Şimdi Ara

Basketbolu yeniden icat etmek - Golden State Warriors

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sezonun başlamasına 4 gün kaldı. Yeni sezon öncesi herkesin bildiği üzere en çok konuşulan takım Golden State Warriors. Bu takımın yükselişini ve Kevin Durant'in katıcakları hakkında yazdım. Herkese iyi okumalar.

    http://www.solturnike.com/post/152114391811/basketbolu-yeniden-icat-etmek

    http://lukunkununyeri.com/basketbolu-yeniden-icat-etmek/

    Yorumlarınızı bekliyorum, iyi forumlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leadri -- 21 Ekim 2016; 18:53:41 >







  • Okudum,yazı güzel de konusu kötü .
    Iki de caps atayim

     Basketbolu yeniden icat etmek - Golden State Warriors Basketbolu yeniden icat etmek - Golden State Warriors

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Okudum güzel yazı dostum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden süper yıldızların arası iyi değildi arada müthiş bir rekabet vardı. Bugünkü gibi al gülüm ver gülüm hadi senin takımına geleyim önemli olan sadece para zaten tarzı NBA'i nasıl hala izleyebiliyorsunuz? açıkcası çok b*ktan..
  • Ya ne yeniden yaratmak allahim yarabbim bu nasil bi kafa yapisi bu basketbolu getiren takim diantony li phoneix dir herkes 2 uzunla set hucumlariyla oynarken onlar kosan bulduklari ilk boslukta top kullanimi serbest olan set hucumdada 3 sutorun disarda dizildigi amare nash pick and roll u uzerinden gelen yardim savunmasından bos 3 lukler bulan bi takimdi ama ozellikle bireysel olarakta kotu savunmaci olduklarindan ozelliklede spurs serilerinde sirf duncan la eslesemiyoruz diye shaw i getirdiler bizli hucumu 4 kisiylede yapariz dediler ama spacing sorunlari basladi bu seferde .. Gsw de temelde boyle oynuyor aslinda butun dis oyuncular ciddi skor tehdidi oldugundan en ufak yardim savunmasi buyuk tehlike kaldiki savunmadada o phoneix gibi degiller curry klay durany temelde yeterli atletizm e sahip iyi savunmacilar mesela lebron posttayken cok iyi 2 li sikistirma getirebiliyolar yani aman lebron post oynayacak sert bi uzunla savunalim diyip kendi hucumlarini riske atmiyolar.. Son olarak sunuda ekliyim en iyi takim gsw ama sampiyon yine caws olacak bence gsw gecen senelerde en cok fark yarattigi benc katkisini kaybetti artik ve bogut gibi bi uzunda olmadigindan nba deki en kotu ribound takimlarindan biri , birde lebron faktoru var istedigin kadar 2 li sikistirma getir yardim savunmasi getir inanilmaz bi pasor oldugunsan illaki bos sutu buluyolar bu yuzden sampiyonlugun kaderini caws in sut yuzdesi belirler e ordada love korver smith hatta fry gibi sutorler var icerdede ribound sorununu cezalandiracak thampson var sanki caws gsw nin antisi gibi ..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

    Eskiden süper yıldızların arası iyi değildi arada müthiş bir rekabet vardı. Bugünkü gibi al gülüm ver gülüm hadi senin takımına geleyim önemli olan sadece para zaten tarzı NBA'i nasıl hala izleyebiliyorsunuz? açıkcası çok b*ktan..

    Sacmalik bugun lebronunda durantinde yaptiklari son derece doğru 2 side 7 senesini verdi o takimlara ne yapti o takimlarin genel menajer leri lebronun yaninda en iyi 2. Oyuncu mo williams di hic bi oyuncu tek basina sampiyon yapamaz bi takimi , okc kadro olarak bence hep nba in en iyilerindendi ama onlarin koc lari tam bi rezaletti ve kac sene katlandi adamlar ee bu sene gonderdilerde getirdikleri adama bak saka gibi nba tarihi yuzugu olmayan superstar larla dolu niye kariyerini sacma salak kararlar veren yöneticiler yuzunden riske atsin bu adamlar ..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.