Şimdi Ara

Batman: Arkham Origins (2013) [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
4
Favori
63.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • oyunun Türkçe yaması yeni çıktığı için şimdi oynayabiliyorum iki yerde bug var. binanın üstüne çıkınca zemine kadar düşüyor bazı binalar hologram gibi burnley bölgesinde ve fairfly bölümünde bu sıkıntı var fairfly hikaye bölümünde olunca ilerleyemiyorum maalesef. önerisi olan var mı.
  • Ben bu oyunu Xbox One'da oynamak istiyorum fakat Store'da DLC'leri olmasına rağmen oyunun kendisi yok. Ya da ben bulamadım?
  • arkadaşlar görev gelmiyor %10da kaldım sorun nedir uptade 2 yi kurdum düzelen birşey yok.anarşist görevleri tamamlandı ve enigmanın bütün işaretlerini açıga çıkardım kaldım öylece ne yapmam gerekiyor
  • Kaç yıllık oyun hala oyunda glich -bug ne ararsan var.Sionis industry deyim -locate black mask ana görev haritada hiçbirşey yok.Kapısıda kilitli kaldım öyle geri loadda yapsam olmuyor.Nette aynı sorunu yaşayanlar varmış.Kimisi falanca kuledeki polisleri indir düzelir demiş ama bende o kulede o polislerde yok.Büyük ihtimal başka bir görevde indirdim onları.Çok sinir bozucu bir durum.Silersem daha oynamam oyunu.Gidip birinden bir save bulmaya çalışacağım.Olmadı elveda diyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batman oyunlarında çok fazla görmediğimiz bosslarla gönlümüzde taht kuran ve bana kalırsa en sağlam bossları içinde barındıran Batman: Arkham Origins'i tekrar bitirmenin mutluluğu ile birkaç cümle paylaşmak istedim.

    Online oyunlara ağırlık verilen bu dönemde hikayesiyle ön plana çıkan oyunları nedense hep geçmişte arıyoruz. Origins de işte buna benzer özlem duyduğumuz bir oyundur. Şahsen Batman evrenindeki bossların geçmiş hikayelerini okumak Batman evrenine hakim olsam da bana keyif veriyor. Onun dışında Asylum ve Arkham City oyunlarının çok gerisinde kaldığını söyleyemem. Elbette Rocksteady Studios'un mekanikleri kopyalanmış fakat bu oyunda da çok güzel yenilikler var. Warner Bros., Rocksteady olmasa da güzel iş çıkarmış. Başlasam mı diye düşünenler varsa düşünmesin başlasın :) en önemlisi bu oyunla Batman'in Batman oluşuna yani orijinine iniyoruz daha ne olsun :)







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIK -- 28 Eylül 2020; 23:33:46 >




  • Oyunu tekrardan oynayıp bitirdim de gerçekten Arkham üçlemesinden farklı olarak Arkham Origins'in yegane ilham kaynağı Batman Animated Series. Özellikle şehri dolaşırken bunu çok iyi hissediyorsunuz. Bunun dışında da oldukça güzel bir oyun. Temeli Arkham City olunca kötü bir oyun çıkması da zordu zaten :) Oynayın ve oynattırın.

  • Uzun zaman sonra tekrar bitirdim yapılmış en iyi Batman oyunu bu bana kalırsa, senaryo açısından muazzam bir yapım. Son oyunun mekanikleri bu oyunda olsaymış efsane olurmuş.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zamanında andavallığa kurban gitti bu oyun. Yapımcı firma değişti diye ateş püskürenlere firmanın değişmediği söylense kimse anlamazdı bile. Mis gibi çizgi roman oyunu ve bence de orijinal üçlemeden iyi olduğu yönleri var. Arkham serisi mi yapsam sahiden oynayacak oyun da bulamıyorum şu sıralar.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Oyunun en iyi tarafı bence Animated Series den çokça ilham almış olması. Ne kadar bitirsem de yine de sıkılmıyorum bu sebeple.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Doğrudur. Animated Series için Hbo Max'in Türkiye'ye gelmesini bekliyorum ben. İlk sezon dışında altyazıları yok çünkü.


    Dayanamadım koydum iniyor. Türkçe yaması olmadan oynamıştım seneler önce. Umarım sağlam bir yama bulabilirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 2 Şubat 2022; 18:47:21 >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Burada 4 sezonun da altyazılı hali mevcut hocam eğer bulamadıysanız. Ayrıca buraya oyundan çektiğiniz görselleri de atarsanız enfes olur tabi isterseniz :) yama için ise burada ki yama iyi hocam şahsen denedim gayet yeterli ve güzel. Ayrıca linklere ulaşamazsanız yazın direk normal olarak da atabilirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 2 Şubat 2022; 19:40:35 >




  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim. Esasında Animated Series restore edildi bluray olarak. Biraz da o yüzden bekliyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneler sonra oyunu Türkçe arayüzle karşılamak güzel oldu. Ağustos 2018'de oynamışım, o kaydı önüme getirince biraz hüzünlendim. Süper kahraman konseptini sevmesem de Batman'in yeri çok ayrı. Karanlık ve polisiye tarafını çok seviyorum. Motivasyonunu ve karakter yapısını da gerçekçi buluyorum. Yan karakterleri de yine aynı şekilde çok iyi düşünülmüş karakterler. Arkham serisi ile çok değerli işler yaptı Rocksteady, son haline üzülüyorum. Grafik ayarlarını yapıp kendimi biraz "hype"ladım. Yarın sakin kafayla başlarım oyuna.

  • Oyunu 10 sene sonra tekrar oynadım. Hikayesini falan neredeyse unutmuştum. Diğer Arkham oyunlarından ayırmaya gerek yok. Zaten onların öncesinde geçiyor. Özellikle Deathstroke ile yaptığımız dövüş çok keyifliydi. Tekrar oynamama rağmen ilk başta zorlandım. Birçok karakteri gördüğümüz gibi Joker de oyunda karşımıza çıkıyor. Harleen Quinzel ile tanışması güzel aktarılmış. Grafikler ise yüksek ayarlarda güzel görünüyor. Ayrıca Cold, Cold Heart DLC'sini ilk kez oynadım. O da başarılı bir iş olmuş. Üzücü bir hikayesi var. Oynamayanlara tavsiye ederim. Türkçe çevirisini yapan arkadaşa da teşekkürler.

  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de oymamıştım ama sıralama nasıl oyunda yani ilk den sona doğru nasıl sıralama yapabilirim
    1. Oyun dan bütün oyunları bitirmek istiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi run...rabbt -- 10 Ekim 2023; 2:59:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • run...rabbt kullanıcısına yanıt
    Çıkış yıllarına göre oynamanı tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 10 Ekim 2023; 11:3:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt

    jokeri yakaladiktan sonra hikaye nasil devam ediyor haritada yonlendirme yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Oyun buga girmiş olabilir. Ondan göstermiyordur. GCPD morguna gideceksin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    İyi eğlenceler dilerim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.