Şimdi Ara

Batman: Arkham Origins (2013) [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
4
Favori
63.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Baştan başlayıp bu sefer 1 oturuşta bitirdim oyunu tabii ben de bittim kollar felan tutmuyor dövüşmekten. Çoğu kesim beğenmemiş ama bence serinin en iyi oyunu olmuş karakterler efsane, atmosfer harika, senaryo iyi bu oyun böyleyse arkham knight ile efsaneyi çok iyi bitirecekler diye düşünüyorum müthiş bir son oyun bizi bekliyor.
  • i am the night modunu oynayan var mı
    boss savaşında ölüyorum taa oyunun en başından başlatıyor
    saçmalık
  • Arkadaşlar oyunu daha yeni oynama fırsatım oldu.çok beğendim grafikler felan çok güzel.bi konuda sıkıntım var.enigma data pack lerin hepsini topladım falan görev %99 da bekliyo haritada daha data pack yok tek tek baktım bütün görev alanlarına her yeri gezdim fakat Park row extortion file 1de en sondaki data pack bulamıyorum haritadaki işaretli olanların hepsini aldım daha gözükmüyo görev takıldı ilerleyemiyorum.oyun %43 enigma %99 da takıldı kaldı.çözüm bilen varmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manas15 -- 27 Haziran 2014; 1:38:10 >
  • Freeze'a başladım ama, bir türlü ne tuşları, ne de joypadi tanımlayamıyorum. Oyunun başında sol tuş ile vuramıyorum
  • beyler oyun sadece dx 11 açıyo heralde dx 10 yada dx 9 versiyonlarında oynayamıyor muyuz ? çünkü kasıyor hafiften
  • oyun bende devamlı küçük ekranda açılıyor ve grafik ayarlarını hep baştan yapmam gerekiyor neden acaba? bunu nasıl düzeltirim?
  • Modu seçtiğin zaman seni uyarıyor ve o modu oynamak zorunda değilsin zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 16 Temmuz 2014; 13:35:24 >
  • 2K kullanıcısına yanıt
    başarım kazanmak istemiştim ama benim için bitirmek neredeyse imkansız
    çünkü en az bi 5 saat kesintisiz oynamak lazım
  • Online oynayan var mı Arkham Origins'i ?
  • arkham city i çok severek oynamıştım şehrin karış karış anasını ağlatmıştım özellikle Riddler için oynamıştım 440 mıydı neydi bulmacaların hepsini youtube a bakmadan bularak yapmıştım oyunu uzun tutan zaten Riddler ın görevleriydi yan görevden çok ana görev havası vardı. bu oyundan ise nefret ettim direk sildim. batman serisinin yüz karası bana göre zaten hikayeyi geriye atması başlı başına bayıyor madem böyle bir oyun çıkaracaktınız baştan yapsaydınız bu duruma uyuz oluyorum filmi yaparlar tutunca hikaye katamazlar eski zamanda geçenini yaparlar. arkham knight dan ümitliyim umarım bunun gibi rezil olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tizar -- 26 Eylül 2014; 12:09:37 >
  • gamepadi bir türlü ayarlayamadım yukarı basıyorum aşağı igidiyor aşağı basıyorum yukar ıgidiyo
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tizar

    arkham city i çok severek oynamıştım şehrin karış karış anasını ağlatmıştım özellikle Riddler için oynamıştım 440 mıydı neydi bulmacaların hepsini youtube a bakmadan bularak yapmıştım oyunu uzun tutan zaten Riddler ın görevleriydi yan görevden çok ana görev havası vardı. bu oyundan ise nefret ettim direk sildim. batman serisinin yüz karası bana göre zaten hikayeyi geriye atması başlı başına bayıyor madem böyle bir oyun çıkaracaktınız baştan yapsaydınız bu duruma uyuz oluyorum filmi yaparlar tutunca hikaye katamazlar eski zamanda geçenini yaparlar. arkham knight dan ümitliyim umarım bunun gibi rezil olmaz.

    Bu oyunu yapan firma zaten rocksteady değil. Onlar arkham knight için çalışırken ea'da bu oyunu çıkarmış oyuncuları oyalamak için. Arkham serisinin bonus oyunu gibi bir şey. Oyunda kendine has hiç bir şey yok. Tamamen rocksteady'nin oyunlarını kopyalayarak ucuz bir taklit çıkarmışlar. Asıl bomba arkham knight ile gelecek merak etmeyin. Rocksteady'nin hazırladığı batman oyunlarına bakarsanız zaten batman dünyasına nasıl hakim olduklarını ve bunu oyunlarına nasıl güzel bir şekilde yedirdiklerini görürsünüz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • forumdaşlar bir şey soracağım. Ses ile alakalı bir problemim var ama sesin tamamen yok olması şeklide değil. Ses çok kısık ama geliyor. ama aşırı kısık, oyunda da bilgisayarımda da ses sonda. Ayarlardan kulaklıkla oynuyorum diye kulaklık yaptım sesi belki ondandır diye ama o da yardımcı olmadı.

    edit: insan once bir dosya dogrular sonra sorar, degil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 28 Eylül 2014; 14:16:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

    hadi gene iyiyiz Mr. Freeze geliyor




    dlcside oyun gibi uzun mu bari




  • Bu oyunu bu kadar ağır eleştirmenin bir anlamı yok bence. Evet Arkham City'nin üstüne bir şey koymuyor ama Arkham City muhteşem bir oyun olduğu için muhteşem bir oyunun kopyası oluyor. Ayrıca kar fırtınalarına sahip tek Batman oyunu olduğu için çok sevdim ben
  • Batman hakkında bir halt bilmeden atıp tutanlar toplanmış her zamanki gibi.
    Hikaye açısından önceki iki oyununun toplamından daha iyi bir hikayesi var.Senaryodaki ters köşeler buna yeter.Önceki oyunların hiçbirinde Deathstroke ile savaştığımız gibi başa baş geçen hiçbir etkileyici karşılaşma olmamıştı. Yine Challenge görevlerinde de olsa DS gibi rahat oynanış ve karizmatik bir karakter kullanıyoruz. Önceki oyunlar da saçma sapan hareketleri olan Catwoman, Nightwing falan vardı. Ayrıca Combo ve ekipmanlar diğer oyunlara nazaran daha derli topluydu.
    Müzikleri ise diğer oyunları aratmıyordu.Hatta daha çok film havası vermişti.Bana göre tek eksiği yan görevlerin azlığıydı, onu da dlclerle kapattılar zaten.
    Kıytırık senaryolu Rocksteady oyunlarıyla bu oyunu bir tutmayın. Bu oyun Batman Begins ise diğerleri Tim Burton yapımlarıdır.
  • yok kısa aslında ama ara senaryo olarak çok başarılı
  • DLC de oynanır kalitede ama çok bir şey beklemeyin
  • türkçe yaması çıkmadı değil mi ? hala onu bekliyorum.
  • Maalesef arkadaşım çıkmadı. Yamayı bende bekliyorum.

    Yamayı burdan takip edebilirsin.

    http://batmanarkhamoriginstr.blogspot.com.tr/
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.