Şimdi Ara

Bebek için 90x190 Yatak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar,

    Beklediğimiz bebeğimiz için mobilya olarak büyüyen beşik dedikleri türden bir mobilya aldık. Bu mobilyanın özelliği şu, ileride korkulukları vs. çıkarıp bir çocuğun yatabileceği boyutta bir yatağa dönüşebiliyor. Bu mobilyada yatak için ayrılan yer 90x190 ebatında.

    90x190 ebatlarda nasıl bir yatak alırsam bu mantıklı olur? Visko yataklar için omurga gelişimini desteklemiyor diyorlar. Lateks yataklar konusunda tam fikir sahibi değilim. Yaylı yataklar biraz sert oluyormuş.

    Marka olarak İşbir'e bakıyorum. Bir satıcı Lateks Menekşe serisi için uygun dedi. Siz ne düşünüyorsunuz, bebeğinize ne aldınız?



  • Öncelikle merhaba, büyüyen beşikten bahsediyorsunuz fakat büyüyen beşiklerin çogunlukla büyümüş halleri 90x190 oluyor bence yeniden aldığınız firmaya sormalısınız beşiğin büyümemiş halinin ebatı ne kadar diye.
    Visco yataklara gelirsek önerebilceğim firmalarda biriside ViskoLove size İşbir'den bir farkı olmadığını söyleyebilirim, ayrıca yatak oldukca bebekler için olsun yetişkin için olsun hassas bir konu bu yüzden piyasada bulunan harcı alem malları almakta kaçınınız.
  • bebek için en iyi yatak latexten yapılan yataktır.tabi doğtaş,yatsan gibi kaliteli latex yatakları tercih ediniz.
  • Bu işin içinde olan biri olarak şunu söyleyebilirim kimse kimseye latex al, visco al, yaylı aytak al dememeli. Herkesin rahat edeceği yatak farklıdır. Bu yatak grupları da içinde kullanılan malzeme ve yapılışa göre kaliteolarka farklılık göstermektedir.


    Çocuk ve bebek yatakları konusuna gelince Türkiye'de bu iş üzerine uzmanlaşmış firmalar var. Bunlardan biri de Pukka yataklarıdır.
    Bebeklerin ve çocukların omurgaları yetişkinler gibi olmadığı için onlar için yarı ortopedik yatak önerilmektedir.

    Pukka Bamboo Soft Yatakları incelemenizi öneririm.
  • Bir yakınım yatak vs ev mobilya eşyaları bayisidir.

    18 yaşına kadar çocuklara kesinlikle visco yatak tavsiye etmiyorlarmış. Bizde alıyorduk, vazgeçtik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.