gün sürmekte? Sonrasında ödeme işlemim ne kadar vakitte sisteme yansımakta?

    Yaklaşık 1 ay gibi bir sürem kaldı, bu süreçler için bu vakit yeterli midir, geç mi kalmışım?


    Bedelli - Sağlık Raporu ve Tecil Süresi Hk

    Bir diğer sorum da şu olacak. Dediğim gibi benim tecilim 20 Haziran'da bitecek, tecil süresi içerisinde başvuru yapmak yeterli midir yoksa tüm rapor ve ödeme işlemlerini de bu süre zarfında yapmış olmam gerekli mi?


    Yoklama başvuru sonrasında bana 31.12.2022'ye kadar seçim yapmam gerektiği mesajı geldi. Benim rapor ve ödeme işlemlerini tamamlamak için uymam gereken tarih bu mudur yoksa mevcut tecil tarihimi mi dikkate almalıyım?


    Bedelli - Sağlık Raporu ve Tecil Süresi Hk

    Bir kaç kişi geç kaldığımı sürecin yetişmeyeceğini söyledi biraz panik yaptım, bilenler yardımcı olabilirse çok sevinirim.


    Teşekkür ederim.








  • Zamdan etkilenmemek için haziranda hallolsun istiyorsanız yeterli süreniz var. Haftaya muayene onaylanır, hizmet tercihini yapar ücreti yatırırsınız. Haftaya hizmet tercihini yapamazsanız bir askerlik şubesini arar durumu anlatırsınız.

    Teciliniz bitse de yıl sonuna kadar yoklama yaptırmak için süreniz vardı. 31.12.2022 tarihi onu gösteriyor. Ama 1 temmuz sonrası bedelliye zam geleceği için şimdiden yapmanız mantıklı. Enflasyon da yüksek olacağı için gelen zam %25-30u bulacaktır.

    Kısaca sizin için sorun yok. Hizmet tercihini yapıp, 30 hazirana kadar (56500 civarı olması) ücretini ilgili bankaya yatırırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.