Şimdi Ara

Basketbol Oynamak İstiyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kuralları biliyorum. Basketbolu orta seviyede ne kötü ne çok iyi oynuyorum . Boyum 1.81 Yaş 15 olmama 1 hafta var. Kilo : 83 falan. Hangi mevkide oynayabilirim? Ve oynamak için geç kalmış mıyım ?. Son bir soru kendimi nasıl geliştirebilirim , hangi rehberleri takip edebilirim ? Zıplamam 2.5 altına düşmez (basketbol ayakkabısı kullanmadan) .



  • Topa hakimiyetini mükemmelleştir.Sol-sağ el farketmesin.Pivot ışığı gördüm bu arada
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

    Topa hakimiyetini mükemmelleştir.Sol-sağ el farketmesin.Pivot ışığı gördüm bu arada

    Sağolun hocam . Mevkileri okuyunca en çok o yakın gelmişti zaten yinede önerilere açığım...
  • Eğer ilerde profesyonel olmak istiyorsan pivot olmaz.Çünkü ben mesela 15 yaşındayken 187 dim.Şimdi 192 civarındayım 17 yaşta.Ve boyum şu an pivot için kısa eğer sen kendini pivot a alıştırırsan ilerde pivot olamazsın boyun kısa kalır.Bende kendimi pivot için uygun sanıyordum ama basketbol forumlarında falan konu açtım benim boyum da 4 numara için uygun dediler.İlerde en fazla 2m olursun en fazla o da o boylada pivot oynayamazsın bence forvet olmaya çallış derim.İmkanın varsa bi kursa git hem kendini az da olsa geliştirirsin sonrada kulüpte oynamaya çalış.Ya da guard da olabilirsin.Çevrendekilerden uzun olduğun için genelde kulüpte pivot oynatırlar ama senin yaşındaki profesyonel kulüplere bak mesela pivotlar 195 üzeri oluyor.Profesyonel olmak istiyorsan ilerde guard forvet derim ben.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bustercyl

    Eğer ilerde profesyonel olmak istiyorsan pivot olmaz.Çünkü ben mesela 15 yaşındayken 187 dim.Şimdi 192 civarındayım 17 yaşta.Ve boyum şu an pivot için kısa eğer sen kendini pivot a alıştırırsan ilerde pivot olamazsın boyun kısa kalır.Bende kendimi pivot için uygun sanıyordum ama basketbol forumlarında falan konu açtım benim boyum da 4 numara için uygun dediler.İlerde en fazla 2m olursun en fazla o da o boylada pivot oynayamazsın bence forvet olmaya çallış derim.İmkanın varsa bi kursa git hem kendini az da olsa geliştirirsin sonrada kulüpte oynamaya çalış.Ya da guard da olabilirsin.Çevrendekilerden uzun olduğun için genelde kulüpte pivot oynatırlar ama senin yaşındaki profesyonel kulüplere bak mesela pivotlar 195 üzeri oluyor.Profesyonel olmak istiyorsan ilerde guard forvet derim ben.

    Sağol iyi bir cevap oldu bu teşekkür ettim. javascript:void(AddText(''))




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SpinnerKizaru

    Kuralları biliyorum. Basketbolu orta seviyede ne kötü ne çok iyi oynuyorum . Boyum 1.81 Yaş 15 olmama 1 hafta var. Kilo : 83 falan. Hangi mevkide oynayabilirim? Ve oynamak için geç kalmış mıyım ?. Son bir soru kendimi nasıl geliştirebilirim , hangi rehberleri takip edebilirim ? Zıplamam 2.5 altına düşmez (basketbol ayakkabısı kullanmadan) .

    bence pivota bulaşma bile , yaşın küçük ama 20 yaşında 1.95 olsan maximum bu normalde bir 3 numara boyudur , 15 yaşında 1.82 olan kardeşimi 1 numara çalıştırıp oynatıyorum ben mesela bence 3 numara yakışır sana belli ki kalıplısın da.3 numara olmak istiyorsan orta düzeyden biraz daha iyi top hakimiyeti , mükemmel alçak ve yüksek post hakimiyeti ayrıca da iyi savunma yapman yanında da üçlük yüzdenin de %50 nin altına düşmemesi gerekir yani en zahmetli ama bana göre en iyi mevkiidir , eğer oyunu domine edersen sahada en kolay parlayacağın mevkiidir.




  • 178 boydan basketçi nasıl olunur :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.