Şimdi Ara

BASKETBOLCU OLMA ŞANSI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar ben lise son sınıfım üniversite sınavına hazırlaniyorum yaklaşık 10.sınıf başından beri basketbol oynuyorum 7 8 ay spor okuluna gittim 11.sınıfın tamamında takım antrenmanlarına katıldım bu sene bırakmak zorunda kaldım lisanslı oynamadım hiç 2 3 okul maçına çıktım sadece. boyum 1.86 kilom 80 bu sene vücudum çok dağıldı üniversitede basketbolcu olma şansım varmıdır yada herhangi bir takıma girme şansım ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Livelostr421 -- 28 Nisan 2020; 15:26:24 >



  • selamlar hocam ben de lise son sınıfım ben lisanslı oyuncuydum bırakmak zorunda kaldım ve ben de baya dağıttım vücudu yaklaşık 13 kilo aldım yazdan beri ama sınavdan sonra vereceğime inanıyorum üniversitelerin basketbol takımları oluyor o takımlara girmeyi deneyeceğim ünide sen de deneyebilirsin
  • Çok zor.Şuan süper ligde ve nba gibi yerlerde oynayan sporcular küçük yaşlardan beri lisanslı olarak oynuyorlar.yani senden önce yaşıtların olan,büyük kulüplerin alt yapılarında oynayan akranlarının şansı olacaktır.
    Eğer çok yeteknekli olduğunu düşünüyorsan bir klüple iletişime geç email yoluyla.kendini tanıt.antrenmana çıkmak iste vs.
    18 yaşındasın tahminimce.ve boyun 1.90 ı geçmez diye düşünüyorum.yani o boyla çok çok yeteknikli olman lazım ki iyi bir pg olasın.Neyse ben sana fikir verdim eğer gerçekten çok istiyorsan ve seviyorsan şansını dene.
    Bol şans.
  • bana kalırsa kendini geliştir ve üniversite takımını dene üniversite takımları mukemmel secimlerdir

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.