Şimdi Ara

Başvuru yapacağım ama bir kaç sorum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi günler. Durum şuan şu şekilde;

    Yeni bir eve taşındım evde telefon hattı yok. Altyapıyı sorguladım VDSL 62 Mbps destekliyor. Modem almayı düşünmüyorum. TTnet'ten kalan Zyxel VMG3312-B10B bir modemim var. Araştırmalarıma göre kullanabiliyorum ve her türlü işimi görüyor.


    Şimdi sorularım şunlar;

    1. Türknet telefon hattı çeker mi? Çekerse ücret talep eder mi? Ek olarak kurulum için ücret talep ediyor mu?

    2. Modem her türlü işimi görüyor herhalde ama TTnet'in modemini kullanmak bana bir sıkıntı çıkarır mı? (Hız düşüklüğü, sık bağlantı kopması vb.) Ek olarak modem almamın veya almamamın faturaya etkisi var mı?

    3. "VDSL altyapınızın desteklediği maksimum hız 62 Mbps. İndirme hızı tahminidir. ~4 Mbps edebilir" yazıyor. Bunun gerçekten aslı var mı? 50-55 Mbps her türlü alır mıyım? Yoksa lafta kalıp yerine göre değişiyor mu?

    4. Son olarak VDSL olduğu için telefon aboneliğim olmadığımdan "Yalın İnternet" gibi bir duruma gerek kalmıyor mu? Kalıyorsa faturada ne kadar üstüne ekler?


    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhaba, sıfırdan aboneliklerde 300 TL kurulum ücreti alıyoruz. Kurulum ücreti içerisine iç tesisat kablolama dahil değildir. Dilerseniz elektrikçi yardımı alarak kablo çekimi yapabilirsiniz.

    Mevcut modeminiz VDSL uyumluysa modeminizi kullanabilirsiniz. Ücretli olarak modem satışımız bulunuyor. Detaylı bilgiyehttps://turk.net/modem/zyxel-vmg3625-t50b sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

    Sorgulama sayfamızda aldığınız maksimum hızı veriyoruz. Maksimum % 20 hız kaybı yaşanabilir.

    Yalın internet hizmetimizin paket fiyatı 169.90 TL'dir. Ekstra paket ücreti alınmıyor. Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.